Romario Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 oyunun grafik motoru wowdan değil dark age of camelot'un catacombs eklenti paketininin motorunun geliştirilmiş versiyonu bildiğim kadarıyla; ama onu değiştirmişler mi bilemem.
Kabasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 oyunun çıkmasına 6 ay var ve closed betada grafikmi tartişiyorsunuz. aoc çıktığında millet şok oldu. grafiklerin beta ile alakası olmadığı için millet şimdi nasıl mutlu. ki çirkin korkunç olmadığını soleyenler lv atladıkça orclar büyüyüp çirkinleşmiyecekmi öle biliorum ben!
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hayır. Yeterince büyük ve çirkin başlıyor orclar.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 büyüyüp cirkinleşek orclar zaten black orc olurlar ama onun ısın ayrı sınıf acılmış durumda
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 uruk ograwash... wowdakiyle alakası bile yok orcların hurafe bunlar
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 o değilde umarım şu warhammer40k nın mmorg oyununu adam akıllı yapıp çıkarırlar Warhammerada Wow çakması diyen sonradan oluşmuş bir zihniyeti benimsemiş imitasyoncular mahvolur kalır. Çünkü starcraft denen oyunun w40k çakması oldugu official bi şekilde açıklanmıştır
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nereye yazıcam bilemedim buraya yazıyorum runepriest? runepriest? priest? priest? Runesmith onun adı... aynı warhammer'danmı bahsedioruz biz bu adamlarla?
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Valla Cuce seni bilmiyorum da, adamlar bu işin erbabı :p
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 priest diye bişi yok cucelerde. runepriest diye bişi zaten yok. şimdi bumudur takıldığın şey diyiceksinizde, evet birincisi buna takılırım ben, ikincisi bu adamların özensiz olduklarının göstergesidir. 30 yıllık runesmith'i runepriest'e cevirmenin mantıklı bir acıklaması yoktur. bu adamlarda bilmiyor etmiyor erbablık falan göremiyorum ben bu adamlar.
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ne diyosun dwarf keeplerinde elf npc bile var :)
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Grafiklerin realistik olup olmaması gibi bir ayrım soz konusu. Ya da cartoon mu animmi yoksa realistik mi olacak gibi :) WoW,WAR,Aion alayı cartoon AOC,EQ2,Vanguard,SWG,TR,LOTR realistik Dofus anim :) Cartoon oyunlarda birbirine benzeme olması gayet normal.Ama bence aralarında keskin farklar var. Mevcut cartoonların güzeli AION :) WAR grafikleri eskiden daha cartoondu ve çok güzeldi. Mevcut movielerde kağıttan bebekler olmuş herşey ve realistik grafik tribine girmiş gibiler ama tamda giremiyorlar ortada kalmış salak bişey olmuş LOTR gibi... Realistik grafik olayı daha balon oluyor genelde. Yeterli başarımı elde etmek zor. AOC'ta bile kim ortamlar çok rezil kimisinde ne guzel olmuş yaw oluyorsun :) Ben oyum cartoondan yana ama AION gibi :) AION ss
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 stilistik grafiklerin ömrü her zaman daha uzundur. ortalamasını yapmak zor dğeildir ama iyisini yapmak heleki mmoprg gibi cok fazla content'e sahip bir türdü sağlam bi tarz oturtmak herşeye bunu uygulıyabilmek zordur. ilk cıktığıdna bile matematikte zamanının oyunlarının gerisindeydi wow, ama sunduğu görüntü son derece tatmin ediciydi, ki hala öle, wotlk cıkınca yine dibimiz düşücek atmosfer met edicek bizi. aoc'un grafikleri bu kadar uzun ömürlü olabilirmi bilmiyorum mesela. war bu acıdan doğru secim yaptı bana sorarsanız ama gördüğüm ss lerde tarzın hakkını veremediğini görüyorum.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 And god repeated once again.. It is the damn beta stage ffs :p
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cuce said: stilistik grafiklerin ömrü her zaman daha uzundur. ortalamasını yapmak zor dğeildir ama iyisini yapmak heleki mmoprg gibi cok fazla content'e sahip bir türdü sağlam bi tarz oturtmak herşeye bunu uygulıyabilmek zordur. ilk cıktığıdna bile matematikte zamanının oyunlarının gerisindeydi wow, ama sunduğu görüntü son derece tatmin ediciydi, ki hala öle, wotlk cıkınca yine dibimiz düşücek atmosfer met edicek bizi. aoc'un grafikleri bu kadar uzun ömürlü olabilirmi bilmiyorum mesela. war bu acıdan doğru secim yaptı bana sorarsanız ama gördüğüm ss lerde tarzın hakkını veremediğini görüyorum. Sorun burda belkide atmosferini brill hariç hiç sevmedim :)
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gangren'ım ingilizce bilenim. contentle ilgili özensizliği betayla falan ilgisi yok. her cıkan ss de betadai gibi "full low" dan cekilmişte değil. beta beta diyip durmanın kiymeti yok. orc osmanın ayakları hareket etmiyodur koşarken, beta derim gecerim. bahsettiğim şey başka bişey
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yaw ruh muh hikaye. Adamların çizimleri güzel gerisi hikaye. Al ortam yaratacak dediğiö WOTLK : Bu orjinali Orjinal ingame ingame Tek benzerlik 4 parmağı olması lol
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 e miss gibi yapmışlar işte.. sen benzetememişsin valla
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bence çok iyi olmuş magnataur
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cuce, kaç kere söylendi bilemiyorum ama WAR Beta'da grafik özelliklerinin çoğu kapalı, yok, açılmıyor. Yani SS'lere bakıp aldanmamak lazım, eğer grafikten bahsediyorsak. Eğer Runepriest / Runesmith olayına takıldıysan, onu da elbet farkında olaraka yapmışlardır. Ancak oynanış için gerekli olan bir değişiklik olabilir (büyük ihtimalle de öyledir) Benzeri bir örneği WoW'da Nelf Druidlerde gördük. WoW Lore'da Dişi Nelf Druid YOK. Oyuna son dakikada dahil oldular, oynanabilirlik açısından. Böyle değişiklikler yapılıyor ve yapılacakta. 100% lore tutturan bir oyun ben şu ana kadar görmedim.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 eheh şu çizim ve modellemeye baktım da genelde wow'u savunmayan bir insan olarak gayet güzel olmuş ve benzemiş diyorum :P
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 official ss lerden bahsediyordum. runepriest/runesmith'ın oynanabilirlik acısından nasıl bir katkısı olucağını bilemiyorum acıkcası. hanı hammerrer'ların dualwield etmesini anlıyorum keza 3 sene kimse aynı hammerla gezinmekten zevk almaz arada değişiklik lazım. Ha buna hammerrerların en önemli özelliğini ortadan kaldırmadanda bir cözüm bulunabilinir. veya dunyanın 4 bir yanındaki "OMG OMG DUAL WIELD!!!" cileride cekmek için hammererlara "master of all HAMMERS! HAMMERERES RULE!!!" diye işi sulandırıp dual wield de verilebilinir. hanı buda tercihi. veya derdim aslında cucelerin savaş alanlarında öle etrafa rune serpiştirerek falan takılmamasıda değil. Evet her ırka en az bir caster gerekmekte, haliyle cuceyede gerekmekte. Ha pek ala castersızda olabilirdi cüceler, ama bu cesareti göstermek lazım yapımcı olarak, sen "e cucelerde healer yok napıcaklar" sorusuna "sısın la cuceler buyu yapmez o kadder" de dıyebilirsin bunu dediğinde kazanıcağın bir kitle vardır "aa rune'priest' (eki eki eki) ler var siz bilmiyonuzmu büyü yapıyo onlar" da diebilirsin bununla kazanıcağın kitle baska olur. işte burdada anlıyorum mythic'i bir ccp nin gösterdiği gösterebildiği cesareti göstericek konumda değiller olamıycaklarda ve bu kötü bişey olmak zorunda değil. ama 30 yıllık runesmith'e runepriest demenin nasıl bir acıklaması var cok merak ediyorum.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Lvl 40'ta nasıl bilmiyorum ama oynarken gördüğüm kadarıyla Engineer imba olmuş
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Valla mavi bi magnatur'a bakınca irkiliyorsanız gece karanlıktada uyuyamıyorsunuzdur :D Neyse dediğim gibi bende en ufak bir duygu uyandırmıo "at arabası" demekten başka :D
Öne çıkan mesajlar