Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Fiyatı 70 ytl imiş kesin olarak. İzmir'de hiç bir d&r da yok henüz, yarın gelir mi diye sordum kesin birşey söyleyemeyiz diyorlar eh. Edit: Yarın İzmir'de olacakmış oyun. Bu arada ayırttım bir tane, kadın direk tabi ayırabilirim dedi sonra ama normalde ayırmıyoruz lütfen söylemeyin kimseye dedi ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 -Deno- said: E biz de konuştuk 2'de başlıyoruz satmaya dediler ? Caddebostan D R bu nerde kalıyordu bu caddebostandakı megavızyon ? barlar sokagına yakınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Pyro said: Fiyatı 70 ytl imiş kesin olarak. İzmir'de hiç bir d&r da yok henüz, yarın gelir mi diye sordum kesin birşey söyleyemeyiz diyorlar eh. Edit: Yarın İzmir'de olacakmış oyun. Bu arada ayırttım bir tane, kadın direk tabi ayırabilirim dedi sonra ama normalde ayırmıyoruz lütfen söylemeyin kimseye dedi ehah. aa :/ tüh, yarın alırım o zaman artık. bana da ayırtsaydın keşke dsf. bi de tüm dnr'lara mı gelicekmiş yarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ankarada hıcbıyerde yok akkoprunun altını ustune getirdim yarın gelecekmis.. Poff terledigimle kaldim.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hala koca turkiyede su soruna bi cozum gelmedi ya millet ayı gibi oyuna baslıo biz hep gecikmeli baslıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Saeros said: Pyro said: Fiyatı 70 ytl imiş kesin olarak. İzmir'de hiç bir d&r da yok henüz, yarın gelir mi diye sordum kesin birşey söyleyemeyiz diyorlar eh. Edit: Yarın İzmir'de olacakmış oyun. Bu arada ayırttım bir tane, kadın direk tabi ayırabilirim dedi sonra ama normalde ayırmıyoruz lütfen söylemeyin kimseye dedi ehah. aa :/ tüh, yarın alırım o zaman artık. bana da ayırtsaydın keşke dsf. bi de tüm dnr'lara mı gelicekmiş yarın? Ara ayırtabilir miyim de abi, karşıyakadaki daha insaflı çıktı ayırdı direk kız. Adımı ver sana da ayırsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 apple said: hala koca turkiyede su soruna bi cozum gelmedi ya millet ayı gibi oyuna baslıo biz hep gecikmeli baslıoz ayı gibi oyuna başlicam, şu an ayı gibi patch yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 MadOrca said: apple said: hala koca turkiyede su soruna bi cozum gelmedi ya millet ayı gibi oyuna baslıo biz hep gecikmeli baslıoz ayı gibi oyuna başlicam, şu an ayı gibi patch yapiyorumne kadar patch ayı gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 5mb patcher cekti su an 93.4 mb bi patch cekiyor, daha sonrasinda biri yazmıştı sanırım 600 küsür cekcek ama bayaa hızlı cekiyor, tahmin ettigim gibi deil, 100kb/s altını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 takriben 700 yani eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 MadOrca said: 5mb patcher cekti su an 93.4 mb bi patch cekiyor, daha sonrasinda biri yazmıştı sanırım 600 küsür cekcek ama bayaa hızlı cekiyor, tahmin ettigim gibi deil, 100kb/s altını görmedim ya bari patchleri download edecek biyer bulabilsek bide onla ugrasmasak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ankarada oyun elinde olan ve tabi bana kopyalayabilcek kimse var mı? Direk HDden veya DVD copy olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 90 mb bitti 13 mblik yeni bi patch cekiyor (cekti) 632 mb cekior su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 LEVENT KANYON D&RDAN ARADILAR, COK AZ SAYIDA SU AN ELLERINDE VARMIS SALDIRIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Absolut said: Ankarada oyun elinde olan ve tabi bana kopyalayabilcek kimse var mı? Direk HDden veya DVD copy olabilir :) bilkente gelirsen benden alabilirsin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Valla gelirim :) Önce şantiyeye uğrayım sonra istersen gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 attım öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bakirkoy capacity e gelmis kosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mavishoptan salı günü preorder verdim, dün akşam sevkedildi. Bu sabah 10.30da da Kargo evime teslim etti. :) D&Rlara dağıtılmadan Aral'ın oyunu Maviye vermesi 3 firma arasındaki bir olay. Ama bundan zararlı çıkan müşteriler oluyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cevahir AVM Mavi bilgisayardan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hizlial.com'dan vermiştim siparişi, an itibariyle hala tedarik sürecindedir yaziyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hahha ayırdım kollektör verjiyon 180ytlymiş yuh diyorum. normalinden alıym bari 70 lira akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hizlial'dan sipariş veren kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Hızlı al ile alakalı bir konu vardı burda torpil yapıp kafadan siparişleri iptal edicekler falan diye ben dahil baya kişi iptal etti siparişini ordan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 buddy key çikmadi içinden.. 1 tane vermesi gerekmio muydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar