NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 AoC geldi, buyuk bir hevesle kurdum. Oyunu biran once gormek icin hemen bi random tipte assassin actim. Dur biraz daha bakayim, su combo acilsin onuda goreyim, biraz pvp yapayim falan derken bi baktimki sadece oyun nasilmis diye oylesine actigim char Lvl 14 olmus. Charin ucube suratini gectimde, char iriyari ve sisman. O koca kici oyun boyunca bir saga bir sola salinaraktan beni hipnotize ediyor, chardan tiksinmeme sebep oluyor. Bastan basliyim dedim ama Tortage'i bastan kasmak olum valla. Herhangi bir MMO da ayni sorunu yasayan oldumu? Ilerde alisirim bosvermidir,yoksa basla bastan kas tekrar aklin basina gelsinmi?
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bana oldu 2-3 haftalık charları bastan yarattım
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Undead warrior um vardı, 60 yaptım, mt lik yapıyodu başka server da orc 70 ledim female warrior sonra oyunu bıraktım :P
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o kadar çok güldüm ki, inanılmaz anlatmışsın =D geç olmadan baştan yarat yeni bi char
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 AOda benim char öyleydi . Yaratırken detayları bilmiyordum herifi bira göbekli yapmışım. Sonra yeni char baya oynadıktan sonra açmıştım :)
apple Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 haha kesinlikle bastan yarat en azından sadece tortage kasmak zorunda kalırsın :)
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 level 21 olan barbarian ımı sildim. ekran kartımı tam optimize etmediğmnden 8 frame ile mecburen yapmıştım.... level 7 yaptım sildi.m. level 5 yaptım onuda sildim. şimdi level 10 oldu. ondan karakt kıldım. (rada 1-2 tane daha yapıp sildim) artık silmem. :S
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu konuda en iyi oyun star wars galaxies boyunu kilonu saçını ten rengini hep değiştirebiliyosun çok güzel...
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bana hiç olmaz çünkü her oyunun char yaratma ekranında en aşağı yarım saat harcarım, mmo olsun olmasın. :) mesele sadece detaylara harcamak değil o zamanı, istediğim gibi birşey yaptıktan sonra çevirir denerim tek tek başka saç modeliydi vs idi, biraz dururum sonra dönüp tekrar bakarım. iyice içime sinmeden next'e basmam.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet samin yaptığı gibi bende özene bezene yaratırım ama swg de olay başka imaj makerler süper iş yapıyor ırkı ve cinsiyeti hariç herşeyi değiştirebilyorsun.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 assassin dediğin göbekli olur, dikkat çekmez.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 haha drea o daha cok casuslar için uygun olabilir ama assassin dedigin cevik altetik yapılı olmalı. mesela ben necro actım sans eseri yaslı pis bi surat buldum direk onu sectim uyar necroya diye:)gargamele benziyor benimkinin suratı gayet yakıştı bence hehe
Öne çıkan mesajlar