Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fontlarım blur görünüyor..

Astral

Öne çıkan mesajlar

bu problem ara ara oluyor sistemi geri alınca düzeliyordu artık öyle de düzelmedi. bütün fontlar flu, blur görünüyor ve bu font problemi değil görünümle ilgili bir saçmalık. driverım son version kartım ati 9250.

http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?pid=317742

aynen bu problem ama bu arkadaş linux kullanıyor OS windoz değil.

bunu nasıl çözeceğim bir el atın paticik pıtırcıkları.
Sosyal ağlarda paylaş

kaybolmadım yahu delirtti format attırttı bana. hatta ilk XP kurulumunda sorun çıktı ubuntu deneyim dedim ubuntu'da kuramadı neysem o ayrı mevzu.

gene aynı sorunla karşılaşacağıma eminim onun için ben neler yaptığımı anlatayım

driverım son sürüm idi. kaldırıp yeniden de kurdum düzelmedi.
LCD wide screen kullanıyorum ama monitör problemi değil bu çünkü her şey normalken pat diye bozuluyor. çözünürlüğümde, refresh rate de bir problem yok ayrıca cleartype'da enable idi.

bu sorun nasıl ortaya çıkıyor? çok saçma olacak ama sorunu tetikleyen budur ki: sadece W3 oynarken kule veya bina patladığında çıkan yeşil animasyon efektinden oluyor. DotA oynuyorum mesela kule patlayınca çakılıyor pc 10 sn sonra kendine geliyor. (eğer catalyst yüklüyse o da göçüyor o esnada) oyunu kapattığımda tüm fontlar blur oluyor ve düzelmiyor. sadece sistemi geri alınca düzeliyor. geçen sefer geri aldığımda da düzelmedi. formata kadar gitmek zorunda kaldım.

muhtemelen driverdan kaynaklanıyor ama nasıl çözebilirim hiç bir fikrim yok. dediğim gibi son sürüm catalyst yükledim, kaldırdım kurdum, değişik ati driverları yükledim el yapımı olanlardan onlar da yemedi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

bu sorun nasıl ortaya çıkıyor? çok saçma olacak ama sorunu tetikleyen budur ki: sadece W3 oynarken kule veya bina patladığında çıkan yeşil animasyon efektinden oluyor. DotA oynuyorum mesela kule patlayınca çakılıyor pc 10 sn sonra kendine geliyor. (eğer catalyst yüklüyse o da göçüyor o esnada) oyunu kapattığımda tüm fontlar blur oluyor ve düzelmiyor. sadece sistemi geri alınca düzeliyor. geçen sefer geri aldığımda da düzelmedi. formata kadar gitmek zorunda kaldım.

Böyle bir olay varsa yazılımdan başka çıkar yolu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

patlama animasyonu gayet basit bir animasyon wow'da 40 man raidleri kaldırıyordu kule mi patlatamayacak yaahu:)

ekran kartı driverını gene kaldırdım.
yeniden kurdum catalyst olmadan, akabinde monitörün driverınıda yükledim. restart attım ve düzeldi.. herkese çok teşekkür ederim.
bu sorun gene hortlayacak gibi ama hadi bakalım. hortlarsa ben de bu topici hortlatırım :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...