Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya bu turkcell'in destek numarası kaçtı sitelerinde bulamadım ne kadar iğrenç rezil bi sitedir turkcell sitesi yahu bi destek numarası yazmamış adamlar belki bilen vardır sorunu burda da anlatayım elimdeki sim kart sadece tek bir telefonda çalışıyor diğer telefonlarda şebeke bloke bla bla die bi hata veriyor. denediğim telefonlarda sim kart kilidi yok. [Bu mesaj Mosquito tarafından 09 February 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 süpersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Kartın eski ise yeni teknoloji telefonları destekleyen kart ile değiştirmen lazım. 11.750TL ve yaklaşık 1 gün sonra aktif oluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ohooo 9milyon'luk yeni sim kart ücreti + hattın sahibi vefat ettiği için hattı üzerime aldıktan sonra yeni hat açılmış gibi ilk ay 25milyonluk ücret daha oy oy oy kafam girsin turkcell'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Cep telefonunuzu televizyon, müzik seti, bilgisayar, mikro dalga gibi elektronik eşyaların yakınında bıraktığınızda bu aletlerin yaydığı elektromanyetik dalgalar sim kartınızın ömrünü kısaltır. Bu yüzden de bir süre sonra "sim kart takılı değil" tarzı mesajlar almaya başlayabilirsiniz. Bu durumda da yapılabilecek tek şey sim kartı değiştirmektir. Fakat burada da bir problem var o da eğer telefonunuz çok eski bir modelse ya da kullandığı software çok yavaş çalışıyorsa o zman sakın sim plus kart almayın. Sim plus kartlar gerçekten çok yavaş çalışıyorlar ve bu da sizin telefonunuzda çogu seyi yapmakta yavaş kalmanızı ve saçınızı başınızı yolmanıza neden olabilir. Özellikle telefonlarında hafızaları bulunanlar (7110, 7210, 3510, 9210 vs) zaten sim plusun extra özelliklerine ihtiyac dumayacaklarından bosu bosuna sim plus alıp telefonlarını yavaşlatmamalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ben sim+ hattın hızlı çalıştığı bir telefon görmedim şimdiyekadar.. Yanlışmıyım?? Yani sadece bu modeller degil sim+ ile alakali bir sorun bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yok Twilight sanırım ben yanlış anlattım. Demek istediğim eğer telefonunuzun yazılımı cok yavaş veya çok eski bir model telefon kullanıyorsanız ya da zaten telefonunuzun kendi hafızası oldugundan sim+ ın extra hafızasına cok ihtiyacınız yoksa kesinlikle kullanmayın anlamında söyledim. Çünkü senin de tekrarladığın gibi problem sim+ kartların çok yavaş olması ve bu yüzden de bazı telefonlarda gerçekten bir şeyler yapmanın ızdırap haline dönüşmesi. Eğer çok da ihtiyaınız yok ise kesinlikle sim+ kart almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 benimde simplus'a gecmem lazim cep telefonu hafizada 10 tane falan tutuyor, oburu 25 tutuyomu$, telefonun bataryasini cikarinca telefonda kayitli mesajlar siliniyor. ondan sux bi durum.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 turkcellin sitesinden ben de nefret ediom valla! ya bu cep telefonları absyi nası bozuo?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar