Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Betaya girdim?!?!?!?!!?!?!?

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Kevinromeo said:
Valla mavi bi magnatur'a bakınca irkiliyorsanız gece karanlıktada uyuyamıyorsunuzdur :D
Neyse dediğim gibi bende en ufak bir duygu uyandırmıo "at arabası" demekten başka :D

abı.. siiah beyaz cizimin rengiyle 3d tutmuyomu dedin sen anlamaıdm ben...

magnator ların rengi hep buz mavisi ve beyazdı, bazen arada mamut rengiydi.

bu ark
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar tekrar wow grafiklerine övgüleri gördükçe şaşıyorum, teknik, estetik, her açıdan daha çıkmadan iğrenç idi gayet. wc3 de öyleydi hatta. 2008'de gelip de hem teknik hem estetik açıdan 10 katı iyi grafiklerle kıyaslamak komik bile değil.

ha bu arada warhammer orc >>>>> soylu yeşil adamlar (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

evet, o nedenle wow oyuncularından kime sorsan ayda 100 milyon $ cirolu şirketin 140 küsur kişilik ekibi tarafından özene bezene yapılan zırh setlerinin neredeyse hepsini iğrenç buluyorlar oyun çıktığından beri. omuzluk sendromu denen bir olay yaratmış oyun. aynı modellerin 1651263126312 defa tekrardan yeni skinle kullanılması da takdire şayan, 6 tane paladin seti görmüşsem hepsinin boots modeli aynıdır heh

ha samwise çizimlerinin havasını daha düzgün bir motorla yansıtmaya çalışsalardı daha birşeye benzeyebilirdi. yukarıda iki resim konumuş mesela ben de pek alakasını göremedim oyun içi modelin doğrusu.

teknik açıdan çıktığı zamanın bile hayli gerisinde olduğuna itiraz etmedin en azından. (:P) tbc'de ise bu teknik geriliğin artık sırıtması nedeniyle olayı oyundaki en olmadık şeylere particle effect koyarak göz boyamaya çevirdiler. daha eski bilgisayarları olanları süründürmek dışında neye yaradığı belli değil, eşeğe altın semer de taksan gene eşek.
Sosyal ağlarda paylaş

teknik olarak geride demedim, ki değil.
varmi bu kadar geniş alanları loadingiz önümüze koyan oyun?

şu zaman kadar yapılmış grafikleri bu kadar bütünlük içinde renk paleti bu kadar iyi secilmiş, mekanları ortamları bu kadar etkileyici cok oyun yok. t5 dışındaki bütün warrior setlerini cok sevmişimdir ben mesela. Ayrıca bi setin en cok göze batan parcası omuzlukken tabıkı omuzlukla fazla uğraşılcak cok basit bi mantık bu.

konu wow deil ayrıca, konu war'un gördüğüm ss lerinin (beta leak ss lerden bahsetmiyorum) war dünyasının'un atmosferini yansıtmadığını düşünmem.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar rezil grafiklerle bir de loading mi isteyecekti? loading denilen olay en nihayetinde donanımı haddinden fazla zorlamamak için alan bağlantı noktaları yakınında.

ilginç tabii, herhalde kişiden kişiye değişen bir zevk var ama wow mekanlarından hangisi için etkileyici diyebilirim diye düşününce aklıma hiçbir mekan gelmedi. etkileyici sözünü bunlar için kullansam, aşağı yukarı oynadığım her oyun için kullanmam gerekir ki bu da sözcüğün içini boşaltmaya yarar ancak doğrusu.

elbette dediğin gibi, konu war ama her nasılsa "wow döver"e çevrilmiş konu bir yerde. bunu yapan da yukarıdaki mesajlar sırasıyla takip edilecek olursa ben değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl 8 sne önce her cıkan mmorpg UO la karşılaştırlıyosa şu andada wowla karşılaştırlıyo bu cok doğai bir durum.

eğer zen wow'un grafiklerinden zevk almıyorsan bu tabiki kişisel bi secim, en şahsen cok zevk alıyorum. Wow kadar atmosferi güclü cok az oyun oynadım. aynı şekilde wow kadar mimarisi düşünülmüş ve cözülmüş, konsepti düşünülmüş ve cözülmüş az oyun var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...