bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Şimdi ben istanbula dönücem oraya adsl i taşımak istiyorum. Taşıma sebebimde 2 yıllık anlaşma yapmış olmam eğer iptal edersem modemin parasını ödemek zorundaymışım. Şimdi bu ay sonu neti kesmeyi planlıyorum.Taşıma için ne yapıcam? İstanbulda ki evde zaten hali hazırda adsl hattı var. Ordaki hat benim üstüme değil taşıyacağım hat benim üstüme. Nasıl yapıyorum? Neler yapılıyor? Daha önce yapan var mı? thnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 arkadaşım istanbuldaki neti kapat önce. daha sonra istanbuldaki telefon hattını kendi üstüne aldır.ondan sonra bulunduğun yerdeki adsl hattını kapattırma nakil ettirecem de istanbula 7 ytl idi sanırım ücretini öde naklini yaptır bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 İstanbulda ki hat üzerime değil üzerine olan kişi izmir de benim istanbula dönme imkanım yok anca modemle birlikte dönerim. telefondan üstüme alabilme imkanım olur mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 üstüne alamazsan o zaman 2. bir hat açtır eve o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 izmirdeki şahısı ikna edebilirsen şehirler arası işlem yapabiliyo telekom. izmirden kapattırabilir istanbulda ki hattı. ardından nakil işlemine geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 İzmirdeki kapar yani telefondan oluyorsa hattı kapatabilir yengem zaten :p Ama hattı kapadıktan sonra benim ordan bi hat açmam gerekir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 7 ytl telefon ıcın adsl ıcın 24 kusur (hatırladıgım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 taşıma ücreti var 49 lira mı ne..istanbuldaki neti kapattır sonra toplam 56 liraya halloluyor iş.ama en kesin bilgiyi gidip şubeden öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 telefon için nakil ücreti istemiyorlar adsl için 7 ytl imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben x yıl önceki bilgilerimle konuştum pardon o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu arada istanbula taşımııcam vazgeçtim izmit e taşıyacağım. Ya ben modemi falan işte kampanya dahilinde aldım.2 yıl kullanınca modem bedava oluyormuş aksi takdirde modemin parasını ödemek zorundaymışız. Henuz alalı 3 ay oldu şimdi kapattırıcam izmite taşııcam.Ama ordaki hat başkasının üzerine Telefondan hattı kapatabiliyorsa problem yok. Ancak o kapattıktan sonra benim taşımam için önce ordan hat mı açmam lazım? Eğer öyleyse benim gitme imkanım yok. Ancak gidince izmite modemle birlikte gidicem. Daha hiç tt ile görüşmedim.Onlar sadece taşıyabilecğeimi söylemişlerdi alırken bende onun üzrine aldım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o kapatmadan sen üzerine alabilirsin diye biliyorum. yani orada olman gerekli sanırım. senin için en rahatı eğer izmitteki telefon numarası önemli değil ise yani eski çok kullandığınız bir numara değil ise sen bulunduğun yerden izmitte şu şu adreste yeni telefon hattı açmak istiyorum diye dilekçe ver telefon numaranı al adsl hattını oraya nakil ettir sonra diğer hattı kapatın. Aklıma bu geliyor sadece. tabi sen bilirsin genede. geçen gün sormuştum ben fiyatı bana öyle demişti telekomdaki çalışan yanlış söylememiştir herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yani uzaktan hat açtırabiliyorsak problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o evin sana ait olduğunu ya da şöyle diyim o evden biri oılduğunu bir şekilde ispatlaman gerek hat açarken ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smart176 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 internetinizi taşımak yada adsl servisinizi değiştirmek isterseniz aşağıdaki referans siteden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. adsl taşıma internet taşıma adsl geçiş internet geçiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar