Sorj Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Arkadaşlar Bilgisayar resmen celeron 233 oldu yardım edin 3 dakkada acılıyor 1 kalsorun adını değiştirmeye kalkıyorum donuyor pc aynı şey copy paste de de oluyor acayip hantallaştı pc ayrıca pc acılınca dw.exe hatası veriyor lütfen yardım edermisiniz lütfen ne yapmam lazım[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Sometimes PCs just die. Virus ve trojan scan ettir belki o yüzdendir yavaşlama.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 program biliyormusun peki?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Norton virusler için. Ad-aware veya Spybot search and destroy trojanlar ve diğerleri için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tipik cevap: Format at..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 düzelttim su an trojan falan yok hep belgelerimde cıkıyor bu lanet trojan ama genede tamamen bi scan atıcamda calıstıramıyorum Virus tarayıcısını altta sağ altta Smiley ikonu cıkıyor sırıtan bişey uzerine gelince kayboluyor hueuhe =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 spysweeper birçok spyware ve adware'i siliyor.. norton antivirus 2004, hem trojan, hem adware, hem spyware, hem virüs, hem worm herbirşeyde etkili. ya anlamadığım şey şu: geçen gün "pc güvenliği" hakkında yazı yazdım, hatta sharky sticky yaptı o topici.. buna rağmen bugün torjan ve spamlar üzerine herkes ayrı bir topic açıyor..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 abi ben buraya yılda 1 uğrayanlardanım kusura bakma hiç görmedim öyle bişey[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=67928 *! acaba internet bölümüne yazmakla hata mı etti diye düşünür*[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar