Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl nereden alıcaksınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fiyatı 70 ytl imiş kesin olarak. İzmir'de hiç bir d&r da yok henüz, yarın gelir mi diye sordum kesin birşey söyleyemeyiz diyorlar eh.

Edit: Yarın İzmir'de olacakmış oyun. Bu arada ayırttım bir tane, kadın direk tabi ayırabilirim dedi sonra ama normalde ayırmıyoruz lütfen söylemeyin kimseye dedi ehah.
Mesaj tarihi:
Pyro said:
Fiyatı 70 ytl imiş kesin olarak. İzmir'de hiç bir d&r da yok henüz, yarın gelir mi diye sordum kesin birşey söyleyemeyiz diyorlar eh.

Edit: Yarın İzmir'de olacakmış oyun. Bu arada ayırttım bir tane, kadın direk tabi ayırabilirim dedi sonra ama normalde ayırmıyoruz lütfen söylemeyin kimseye dedi ehah.

aa :/ tüh, yarın alırım o zaman artık. bana da ayırtsaydın keşke dsf.

bi de tüm dnr'lara mı gelicekmiş yarın?
Mesaj tarihi:
Saeros said:
Pyro said:

aa :/ tüh, yarın alırım o zaman artık. bana da ayırtsaydın keşke dsf.

bi de tüm dnr'lara mı gelicekmiş yarın?

Ara ayırtabilir miyim de abi, karşıyakadaki daha insaflı çıktı ayırdı direk kız. Adımı ver sana da ayırsın ^^
Mesaj tarihi:
apple said:
hala koca turkiyede su soruna bi cozum gelmedi ya millet ayı gibi oyuna baslıo biz hep gecikmeli baslıoz

ayı gibi oyuna başlicam, şu an ayı gibi patch yapiyorum
Mesaj tarihi:
MadOrca said:
apple said:
hala koca turkiyede su soruna bi cozum gelmedi ya millet ayı gibi oyuna baslıo biz hep gecikmeli baslıoz

ayı gibi oyuna başlicam, şu an ayı gibi patch yapiyorum
ne kadar patch ayı gibi :P
Mesaj tarihi:
5mb patcher cekti
su an 93.4 mb bi patch cekiyor, daha sonrasinda biri yazmıştı sanırım 600 küsür cekcek

ama bayaa hızlı cekiyor, tahmin ettigim gibi deil, 100kb/s altını görmedim
Mesaj tarihi:
MadOrca said:
5mb patcher cekti
su an 93.4 mb bi patch cekiyor, daha sonrasinda biri yazmıştı sanırım 600 küsür cekcek

ama bayaa hızlı cekiyor, tahmin ettigim gibi deil, 100kb/s altını görmedim

ya bari patchleri download edecek biyer bulabilsek bide onla ugrasmasak :)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Ankarada oyun elinde olan ve tabi bana kopyalayabilcek kimse var mı? Direk HDden veya DVD copy olabilir :)

bilkente gelirsen benden alabilirsin eheh
Mesaj tarihi:
Mavishoptan salı günü preorder verdim, dün akşam sevkedildi. Bu sabah 10.30da da Kargo evime teslim etti. :)

D&Rlara dağıtılmadan Aral'ın oyunu Maviye vermesi 3 firma arasındaki bir olay. Ama bundan zararlı çıkan müşteriler oluyor. :(
  • Yeni Oluştur...