Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Can Dündar'ı sevmem. NTV'de program sunabilecek kadar yeterli bulmam. Anket yaptırıp bizde altını yorumlarımızıla doldurabiliriz kanımca, abartılacak bir adam olduğunu düşünmüyorum.. (bence tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 konu adam diil adamın yazısı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Adam'ın kalemi kuvvetli bunu kabul etmek gerek. Zaten günümüz yazarları'nın yaptığı tek şey bu olmaya başladı, herhangi bir bireyin baksa görebileceği bir şeyi, ballandıra ballandıra anlatmak. Kabahat mi ? Görmeyen bizlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Scheriff said: konu adam diil adamın yazısı;) Yazının neresi hakikaten övgüyü hakediyor? Anket yorumlaması mı? Başkasının şarkısını köşesine koymuş olması mı? Anket sonuçlarına 2 satır yorum eklemesi mi? Yazı da bir şey yokki abartılacak "ooo süper yazı abi yaaa" dedirticek kendine has bir lafı yokki adamın. Ben göremedim belkide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 gözüne gözlük, kafana saksı o zmn drakhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bütün yazarlık mesleğini yıktın attın şuanda hiç bi yazar senin bilmediğin bir cümle bilmediğin bir kelime kullanarak yazmıyor, maharet bunu bu şekilde anlatabilmek, hissettirebilmek, o üslubu tutturabilmek, bu anket hakkında 1 haftada 30 köşe yazısı yazılmıştır heralde hangisini okuyunca bu yazıdaki kdr etkileniyor insanlar bul getir biz de etkilenelim o yazarı yüceltelim tamam sevmezsin birini saygı duyulur da sırf eleştirmek için eleştirmeyelim edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sizin gibi düşünmeyince kafaya saksı di mi? AB'den para alıp yazımı yazarım, ama yeri gelince Sarı Zeybek'i patlatır ortama göre rüzgara göre yön alırım diyen yazarların yazılarını alkışlamayı ne çok seviyosunuz birader. Adamın yazdığı yazıda bir tek özel lafı yok. Ankete yorum var, gazetede köşesi olan herkes o yorumları yapar. Bleda sen al o saksıyı, kendini dik bence, sularız arada beynine ferahlık gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Aman Allah'ım adam AB'den para almış!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çizgisi hiç değişmemiş birinden bahsediyorsun bilmem farkında mısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bleda said: gözüne gözlük, kafana saksı o zmn drakhan Bir gün de insanların fikirlerine saygı gösterin... Kimse aynı düşünmek zorunda değil kimse Can Dündar'ı sevmek zorunda da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Scheriff said: çizgisi hiç değişmemiş birinden bahsediyorsun bilmem farkında mısın! Peki abi pardon ben yanlış yorumladım. Ünlem koyunca daha bi baskılı oldu cümlen iyice tırstım. Can Dündar abi ya duayen aslında.. Çizgisi hiç değişmemiş adam Can Dündar, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Scheriff said: bütün yazarlık mesleğini yıktın attın şuanda hiç bi yazar senin bilmediğin bir cümle bilmediğin bir kelime kullanarak yazmıyor, maharet bunu bu şekilde anlatabilmek, hissettirebilmek, o üslubu tutturabilmek, bu anket hakkında 1 haftada 30 köşe yazısı yazılmıştır heralde hangisini okuyunca bu yazıdaki kdr etkileniyor insanlar bul getir biz de etkilenelim o yazarı yüceltelim tamam sevmezsin birini saygı duyulur da sırf eleştirmek için eleştirmeyelim edit:imla Yok yahu, alakası yok.. Sadece bu yazı için söyledim ben, ama hani yazı kötü hede hödö değilim.. Bildigimiz şeyleri gösteriyor ama kime diyorum ? Gene bilene. Problem burda kaynaklanıyor, kaç kişi okuyor bu adamı ve tmm ya hede hödö dior ? Adam eline aldığında gasteyi ilk yaptığı şey ters düz etmek. Manşeti okuduğu bile şüpheli... Ki gidip, bilmem kaçıncı sayfadaki köşe yazısını okuyacak felan filan.. Tablo ortada zaten. Bugün kim oturup biraz düşünse, bu yazıdaki mesajı alır.. Ben yazarların görevleri'nin sağa sola yazılar ile saldırmak, onu anlatmak bunu anlatmak olduğuna inanmıyorum.. Yazar yol gösterici olmalıdır, çıkış sunmalıdır, araştırmalıdır felan filan.. Yazarlık olmuş, dili güzel kullanma sanatı.. Nerde içerik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 amacına ulaşmış demek ki ünlem... değişti diyorsan somut örnekle gelirsen ben de bilmediğim bir şey varsa öğrenmiş olurum demin de dedim adamı sevmiyorsun diye eleştirmek benim mantık çerçeveme oturmuyor @baluu o drakkahn'a cevaptı senin mesaj araya girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 AB imiş burası meğersem !?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Baluu said: Yazar yol gösterici olmalıdır, çıkış sunmalıdır, araştırmalıdır felan filan.. Yazarlık olmuş, dili güzel kullanma sanatı.. Nerde içerik ? evet yazar söylediğin gibi de olmalıdır ama sadece soruna parmak bassa gerisini biraz kafa yorarak sorunun muhattabı olan insanlar çözse, bu örnekte de gençler mesela, armut pişçilikten kurtulmuş oluruz az biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dunya boktan biryer yasamiyalim hatta kapatalim paticigi filan nedeolsa dunyaya bir faydasi olmuyor hatat topluca intihar edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 O zaman muhtemelen bal dök yala olur ama, bunun şu aşamada olamayacağından dolayı, sorumluluk artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 CthuLhu said: pokemon olayı da saçmalık zaten..pikaçu diyip atlamış,pikaçu uçuyor sanki dimi,çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 gene çignedin kuralları farkında olmadan yazık yahu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Buyur özelden at istersen içinde kalmasın sonra uyuyamazsın. Seviye (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Hiç acımam. Direk şikayet ettim. Nokta koymakla olmuyor bu işler. Seviye lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aslında küfürden ziyade aklımda, şeriatçı oldugu besbelli olan bir ideolojiyi destekleyen ne idügü belirsiz kişi ve toplum kuruluşlarını destekleyen faşizan bir tutumla asılması gereken kimseleri istemiorum. vardı aklımda. Öte yandan küfürde işimi görürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çok ayıp küfür.. cık cık cık tıı sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nediyembensana Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 allahın dincileri yüzünden ban yedim peh. Ama madem onlarda 7 ker ebanlanıp geri gelcek yüz var, bende hayli hayli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 welcome back.gene git yine gel :) inş madalyaların gitmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar