LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bir bilgim var, notu dusuren insanlarla BIREBIR konusuyorum. Hayir son zamanlarda ki olaylar degil. O yuzden akilli entelleltuel havalari yapma bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hocam sakin sanki bu ilk kapagin ne bu yeni gelin heyecani sakin sir said: ne cevap vercem ki, balonsa balondur, ergenekon sadece bu fotorafla ortaya çıkmış bişi diil, görücez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 acikcasi soyle soliyim insaatlar yapip farkli islere olan biri olarak isteyenle tartisirim turkiye ekonomisinin ne kadar boktan durumda oldugunu. merak ettim horizon neye gore tr ekonomisi iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 öbür kapak topiğini de biliyoruz biz, hani gelmedi hala şeriat falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Arkana bak orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ay çok korktum! yargı, ordu, halp plx!!1bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ne oksijen ziyanlari var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar