Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoda nasıl Jedi oldu?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Starwars.gen.tr'den adam olmaz.

5 dakka içinde çıkmak zorundayım ne yazık ki. Gelince 8 gb'lik star wars dökümanlarımın araasından bulmaya çalışırım fakat çok umutlanma. Bu ırktan bilinen başka jedi master'lar da var yaddle gibi vrook gibi fakat oynanabilir kılmamak için ırkla ilgili hiç bir bilgi yayınlanmıyo.

Konu star wars ise kahrolsun wikipedia yaşasın wookiepedia. Daha da geniş bilgi için.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yoda akp li olabilir
bak bundan cok suphelendim
herif bildigin kadrcu lan
yetistirdigi padawanlara bak

The films and Expanded Universe reveal that he had trained several notable Jedi, including Count Dooku, who is identified in Star Wars Episode II: Attack of the Clones as Yoda's old Padawan Learner; Mace Windu; Obi-Wan Kenobi (partially, before Qui-Gon Jinn takes over Obi-Wan's training); Ki-Adi-Mundi, Kit Fisto and eventually Luke Skywalker. (In between here, during the animated series Star Wars: Clone Wars, he mentions that he trained another one of the leaders on the Jedi Council, Master Oppo Rancisis.) The Star Wars prequel films explain that he instructs all younglings in the Jedi Temple before they are assigned to a master. This was displayed in a scene in "Attack Of the Clones"

birini konsule sokmus
iki tanesi jedi efsanesi zaten (obi wanla luke)
birini dostu imparatorunun yanina yollamis

direk akp
kadrocu
Sosyal ağlarda paylaş

De tipten kaybediyo zaten.

Gerçi o yüzden o kadar iyi jedi heralde.

Adama o şebek tiple karı kız bakmaz zaten karıya kıza vakit harcayamaz, hatta o halde sabır sabır diye irade geliştirir.

O tiple bi de ezmiş durmuşlardır bunu küçükken, arkadaş felan da bulamaz, hayatta bi tek force kalmış işte adama yapacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Mitochlorian mıydı neydi onlar yalan, Yoda direk hormonlardan alıyo enerjiyi bence. "Garıııı" diye bağrarak coşuyo. Zaten filmlere de dikkat ederseniz bahar aylarında daha güçlü Yoda.

Ayrıca AKPci olma ihtimali benim de aklıma yattı. Adam irticai yeşil renkte sonuçta. Boşa değildir o.

Üstelik dini de bütün bi vatandaş, 5 vakit namaz kılıyo secdeye yatıyo:

Sosyal ağlarda paylaş

abi yodanin masteri nasil qui gon olur yaw
simdi basit bi hesapla
anakinin oglu luke 20 yasinda oluyo
hade 30 diyelim
lukeda jedi 30 yasinda oluyo desek 60 sene eder
yoda 900 yasinda oluyo yane 840 yasindayken anakin doguyo
anakin 10 yasindayken yane yjda 850 yasindayken quigon tas catlasa 40 50 yasinda
50 diyelim hade

yoda 800 yasinda mi jedi oluyo?

bu arada yoda kiyafet airken surekli
abi bide garson boylara bakalim istersen
bak bu biraz buyuk ama gelecek senede giyersin hem bu pamuklu bi robe ykayinca ceker
dediginin dusundum bi an

son olarka evet yesil oldugunu hic dusunmemistim yodanin bide o war
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...