Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 quiet riot'un i can't make you love me adlı şarkısının sözlerini bulamıyorum kafayı yiyorum. şarkı 2001 çıkışlı guilty pleasures albümünden bi yardımı dokunur diye söylüyorum. darklyricste falan sadece bu albüm yok kafayı yemekteyim bulabilen çıkarsa valla çok sevaba girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 http://www.spirit-of-metal.com/album-groupe-Quiet_Riot-nom_album-Guilty__Pleasures-l-en.html Şu adreste ki siteye üye olduğunda liriklere ulaşabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 orda da yok guilty pleasures lirikleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 letssingit diye bi site vardı ya da letsingit.. oraya bak bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 nası şarkıymış lan bu aradım taradım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 letssingitte de yok valla. çok garip ne şarkıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 metal health m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar