Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 varmış :) izlemeyen pati sayısının fazla olduğunu sanıyorum. :P eskiden izlemiş olanlara da güzel nostalji olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 heh, her sene izliyoruz ya, ben yeter diorm artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha ne zaman gösterildi be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 valla bir ara 23 Nisan'larda sürekli bir kanal gösterirdi,ATV'de falan izlediğimi hatırlıyorum asdf Tabii bugüne kadar hiç orjinal dilde izlemedim,yurtta olduğumdan dolayı da izleyemeyeceğım sanırım,Kurtlar Vadisi gecesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 e.t değilde türklerin badi sini izlemenizi öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 orjinal dilinde derken ? türkçe düblaj iiydi be E.T. İçin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 olsun abi,BTTF'ninde Türkçe dublajlar iyiydi ama orjinalini izleyince herkez orgazm oldu burada.Orjinal dil gibisi mi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 He he, yok tabi hafız. Da şu 90larda izlediğimiz yabancı dizilerin felan, 8-10 sene sonra orjinal dilinde gelmesi ile, bi garip oluyorum ben.. Alışmışım E.T.'yi türkçe izlemeye gibi bir durum var. Ama Lost'u mesela Türkçe Düblaj ile veriyor, kan kusturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 DarKRideR said: olsun abi,BTTF'ninde Türkçe dublajlar iyiydi ama orjinalini izleyince herkez orgazm oldu burada.Orjinal dil gibisi mi var :) hehe divxten ilk izlediimde Doc'un delorean'ı Marty'ye tanıttığı sahnedeki muhabbet süper :D -Does it run on like regular gasoline or something? +it runs on something with a little more kick, plutonium. -wait a minute doc, are you telling me that this sucker is nuclear?! +keep rolling, keep rolling... This sucker is electrical. But I need a nuclear reaction to generate 1.21 Gigawatts of electricity. bi de +if my calculations are correct, when this baby hits 88 miles per hour, you gonna see some serious shit! euhuehueh bu son lafta kopmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 açıkcası bu gerçekten sağlam : ) üsttekinden alıntı said: +if my calculations are correct, when this baby hits 88 miles per hour, you gonna see some serious shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Baluu said: Ama Lost'u mesela Türkçe Düblaj ile veriyor, kan kusturuyor. hehe sayid çok komik, resmen odun sesi vermişler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar