Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Siparişimi iptal edeceklermiş inşallah. gamers izbeleri said: Hello, We will cancel this and forward to our Billing Team for refund. Please expect that within 24-48 hrs. Thank you, Gamersloot.net offgamers said: Maya: Welcome to Offgamers Live Chat! How may I assist you today? Maya: Hye there O E: Hi Maya: Have you placed an order with us? O E: No not yet Maya: Please be informed that we are currently awaiting for the Funcom to supply the key Maya: It probably will take a week time to be restocked Maya: Is there anything else that I may assist you with perhaps? O E: no thanks.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Dragonfire said: dnr/bimeks/Mavishop hatta senditten bile daha hızlı gelir. Sendit Availability: Temporarily out of Stock Yeah.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tuzlu key satan türk sitesi; türk işi /tuzlu/ türk işi işte
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Gamersloottan iptalin ödemesi icin bu mesaj geldi We already forwarded your payment to our billing. Refund will in 2-3 business days.
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 selam... bende eskiden actıgım bir acc var fakat kullanıcı ismi ve şifrei unutum e maile gönder diorum bilgilerimi gönderildi yazıor ama hiç bir mail almıorum ve internetten direk oyunu satın alabilceğim güvenli site varmı cd falan istemiorum direk cd keyi yollasınlar yeter
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Wayne said: selam... bende eskiden actıgım bir acc var fakat kullanıcı ismi ve şifrei unutum e maile gönder diorum bilgilerimi gönderildi yazıor ama hiç bir mail almıorum ve internetten direk oyunu satın alabilceğim güvenli site varmı cd falan istemiorum direk cd keyi yollasınlar yeter gamer-market diye bi türk sitesi var bugun ellerinde oyun olacakmış güvenilirmi bilmiyorum ama
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben de iptal ettim gamersloot siparişimi, adamlar 2 dakika sonra cevap yazdı confirm ediyo musunuz diye, ediyorum ve umarım bu cevabınız kadar çabuk yaparsınız geri ödemeyi dedim :p 24 saat içinde geri ödemeniz yapılacaktır diye cevap yazdılar bi 2 dakika sonra :D
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bana hala gelmedi geri ödeme bu arada. tekrar bi sorıyım sanal kartla aptığım için geri ödeme mümkün olmıyabilri gibi bişey söz onsu olabilirmi?
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ödemeyi iş gününde yapıcaz diyorlar, pazartesi yada salı olur artk
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cuce said: bana hala gelmedi geri ödeme bu arada. tekrar bi sorıyım sanal kartla aptığım için geri ödeme mümkün olmıyabilri gibi bişey söz onsu olabilirmi? ben de sanal kartla ödemiştim, zannetmiyorum sorun olacağını, sonuçta o da bir kredi kartı, eğer belirtilen limiti geçen bir ödeme olursa mesela limit 50 iken adamlar 70 ytl geri ödeme yapmışlarsa da değişmez, kredi kartının hesabına yine 70 ytl girer evet 24 iş saati demişler yani günde 8-9 saat desek 2-3 iş günü ediyor ve pazartesi başlıyor süreç :)
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cuce said: bana hala gelmedi geri ödeme bu arada. tekrar bi sorıyım sanal kartla aptığım için geri ödeme mümkün olmıyabilri gibi bişey söz onsu olabilirmi? Sanal kartima iade ettiler benim ayni gun icinde.
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben de iptal ediyorum yeter artık... 10dk'lık yürüme mesafesinde oyun varken, erken başlıcaz diye rezil olduk... hatta şimdi etiler d&r'dan gidip alıyorum..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ben gidip Bağdat Caddesindeki nezih'ten aldım bugün. Ki perşembe gününe yetiştirmem gereken bir araba iş var, çok akıllı bir iş yapmadım. Neyse refund bekliyorum.
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben refund yazdım evden çıktım, etiler d&r'dan oyunu aldım.. döndüğümde mail'ı kontrol ettim: Hello, We will cancel this and forward to our billing team for a refund. Please expect your refund within 24-48 hrs. Thank you
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Hepimiz aynı derdin müzdaribiyiz =)(o nedemekse;)) Açılır açılmaz diye sadece key alalım dedik paramızla rezil olduk resmen. Bende taksim dnr den aldırttım arkadaşıma keyi yolladı şimdi oyundayım.
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Use a key to upgrade your Early Access account to a full account. If you registered before the launch day and did not get into Early Access also choose this option to reactivate your account. Enter you key in the box below, and then choose the Upgrade Subscription option after submitting. bu nedir arkadaşlar oyuna gırebılıyorumda bu huzursuz ettı benı bıraz :(
Öne çıkan mesajlar