Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmkansız hayvanları çiftleştirmek...

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Bu gece gene trip yaşıyorum ya. Biraz önce gene gökyüzü türkiye dünya sonsuz evren falan diye düşünürken dınk! bi anda hayvanlara takıldı kafam. tamam bu kadar hayvan oluşmuş çiftleşmiş ama çiftleşmesi imkansız ikki hayvanı çiftleştirirsek ne olur gibilerinden düşünmeye başladım. Yani yunusla kaplanı çiftleştirdiğinizi düşünsenize. Yani yüzen kaplanlar falan mı çıkardı ortaya?? off yine kafayı yiyorum galiba.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı
Hatıran har yüreğime
Sen sev yağmurları
Yağmurlar yağsın üzerime
The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Sosyal ağlarda paylaş

*!iki doz imposible creatures yazar*[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Aslan'la bir hemi'nin yavrusu ilginc olabilir...Her halukar'da kafes te yasar...
papagan'la bi karetta karetta 'nin bilesimi olan yavru suda mi yasar yoksa ucar mi?
Maymunla,Domuz=?
Esekkle, kedinin bilsemi=sokak essegi..
timsah ve tavsan =olay sirasinda kesin timsah tavsani yiycegi icin =olamaz ole bisey ...:)
Daha cok varda yazamicam ..[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

euh. abi harbi sen oyun filan oyna geçer sıkıntın. bazen banada esiyo böle abuk fikirler.. o yüzden dert etme.. takıl başka alemlere.. ;)

ama düşününcede acaba nolurdu fikri beyninde yankılanmıyor mu değil hani :D

[ edit : yazımı tamamlamadan yanlışlıkla yolladımda.. ;) ]

[signature][hline]my..
(icq) - (site) - (e-mail)

[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 29 January 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...