Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Ülkem batar, ben yırtarım.."

Drall

Öne çıkan mesajlar

Scheriff said:
konu adam diil adamın yazısı;)

Yazının neresi hakikaten övgüyü hakediyor? Anket yorumlaması mı? Başkasının şarkısını köşesine koymuş olması mı? Anket sonuçlarına 2 satır yorum eklemesi mi? Yazı da bir şey yokki abartılacak "ooo süper yazı abi yaaa" dedirticek kendine has bir lafı yokki adamın. Ben göremedim belkide...
Sosyal ağlarda paylaş

bütün yazarlık mesleğini yıktın attın şuanda
hiç bi yazar senin bilmediğin bir cümle bilmediğin bir kelime kullanarak yazmıyor, maharet bunu bu şekilde anlatabilmek, hissettirebilmek, o üslubu tutturabilmek,

bu anket hakkında 1 haftada 30 köşe yazısı yazılmıştır heralde hangisini okuyunca bu yazıdaki kdr etkileniyor insanlar bul getir biz de etkilenelim o yazarı yüceltelim

tamam sevmezsin birini saygı duyulur da sırf eleştirmek için eleştirmeyelim

edit:imla
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin gibi düşünmeyince kafaya saksı di mi? AB'den para alıp yazımı yazarım, ama yeri gelince Sarı Zeybek'i patlatır ortama göre rüzgara göre yön alırım diyen yazarların yazılarını alkışlamayı ne çok seviyosunuz birader. Adamın yazdığı yazıda bir tek özel lafı yok. Ankete yorum var, gazetede köşesi olan herkes o yorumları yapar. Bleda sen al o saksıyı, kendini dik bence, sularız arada beynine ferahlık gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
bütün yazarlık mesleğini yıktın attın şuanda
hiç bi yazar senin bilmediğin bir cümle bilmediğin bir kelime kullanarak yazmıyor, maharet bunu bu şekilde anlatabilmek, hissettirebilmek, o üslubu tutturabilmek,

bu anket hakkında 1 haftada 30 köşe yazısı yazılmıştır heralde hangisini okuyunca bu yazıdaki kdr etkileniyor insanlar bul getir biz de etkilenelim o yazarı yüceltelim

tamam sevmezsin birini saygı duyulur da sırf eleştirmek için eleştirmeyelim

edit:imla

Yok yahu, alakası yok..

Sadece bu yazı için söyledim ben, ama hani yazı kötü hede hödö değilim..

Bildigimiz şeyleri gösteriyor ama kime diyorum ?

Gene bilene.

Problem burda kaynaklanıyor, kaç kişi okuyor bu adamı ve tmm ya hede hödö dior ?

Adam eline aldığında gasteyi ilk yaptığı şey ters düz etmek. Manşeti okuduğu bile şüpheli...

Ki gidip, bilmem kaçıncı sayfadaki köşe yazısını okuyacak felan filan..

Tablo ortada zaten. Bugün kim oturup biraz düşünse, bu yazıdaki mesajı alır..

Ben yazarların görevleri'nin sağa sola yazılar ile saldırmak, onu anlatmak bunu anlatmak olduğuna inanmıyorum..

Yazar yol gösterici olmalıdır, çıkış sunmalıdır, araştırmalıdır felan filan..

Yazarlık olmuş, dili güzel kullanma sanatı.. Nerde içerik ?
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:

Yazar yol gösterici olmalıdır, çıkış sunmalıdır, araştırmalıdır felan filan..

Yazarlık olmuş, dili güzel kullanma sanatı.. Nerde içerik ?

evet yazar söylediğin gibi de olmalıdır ama sadece soruna parmak bassa gerisini biraz kafa yorarak sorunun muhattabı olan insanlar çözse, bu örnekte de gençler mesela, armut pişçilikten kurtulmuş oluruz az biraz
Sosyal ağlarda paylaş

aslında küfürden ziyade aklımda, şeriatçı oldugu besbelli olan bir ideolojiyi destekleyen ne idügü belirsiz kişi ve toplum kuruluşlarını destekleyen faşizan bir tutumla asılması gereken kimseleri istemiorum.

vardı aklımda.

Öte yandan küfürde işimi görürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...