Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paticik Evi İçin Hazırlık Evet arkadaşlar, bir yandan devam eden dwarf fortress oyunumuz var bir yandan da yeni başlayacak olan Paticik BBG Sims evimiz var. Dünyanın en çok satan oyunu Sims 2, çıkalı 3 yıl olmasına ragmen halen satılıyor ve eklenti paketleri de gayet çılgın götürmekte. Böyle bir oyuna fotoroman yapmamak imkansız olurdu kanımca ve haftada bir iki kere güncellenmek üzere size bir sims 2 thread'i başlatıyorum. Oyuna ekleyeceğım Simler siz olacaksınız, bu posttan sonra yarın akşama kadar (veya daha erken de olabilir ilgi durumuna göre) aranızdan 5 veya 6 kişi seçeceğim ve sizleri yaratacağım. Simleri aynı eve Paticik ismi altında koyacağım. Herkez yaşlanınca veya işler sıkıcı olmaya başlayınca da bitecek bu albüm ve talep olursa ikincisiyle devam edeceğiz. Başvurular Kapanmıştır gelecek referans için Oyuna katılmak istiyorsanız lütfen bu postun altına şu formatta post atın:Nickiniz (forum nicki)Fotoğrafınız Arkadaşlar lütfen düzgün bir foto olsun, ona göre yaratmaya çalışacağım tipiniziKişiliğiniz Oyundaki özelliklerİstediğiniz Aspiration (popularity vs. vs.) Örnek olarak size bir post yapıyorum, aynısını yapın lütfen (foto koymayacağım ama sizden bekliyorum) - Azmodai - Buraya FOTONUZ - Sloppy (sloppy - neat) Çok Outgoing (shy - outgoing) Çok Lazy (lazy - active) Playful (serious - playful) Nice (grouchy - nice) (ingilizce yazdık karışıklık olmasın diye, siz kafanıza göre takılın, tam değer de verebilirsiniz genel tercih te belirtebilirsiniz örneğimdeki gibi veya burcunuzu yazabilirsiniz) Şimdilik sadece Freetime eklenti paketi var, zamanla stuff falan eklerim daha çok ev eşyası kıyafet için vs. ama başlangıç için orjinal sims yeterli. Talebinize göre eklerim birşeyler. Bu arada oyuna hiç karışmayacağım. Herşey otomatik olacak ve size her günün sonunda özet geçeceğim. Arada olay screenshot'u kaçırabilirim, ama her önemli hadiseden bahsetmeyi düşünüyorum. Ev şehir vs. seçimini ve tiplerinizi başlamadan gösteririm. Haftasonu boş olacağımdan yarın başlamak istiyorum o yüzden çabuk başvurun :PTable of Contents1- Pati Ailesi2- Pati Ailesi: Gün 13- Pati Ailesi: Gün 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 - mumu neat ortanın biraz üstü shy-outgoing tam orta lazy sayılabilir seriousa daha yakın ama çok da değil nice kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Osso Sagdaki ben Orta sloppy Ortanin ustu outgoing biraz lazy orta playful orta nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Solundaki kel kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Pyro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 CONS! http://img185.imageshack.us/img185/2568/n6641910386145651071we3.jpg sloppy az outgoing lazy playful nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aha ben de!! DORUK Sıfır Neat Orta Outgoing Full aktif Orta PLayful Orta nice aslında love aspirationu isteyecektim ama homo olma olasılığı yüksek olduğundan popularity istiyorum tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 me... me... me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu arada aspiration belirtmeniz lazim. Yani sizi mutlu eden seyler falan. secenekler: - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) Nightlife expansionla da - Pleasure (Rahat yasam) aspiration var, nightlife'i yarina kadar bulursam bu da olacaktir secebilirsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dominic said: me... me... me statlarini ver haci, hemen yaratalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 FORTUNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bide ben kaslıyım onu unutma çarı açarken tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 popoler aspirationu istiyorum ben o yok mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 var yazmayi unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 FEDE neate yakın orta. feci az outgoing lazy ye yakın orta baya playful hafif grouchy horoskop - gemini fortune - romance karışımı bişeyler aspirasyon olarak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ne issiz adamsin lan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bana dediysen vururum seni sdf. Hayallah, bayagi adam oldu simdiden :) bir iki kiz da alabilseydik eve guzel olurdu, ilginc olurdu :P Isteyenler yazmaya devam etsin, ilk grupa girmeseniz bile belki ilerde ikinci bir aile daha yaratiriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Slat Suratımdaki zıçarmışçasına ıkınma ifadesine aldanmayın, helada değildim, sadece birşeye fazla konsantre olmuştum.. Şimdiden bazı şeyleri açıklağa kavuşturayım ki BBG evinde dedikodu dönmesin sonra =( Sloopy :( Outgoing :) Lazy :( Playful :) Nice :) edit: Fortune! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nick : **Emo_GiRL** çok sloopy feci outgoing active sayılır serious grouchy burç - kova aspirasyon - romance ve popularity. rica ediyorum bunu da yap azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi fake acct acmayalim. olay evdeki herkesin patiden ve bizim aramizdan olmasi. Slat, duz resim yok mu, profil disinda yani :P yuzunu yapabilmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 elaidi fotoyu msn'den gönderirim sloppy 10 üzerinden 7 outgoing 10 üzeirnden 9 lazy 10 üzeirnden 4 playful 10 üzerinden 6 nice 10 üzerinden 5 aspiration: knowledge, fortune, popular, family, pleasure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Azmodai said: statlarini ver haci, hemen yaratalim :) haci biliyorsun zaten statlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bilgisayardaki diğer resimler hep sarhoşken çekilmiş abuk subuk resimler olduğu için en iyisi bu :( Yüzümün diğer yarısı senin hayal gücüne kalmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dominic said: Azmodai said: statlarini ver haci, hemen yaratalim :) haci biliyorsun zaten statlari. kendini bana teslim ettin yani? ok bap, elimden geldigince benzetirim :) Slat said: Bilgisayardaki diğer resimler hep sarhoşken çekilmiş abuk subuk resimler olduğu için en iyisi bu :( Yüzümün diğer yarısı senin hayal gücüne kalmış :p tamam elimden geldigince yaparim bisiler, sarhos marhos koy ayrica nolacak. yabanci mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Abi bu arada romance pleasure falan seçmeyin allasen ya ev sırf sap daha başvuran kız olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar