roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 reebok un koşu yürüyüş ayakkkbıları çok kral oluyor benden söylemesi, fiyatları da ucuz. ben 90 liraya aldım dağıldı ama o kadar rahat ki hala giyiyorum :) en kısa zamanda yenisini alıcam şu tarz bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 viktor dediğin baya hoşmuş benim için önem sırası: 1-rahatlık 2-renk(parıldamamalı) 3-dizayn(sade olmalı) 4-bağcık bulundurması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adidas rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adidas ftw ya hem rahatlık olarak hem de görünüş olarak senelerdir adidas tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 önce Lapitak ayak bakım kremi alman lazım çok pahalı bişey değil5-10 milyon. Sonra 3 gün 3er defa bu kremi ayaklarına sürüyosun nasır falan kalmıo hatta inanılmaz yumuşatıyo vs vs.. sonrada converseyi falan geç en yakın deriden mağzasına git kovalski marka bi ayakkabı al converse gibi hafif bi ayakkabı ama çok daha güzel ve rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar