Astral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu problem ara ara oluyor sistemi geri alınca düzeliyordu artık öyle de düzelmedi. bütün fontlar flu, blur görünüyor ve bu font problemi değil görünümle ilgili bir saçmalık. driverım son version kartım ati 9250. http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?pid=317742 aynen bu problem ama bu arkadaş linux kullanıyor OS windoz değil. bunu nasıl çözeceğim bir el atın paticik pıtırcıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 refresh rate ile çözünürlüğü bir düşür bakalım, ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 monitör ne? lcd mi crt mi? bir de sorununu tam olarak anlamadım ben. kendin bi screen shot koysan güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 lcdlerde oluyo bu olay. refresh rate-çözünürlük ve ekranın sürücüleri ile çözülüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 lcd ise, crt lerde degaus olayına benzer bişe var lcd lerde.. auto ayarlama yapıyor, ondan da kaynaklı olabilir, oto ayar cek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 crt ise ve degauss ile düzeliyosa o crt hoşaftır zate :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 cleartype olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adam bi tas atti, kayboldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kaybolmadım yahu delirtti format attırttı bana. hatta ilk XP kurulumunda sorun çıktı ubuntu deneyim dedim ubuntu'da kuramadı neysem o ayrı mevzu. gene aynı sorunla karşılaşacağıma eminim onun için ben neler yaptığımı anlatayım driverım son sürüm idi. kaldırıp yeniden de kurdum düzelmedi. LCD wide screen kullanıyorum ama monitör problemi değil bu çünkü her şey normalken pat diye bozuluyor. çözünürlüğümde, refresh rate de bir problem yok ayrıca cleartype'da enable idi. bu sorun nasıl ortaya çıkıyor? çok saçma olacak ama sorunu tetikleyen budur ki: sadece W3 oynarken kule veya bina patladığında çıkan yeşil animasyon efektinden oluyor. DotA oynuyorum mesela kule patlayınca çakılıyor pc 10 sn sonra kendine geliyor. (eğer catalyst yüklüyse o da göçüyor o esnada) oyunu kapattığımda tüm fontlar blur oluyor ve düzelmiyor. sadece sistemi geri alınca düzeliyor. geçen sefer geri aldığımda da düzelmedi. formata kadar gitmek zorunda kaldım. muhtemelen driverdan kaynaklanıyor ama nasıl çözebilirim hiç bir fikrim yok. dediğim gibi son sürüm catalyst yükledim, kaldırdım kurdum, değişik ati driverları yükledim el yapımı olanlardan onlar da yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oha hakkaten çok daha farklı ve eblek bi olaymış sendeki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 driverı kurunca gene patladı fontlar.. çıldıracağım. bir fikri olan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 driverin bi önceki sürümünü yüklsene? ya da daha günceli varsa en güncel olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu arada benim driver dediim ekranın driverı ekran kartının değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şu resmi koymuşlar o linkte ama bu problemli gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 güncel şu an ki driver SS ler ben de gördüm bir kaç yerde ben de aynen dedikleri gibi görünüyor ama insanlar ee normal bu demiş. SS lerde görünmüyor çünkü senin gördüğün görüntü ile alakalı olay. sen baktığında resmi öyle görmüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ekranın driverını denedin mi aloooo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ha monitörün mü? hyr denemedim 3 senedir hiç kurmadım ki monitörün driverını. bu olay son 1 senedir oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 eğer ss de gözükmüyorsa problem yazılımsal olamaz. monitör kablosundan ekran kartına kadar değiştirip denemeni öneririm, ilk olarak kabloyla başla derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ati 9x serisinde böyle bir saçmalık olduğunu atide söylüyor ama fixi yok.. son driverı kurun diyor kuruyorsun çalışmıyor. monitör driverı kuriym bakiym nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 problem yazılımsal değil bence dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 said: bu sorun nasıl ortaya çıkıyor? çok saçma olacak ama sorunu tetikleyen budur ki: sadece W3 oynarken kule veya bina patladığında çıkan yeşil animasyon efektinden oluyor. DotA oynuyorum mesela kule patlayınca çakılıyor pc 10 sn sonra kendine geliyor. (eğer catalyst yüklüyse o da göçüyor o esnada) oyunu kapattığımda tüm fontlar blur oluyor ve düzelmiyor. sadece sistemi geri alınca düzeliyor. geçen sefer geri aldığımda da düzelmedi. formata kadar gitmek zorunda kaldım. Böyle bir olay varsa yazılımdan başka çıkar yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ekran kartı işlemcisi veya ramleri tam kapasite çalışırken bu tarz bir olay oluşuyor olabilir. yani unit normal ilerlerken bir sorun yok, ne zaman ki patlama vs. efektler devreye giriyor alet sapıtıyor. ayrıca benim yazılımsal olmadığını düşünme sebebim ss de çıkmaması olayın. normalde çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya iyi de astral'in koyduğu resim değil o sonuçta, başka bi adam koymuş, işletim sistemi falan bile farklı. çektikleri şey aynı olsa da, problemin kaynağı farklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet, ben konuyu açan problemin aynısı burda dediği için o linkü de kullanarak fikir yürütüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 patlama animasyonu gayet basit bir animasyon wow'da 40 man raidleri kaldırıyordu kule mi patlatamayacak yaahu:) ekran kartı driverını gene kaldırdım. yeniden kurdum catalyst olmadan, akabinde monitörün driverınıda yükledim. restart attım ve düzeldi.. herkese çok teşekkür ederim. bu sorun gene hortlayacak gibi ama hadi bakalım. hortlarsa ben de bu topici hortlatırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar