tantun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 İlk açılan 4 EU PvE sunucusundan biri. Server, ageofconan forumlarında "unofficial Scandinavian server" olarak geçiyor. Birçok Danimarkalı ve İsveçli guild var. Türkiye'den ise Hammerheart ve Heroes of Anatolia guildlerine ev sahipliği yapıyor.
Warghammer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bende orda olacağım ama tabi senditten gelirse oyun.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tantun said: Birçok Danimarkalı ve İsveçli guild var. ehue. sweassassin sweranger rangerswe (ranger fazla olur malum) swedemon swebarbarian gider :p
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Saeros said: tantun said: Birçok Danimarkalı ve İsveçli guild var. ehue. sweassassin sweranger rangerswe (ranger fazla olur malum) swedemon swebarbarian gider :p WarlockDK DkWarriorDK RogueDK AssassinDK vs.vs.vs.vs.vs bunları unutmuşsun
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 biz arkadaşlarla burda başladık. oyunda görüşmek için: Ludas (Barbarian)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tantun said: İlk açılan 4 EU PvE sunucusundan biri. Server, ageofconan forumlarında "unofficial Scandinavian server" olarak geçiyor. Birçok Danimarkalı ve İsveçli guild var. Server'a girmemek için bir çok sebep var yani.
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 isveçliler bildiğim kadarıyla hardcore playerlar bu yüzden iyi, ilerde grup arandığında adam bulma açısından ;) bence serverın oyuncu kalitesi cumartesi ve pazar günlerinden belli olur. /OOC kanalının daha önceden başka bi serverdaki arkadaşım "Barrens Chat"e benzetmişti ama Ymir'deki öyle olmadı. Ayrıca kanaldakiler beni çok şaşırtarak en çaylakça sorulara bile cevap veriyolar ve "go fck urself n00b!" tarzı bi konuşma görmedim. en güzeli de "i r 2 l33t 4 u" tarzı yazılar olmaması :P progress açısından bilmiyorum progressin derecesi nedir ama şu an keep kurmuş 5-6 guild var, sanırım diğer en az diğer pve serverlarına denk fazlası var mıdır bilmiyom :P population ne sıra bekliyosunuz ne de boş. yalnız pazar akşamı yani dün bir kaç defa aynı spawn pointi bi kaç grup olarak bekledik :)
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 adam shaddurdan sonra nereye gideceğim diyor, sola dön oradaki pictleri kes en sondaki yaratıktan anahtarı al diye cevap geliyor.yardımlar bu kadar iyi.güzel server. benim nickim odina, bayan bir barbarım(bayan charları seyretmek güzel:P )
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 mardox said: isveçliler bildiğim kadarıyla hardcore playerlar bu yüzden iyi, ilerde grup arandığında adam bulma açısından ;) bence serverın oyuncu kalitesi cumartesi ve pazar günlerinden belli olur. /OOC kanalının daha önceden başka bi serverdaki arkadaşım "Barrens Chat"e benzetmişti ama Ymir'deki öyle olmadı. Ayrıca kanaldakiler beni çok şaşırtarak en çaylakça sorulara bile cevap veriyolar ve "go fck urself n00b!" tarzı bi konuşma görmedim. en güzeli de "i r 2 l33t 4 u" tarzı yazılar olmaması :P progress açısından bilmiyorum progressin derecesi nedir ama şu an keep kurmuş 5-6 guild var, sanırım diğer en az diğer pve serverlarına denk fazlası var mıdır bilmiyom :P population ne sıra bekliyosunuz ne de boş. yalnız pazar akşamı yani dün bir kaç defa aynı spawn pointi bi kaç grup olarak bekledik :) Bizim serverda şu an "keep" kuran guild yok, içinde bulunduğum "The Power Empire" guildi, Tier 1 "guild city"i bitirmek üzere, şehir 3. seviye olunca "keep" kurabiliyorsunuz. Sanırım ilk keep bizim olucak, yerini ayırttık :) Onun dışında yukarıdaki postlara katılıyorum, ortam çok mütevazi herkes yardım sever, ama server'dan ziyade yaş sınırı ve oyuna erken başlayanların oyuna olan sevgi ve saygısından kaynaklanıyor bu, yani her AoC serveri ayni ayardadir.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Dikkat edinde player ın teki yaptığınız binaları indirmesin =p Bug varmış, 1-2 uyuz mutlaka çıkar, instance a girebildimi gider yıkar binaları kimse yokken.
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 pvp serverında oynayanların pvede oynayanlardan dolayı kanser olmasına karşı ilaç çıkmış. korkmanıza gerek yok arkadaşlar.
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Darksun said: Dikkat edinde player ın teki yaptığınız binaları indirmesin =p Bug varmış, 1-2 uyuz mutlaka çıkar, instance a girebildimi gider yıkar binaları kimse yokken. doğru diyosun da guild 80 kişi, 7/24 nöbet tutuluyor ;)
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tantun said: Bizim serverda şu an "keep" kuran guild yok, içinde bulunduğum "The Power Empire" guildi, Tier 1 "guild city"i bitirmek üzere, şehir 3. seviye olunca "keep" kurabiliyorsunuz. Sanırım ilk keep bizim olucak, yerini ayırttık :) doğrudur ama ben şu post'ta building list ksımında "keep"leri gördüm: http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=10906
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 pardon ben Border Kingdoms daki "battlekeep" ile karıştırmışım. Yoksa tabi ki guild şehri kurarken ilk yapılacak bina "keep".
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hee ben ikisini farklı olduğunu bilmiyodum, gözünü sevdiğimin noobluğu :)
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bizde tier 1 i bitirmek üzereyiz.sanırım bunu başaran tek türk guildi biziz.
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 odiflame said: bizde tier 1 i bitirmek üzereyiz.sanırım bunu başaran tek türk guildi biziz.emınmısın :)
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bilmiyorum ki türkleri arıyoruz heroes of anatolia var başka var mı?
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Halen bu serverda oynayan varmı acaba =)
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 hammer heart guildi olarak 100 den fazla türkle bir aradayız :)
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hammer heart www.aocturk.com mu ne öyle bir offical site vardi oranin guildi mi?
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Yabancı bir guilde girmek isteyen olursa bana pm atın =) Genişlemeye uğraşıyoruz saolsun oyundaki content yoksunluğundan bayağı oyunu bırakan olduğu için (birde yaz var tabi) bir türlü çoğalamadık.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 darksun sizin guildin ismi ne? ileride belki alliance oluruz.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Nocturnal Fear , iskandinav ağırlıklı tabi =p
Öne çıkan mesajlar