ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 order numaranızı göndermenizi istiyorlar iptal icin
guden Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 banada şimdi tekrar mail attılar 2 gün içinde gelicek diye pff kafam karıştı :/
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 offline mesaj bırakma kısmına cancel my pre order diye mesaj attım yalnız order numaranıda beraberinde yazman gerekli
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cuce said: saol bişey degil :) orderın karsısında cancelled (mistake refused) diye yazdılar eh şimdi nerden alacagımızı bulmaya geldi ;)
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Lan şu oyunu oynamak için çektiğimiz çileye bak, paramızla rezil oluyoruz :D
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cuce said: para iadesini confirm ettinmi? valla henuz email gelmedi iade hakkında ama telefon acılarsa bilemem ofis telefonu vermiştim ohoo çileye bak dertsiz basıma dert aldım :)
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet en kısa zamanda göndereceklermiş, mesela 48 saat diyodu otomatik yolladıkları emailde, ben pre order ettim 19unda bonus key yollayacak mısınız diye kendim email attım, ona verdikleri cevapta sadece EA alanlara bonus key yollayacaklarını ve oyunun da "2-3" gün içinde stoklara yeniden gireceğini söylediler :) haftaya gelir sanırım bizimkiler de "en kısa zamanda"
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 mis gibi iptal ettim valla nevarsa bizim türklerde var yinede gidip alıcam artık biyerlerden hepsiburada.com dada satısa cıkmıs oyun
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bende iptal ettim, ama acıkcası "aaa biz şimdi simdi kutunuzu acmıştık" gibi bişey bekliyorum.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 gamersloot ta fiyat $61 den $74 e yükselmiş.
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 order iptal oldudaparadan ses yok henuz ins parayıda alabiliriz :)
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 valla ben parayı geri yatırmayı uzatırlar diye iptal etmedim.. artık geç başlıcaz, sağlık olsun..
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o değilde ben sanal kartla aldım, sonucta kredi kartı gibi bi limit anlayışı yok aletin geri aytırabilceklermiki?
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bisorun çıkacağını sanmıyorum. Madem bu kadar talep var satarlar başkasına olur biter.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yanlız yazmışsınızda ben bunu görmemişim ; looters izbeleri said: NOTE: The $61.95 is total price that will provide your retail key. All customers that will pre-order this product will be able to play from May 23th.2008. We would like to inform you that we have limited stocks as of the moment since the official developer was able to produce only 60% of retail keys for customers who pre-ordered this product. In case we do run out of stocks, next shipment will be arriving between Wednesday and Friday also to let you know others retail shops are out of stock. Please bear with us! Direkt iptal ediyorum. Yarın sabah bi arkadaşıma aldırırm ilk iş.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Iyi biz de patladık, ama o yazılı text şimdi sipariş edenler içindir büyük ihtimalle. 48 saat daha önce sipariş edenler için, pazartesi en geç yani. Iptal etsek nerden alabiliyoruz ki Türkiye'de, kutulu mutulu?
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dnr/bimeks/Mavishop hatta senditten bile daha hızlı gelir.
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Dragonfire said: yanlız yazmışsınızda ben bunu görmemişim ; looters izbeleri said: NOTE: The $61.95 is total price that will provide your retail key. All customers that will pre-order this product will be able to play from May 23th.2008. We would like to inform you that we have limited stocks as of the moment since the official developer was able to produce only 60% of retail keys for customers who pre-ordered this product. In case we do run out of stocks, next shipment will be arriving between Wednesday and Friday also to let you know others retail shops are out of stock. Please bear with us! Direkt iptal ediyorum. Yarın sabah bi arkadaşıma aldırırm ilk iş. bana farklı mail attılar, size 60% yazmışlar bana 80% Dear Customer: We would like to apologize to inform you that we have limited stocks as of the moment since the official developer was able to produce only 80% of retail keys for customers who pre-ordered this product. So right now we already run out of stocks since we accommodate first for those who preordered the item ahead of you. We are expecting the next shipment will be arriving in 48 hours. We are hoping for your kind consideration. Sincerely, Gamersloot.net Team
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu mail değil sitede yazan. Ayrıca önceden %80 di şimdi %60 a düştü. Şiariş yığılması oldu herhalde. Cd key yollayan başka site varmı?
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 var bir tane daha verilen ama onların live support da bir haber olanlardan... bu EA konularından birinde arkalardaki sayfalarda var bir tane.. onlardan live'la konuşmadan satın alma..
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bakayım hemen. saolasın =) offgamers için 6-12saat stocklar aktif olacak diyor online supporta ulaşmaya çalışıyorum :P
Öne çıkan mesajlar