Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çıkıp zafer plaza DR'ye bakıcam şimdi. var mı gidip bakan bursadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ankara Akköprü Bimeks'e Collectors Edition ne zaman gelcek bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çayyolu dostta 4-5 tane kaldı dedi yarım saat önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Zegna said: an itibari ile ankara CEPA D&R a 11 adet gelmiş, ben bi tane aldim 2 saate biter dedi adam almak isteyen varsa acele etsin. alamayan bulamayan olursada ben denemek icin aldim oyunu, begenmicem buyuk ihtimal warhammer oyniyacagim icin, satarim geri :p beğeneceksin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 şimdi aradım kardeşime almak için cepa dnr a ulaşmamış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 arkadaşlar ankarada doğrudan herhangi bir mağazadan ce veya normal aoc alan varsa lütfen buraya yazabilir mi? Yeni konu açmıştım 30 snde admin arkadaşlar doğru yere taşımışlar gözlerim yaşardı hll... X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 begenirim umarım ama benim asıl sorunum şu, bugune kadar oynadigim tum oyunları hardcore oynadım. hani karakterin gelebilecegi son noktaya getirmeye çalıştım. e şimdi o zamanlar cok bol zaman vardı, artık çalışıyorum yani akşam 8 den sonra 12 1 e kadar 4 5 saat oynayabilsem yetmicek. oyle oluncada karakter istedigim gibi olmayabilir filan. huyum kurusun napıcaz bakalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Apache said: şimdi aradım kardeşime almak için cepa dnr a ulaşmamış =/ nası ulaşmamış? benim işyerim cepa yonetim, D&R kiracimiz adam sabah telefon acti bana geldi diye gittim 11 tanenin arasindan aldım, daha rafa koymadık oglen koyucaz hemen biticek dedi. suan vardır bence hala hatta istiyosaniz gidip bakayım gene 1 kat aşşağısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 balçova (agora) dnr'a 20 tane gelmiş 10 tanesi gitmiş 11.'sini de ben aldıms, FCUKIGN SHITELOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ankara Ankamall Bimeks te oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 http://hotcdkey.com/Age-of-Conan-CD-Key/Age-of-Conan-Hyborian-Adventures-CD-Key-EU.html oyunun cd keyini satıyorlar ama biraz pahalı $62.19 :) bilmek isteyenler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 florya flyinn deki son aoc yi kaptım :D vitrinden indirdim dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 cepa dnr dan aldım kuruyorum şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 şimdi adana d&r daki son oyunu almaya gidiyorum mühehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 benim arkadas satilik bolumunde satiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ankamall Bimeks de 1 tane collectors edition kaldı sanırım.10-15 tanede normali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 70 ytl düz fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Panora DnRdan aldım 12 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bahçelievler Gold'a şu an ürün geldi, 6 adet var. Konuyla ilgili Sinan-lenk ile görüşebilirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tunalı megavizyon'dan oyunu aldım. bilkent dost, çayyolu dost oyunun bulunduğu yerler. vatan bilgisayar oyunun geleceğini söyledi oyunu aldıktan sonra aramadım. ada kitabevlerine oyun daha fazla gelmeyecekmiş. d&r lar hakkında bir bilgim yok ama muhtemelen rezervasyonlardan dolayı tükenmiş olabilir. oran'da panora'da bimekste olma ihtimali yüksek. Ankara'daki son durum benim bildiğim kadarıyla böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eklemek ıstedım, çayyolu dost'ta adıma rezervasyon vardı 3. sıradaydım hatta. eger sıramı baskasına vermedılerse, rezervasyonum duruyorsa çayyolunda oturan birine verebilirim ismimi soyadımı yanı rezervemi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Saeros said: balçova (agora) dnr'a 20 tane gelmiş 10 tanesi gitmiş 11.'sini de ben aldıms, FCUKIGN SHITELOL 13. de bana düştü..kaldı 7.. :D Bu arada ALsancak DnR sux harbiden çalışanlar sanki ailesini öldürmüşsün gibi bakıyo sana o kasadaki kadın fln..Balçova rulz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Panora Bimeks de bugun gelecegini soylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bursa inegöl çarşısındaki Toprak Music Centerda var. kaptım bir tane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 12 gibi Ankara Akköprü Bimeksten aldım. 15 civarı normal versiyon, 2 tane de ce vardı. Son durum nedir bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar