elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 şu saçın arkada kıvrılma olayı bndede oluyo yav. favorilerde kıvrılıyo belli bi uzunlulktan sonra. lan ben niye düz saçlı değilim. o arkdaki kıvrımla kendimi eski türk filmlerinden çıkmış gibi hissediorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dalgalılar düz düzler dalgalı secio bu böle bi döngü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kız olsam elletirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kız olsam erkek olsam ellemezdim yazardım. şimdi direk ellemem yazıyorum. ELLEMEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aga karizmamla döverim -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 miyop musun hacı sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 baaaaa mi didin?! ürüreürererüeürüe evet miyopum .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 elesso said: şu saçın arkada kıvrılma olayı bndede oluyo yav. favorilerde kıvrılıyo belli bi uzunlulktan sonra. lan ben niye düz saçlı değilim. o arkdaki kıvrımla kendimi eski türk filmlerinden çıkmış gibi hissediorm. fön icat ettiler geçenlerde, denemeni tavsiye ederim süper bişe (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ne dion olum fön eskidi artık. ben başka bi teknoloji kullanıyorum sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tost yakıyor deriyi o kadar kısalıkta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yok abi şimdi yeni bi alet var maşa mıdır nedir hastası oldum aletin çok güzel bişey her şeklede sokuyo saçı. Postişi olan kızlarda çok komik oluyo.Postişleri ellerinde fönlüyorlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 isminde meymenet yok zaten. postiş ne demek lan. post-it gibi takıyosun böle ordan mı gelio acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 off postiş çok dandik bişe. hiç sevmiom ben onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ahahahhahah imzanı gördüm şimdi ajaasdsadfasdhahahufhhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet çirkin duruo ama orjinal saçtan yapılanlar güzel.Ta ki kafadan bantları gözükünceye kadar.Sonra insanın gözüne iğrenç gelio kız ne kadar güzel olursa olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 helal olsun, yürü be !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben kıvırcığım arkamdan çıkan o saçlardan da memnunum, gerçi benden öyle 3-5 tel çıkmıyor xD Kardeşim geçende saçlarıma maşa yapmıştı, çok komik geldim kendi gözüme, doğal güzellik FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 arkandan çıkan? asuhausha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 etkilendim ve çok içimden geldi vvvercem asdasgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 vecihi? :)no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oper said: arkandan çıkan? asuhausha GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oper said: arkandan çıkan? asuhausha GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Llama said: bu foto beni çok düşündürdü... hem gülüyo hem gülmüyo hem üzgün hem üzgün değil hem bir has**tir git burdan der gibi bakıyo hem de nolur geri dön diyo rep verdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 fede said: vecihi? :)no offence yess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar