dominic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 The... Best... Game... Ever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Oyun bu. Bugün çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 az once de bitirdim. :( episode gaming mentalitesinden nefret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 nedir olay guzel birseye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Penny Arcade çizgiromanının oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Nedir abi oyun az anlatsaniz turn based rpg gibime geldi benim... sol gosterip kaçıyorsunuz YAKARIM ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bu Penny Arcade nedir anlamış değilim. "Oyun haberleri" açısından başarısız buluyorum. Sitedeki karikatürleri de çok sevdiğim söylenemez. Ama herhalde dünya çapında bir kült haline gelmiş durumda Penny Arcade, bunlar da oturup oyunu yapmışlar. Bir de yeni haber olarak, Penny Arcade Expo. diye birşey gördüm, gerçekten böyle bir şeye giriştiler mi bilmiyorum. Ama yeni E3 olarak PAX yapıyorlarsa çok tuhaf. Oyun için adventure türü dense de actiona benzettim biraz. "Oyun kültürünün toplanma merkezi" havalarında olsalar da, oyundan çok fazla haz alacağımı sanmıyorum. Oynamadım henüz, ama oyun sitelerinin genel notları belli olursa ona göre denemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oha harbi penny arcade'in olayini anlamamissin sen :( sana biraz genel internet bilgisi icin recete yaziyorum, en yakin eczaneden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 valla azmo elbette senin kadar üstün internet bilgim olamaz, ama gamespottan girdim wikipediadan çıktım, diggden girdim imdbden çıktım, newgroundstan girdim ebaums worldden çıktım, pongtan crysise kadar yüzlerce oyun oynadım, indiana jones star wars equilibrium gibi filmlerin hepsini izledim, buna rağmen "penny arcade anlıyacak internet bilgisi seviyesi"nde değilsem helal olsun adamlara, ne seviyeymiş bu. mesela Legendary Frog, Super Flash Bros, LFG gibi çok sevdiğim ve beğenerek takip ettiğim oyun/film konulu seriler var, ama Penny arcade'e bir türlü ısınamadım (ki sürekli takip ederim, belki seveceğim bir tane çıkar diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 aaa bu cıktı dımı nasıl beyendinizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 super cuce. http://download.playgreenhouse.com/rainslickep1_windows_r1.exe demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bone said: valla azmo elbette senin kadar üstün internet bilgim olamaz, ama gamespottan girdim wikipediadan çıktım, diggden girdim imdbden çıktım, newgroundstan girdim ebaums worldden çıktım, pongtan crysise kadar yüzlerce oyun oynadım, indiana jones star wars equilibrium gibi filmlerin hepsini izledim, buna rağmen "penny arcade anlıyacak internet bilgisi seviyesi"nde değilsem helal olsun adamlara, ne seviyeymiş bu. mesela Legendary Frog, Super Flash Bros, LFG gibi çok sevdiğim ve beğenerek takip ettiğim oyun/film konulu seriler var, ama Penny arcade'e bir türlü ısınamadım (ki sürekli takip ederim, belki seveceğim bir tane çıkar diye) evet, kendin de belgeledin, o kadar oyun oynamana ragmen anlayamamissin :( gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 adam internet sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Adam google-powered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Oyun çok güzelmiş. Yeni bir tarz yaratmışlar neredeyse. Çizgiroman okur gibi oynuyorum. Ancak kafama bir soru takıldı. Bu seri de Sam&Max gibi chapter mantığı ile mi devam edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oyunu denedim, sanırım diyebileceğim tek şey Crappy ATB System Azmodai said: evet, kendin de belgeledin, o kadar oyun oynamana ragmen anlayamamissin demek ki yeterince iyi bir seri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 konsepti anlamamissin dedik bonecrusher efendi, oyunun atb otb rtk sini anlamadin demedik. Yabancilarin Humour dedikleri sey var ya (bizdeki espiri anlayisi), onu anlamadin sen dedik. Oyun gayet komik ve eglenceli... en iyisi degil ama eglenceli. Simdi newgroundsa gore yorum yapacagina kendi fikirlerini uret pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ya adam google dan aratıyor karşısına çıkan ilk sitenin yorumlarını okuyor ondan sonra da oynamış gibi konuşuyor. Hala çözemediniz mi bunu ? o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Oha harflerin 50% sini tutturmuşsun helal. Anlaması biraz zor oldu o kadar az ipucuyla ama başardım. Oyun içi screenshot çekmen için oyuna girmeye gerek yok zaten sen daha iyi bilirsin. Google dan bir iki ekrangörüntüsü arat da koysana şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 çok keyifli bi oyun, çok hoşuma gitti :D you're dwelling on it, aren't you? I urge you, do not! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar