Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yargıtay Saldırısını Ergenekon'a Bağlama Çalışanlara Son Kapak

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Bu fotoğraf balon çıktı

Veli Küçük ile çekilen fotoğraf Danıştay saldırganı Alpaslan Arslan" diye ortaya atılmasına rağmen, bu kişinin halen İsveç’in Stockholm kentinde yaşayan Mehmet isimli Azeri bir gence ait olduğu ortaya çıktı.

Danıştay saldırısını gerçekleştiren Alparslan Arslan, emekli general Veli Küçük ile birlikte gösterilen fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını öne sürdü. Arslan, "İsviçre'de yapılan toplantıya da katılmadım, Veli Küçük'le fotoğraf da çektirmedim" dedi. Alparslan'ın babası İdris Arslan da, "hurriyet.com.tr"ye yaptığı açıklamada "Ergenekon Soruşturması"nı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriye Öz'e gönderdiği mektupta, fotoğraftaki kişinin oğluyla uzaktan yakından ilgisinin olmadığını belirtti. Fotoğraftaki kişinin Stockholm'de yaşayan Azeri uyruklu bir kişi olduğu belirlendi.

Fotoğrafın foto-montaj olmayabileceğini, bu yönüyle yapılan incelemenin kendileri açısından önem taşımadığını belirten

Saygı Öztürk YAZIYOR
baba İdris Arslan, "Foto-montaj olsun ya da olmasın bu bizi ilgilendirmez. Bizim için önemli olan fotoğraftaki kişinin Alpaslan olmadığıdır. Emekli general Veli Küçük'ün yanındaki gösterilen ve Alparslan olduğu öne sürülen kişi Alparslan değil. Oğlum da aynı şeyi söylüyor, ben de aynı şeyi söylüyorum. Oğlumu Ergenekon'a bulaştırmak istiyorlar" dedi.

FOTOĞRAF GERÇEK AMA ALPASLAN DEĞİL

Fotoğrafın basında ilk yer aldığı dönemde "fotomontaj olabileceğini öne süren emekli general, Alparslan Aslan'ı tanımadığını, İsviçre'de yapılan toplantıda bu kişinin bulunmadığını, kimsenin de tanımadığını öne sürdü. Küçük'ün kızı ve avukatı Zeynep Küçük, yeniden gündeme gelen ve montaj olmadığı belirtilen fotoğraf için "O kişi Alpaslan Arslan değil, başka birisi" dedi.

Veli Küçük, Alparslan Arslan olduğu belirtilen kişiyle birlikte çekilmiş fotoğrafına ilişkin mahkemedeki sorgusunda şunları söyledi:

"Ben, Azerbaycan kökenli bir ailenin üyesi olmam dolayısıyla Dünya Azerbaycanlılar kongresi (DAK) üyesiyim. Danıştay saldırısı sonrası dinci bir gazetenin muhabiri heyecanla beni aradı ve DAK kongresi sonrası çekildiğim bir fotoğrafla ilgili tüm gazetelerin beni birinci sayfalarından vereceklerini söyledi. Ben şantaj kokan bu görüşmeye tepki gösterdim ve telefonu kapattım. Merak edip konuyu araştırdım. DAK Başkanı olan Cevat adlı arkadaşım, gazetede çıkan fotoğrafımda benimle birlikte görünen adının Alparslan Aslan olduğunu sonradan öğrendiğim kişiyi tanımadığını, böyle bir kişinin bizim kongremize gelmediğini' söyledi. Alpaslan Arslan'ın o toplantıda olmadığı Stockholm'deki tüm otel kayıtlarının incelenmesi sonucu da anlaşıldı. Fotoğraftaki diğer kişiler de Alparslan Arslan'ı tanımadıklarını söylediler. O yüzden, bunun bir komplo ve fotoğrafın fotomontaj olduğunu düşünüyorum."

Sosyal ağlarda paylaş

Balon filan deniliyorda bu hala ispat değil hepsi söylem , bu kişi bulunmuşmu ? iletişime geçilmişmi , kimdir kimin nesidir ?

Bence bu haber kendi balon. O kişiyi direk bulsunlar kimliği belli olsun resmini de görelim sonra konuşuruz kaldığımız yerden. Haber kendi balon fedaykin.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
efernekonunda hepsi soylem ama bazi zibidiler gercek diye dayatiyor
demekki neymis
ispatlanan bisey yoksa kesin konusmiyicakmisiz

baskasina ispat soran adam soylentileri savunmiycakmis
ideolojiden arinicakmisiz biraz

Tabi kanıt yok , belge yok o yüzden okadar adam tutuklandı , planlar çıktı yüzlerce sayfalık dosyalar hazırlanıyor. Yakın zamanda biticek zaten hazırlanma , sonra görücez.
Sosyal ağlarda paylaş

Komiksin slat :) hiç alakası yok , ne yalanından bahsediyorsun ?

Hayır zaten çarpık düşünmen şurdan belli , benim bir fikri savunmam için illa ondan nemalanmış olmam mı gerekiyor ? Ben doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilirim.

Sen benim gibi düşünmüyorsun diye benmi yalan söylemiş oluyorum ?
Yoo hayır bence sen yalan söylüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğruya yanlış, yanlışa doğru diyorsun sen fark orda.

Sürekli ekonominin iyiye gitmesinden, AKP'nin iyi hizmet vermesinden ottan boktan bahsedip duruyorsun.. AKP iktidara geldiğinden beri neyi başardı?

1)Ekonominin ağzına sıçtı
2)Vergi artışları ve zamları tavan yaptı
3)Dış borcu tam olarak ikiye katladı
4)Bitmiş terrörü yeniden hortlattı
5)Tarihte görülmemiş bir kadrolaşmaya imza attı
6)Devletin bütün kurumlarını ele geçirdi, geçiremediklerine bok attı, kavga etti, gerginlik yarattı
7)Toplumu ikiye böldü. Laik-Dinci savaşını başlattılar.
8)Laiklikliğin içi boşaltılmaya çalışıldı. MEB kütüphanlerinde Harun Yahya kitapları, çarşaflı öğretmenler normal şeyler oldu. Din sömürüsü tavan yaptı.
9)Vatandaşa ve ülkenin çıkarlarına karşı olan bir çok yasa geçirildi. Ö
10)Başarısız bir dış politika izlendi, AB konusunda başarısız olundu. İş reform yapmaktan çok taviz vermeye döndü.

Daha çok şey var ama özetle böyle.. Ama sen bunlara rağmen böyle körü körüne militan gibi savunuyorsan, sen ya da sizinkiler malı sağlam götürüyor herhalde..

Ailede bi kaplancılar vardı, onlarla da bağı kestik zaten.. Keşke irtibatı koparmayaydık bizde yerdik şimdi paraları =(
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Horizon senin peder falan bu hükümetin her türlü olanaklarından faydalanıyor herhalde.. Yoksa göz göre göre yalan söyleyerek bu kadar parti militanlığı yapmak kolay değil..

kimse partinin militanlıgını yaptıgı yok.senin gibi anti akp fanatiklerine gereken cevabı veriyor sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Doğruya yanlış, yanlışa doğru diyorsun sen fark orda.

Sürekli ekonominin iyiye gitmesinden, AKP'nin iyi hizmet vermesinden ottan boktan bahsedip duruyorsun.. AKP iktidara geldiğinden beri neyi başardı?

1)Ekonominin ağzına sıçtı
2)Vergi artışları ve zamları tavan yaptı
3)Dış borcu tam olarak ikiye katladı
4)Bitmiş terrörü yeniden hortlattı
5)Tarihte görülmemiş bir kadrolaşmaya imza attı
6)Devletin bütün kurumlarını ele geçirdi, geçiremediklerine bok attı, kavga etti, gerginlik yarattı
7)Toplumu ikiye böldü. Laik-Dinci savaşını başlattılar.
8)Laiklikliğin içi boşaltılmaya çalışıldı. MEB kütüphanlerinde Harun Yahya kitapları, çarşaflı öğretmenler normal şeyler oldu. Din sömürüsü tavan yaptı.
9)Vatandaşa ve ülkenin çıkarlarına karşı olan bir çok yasa geçirildi. Ö
10)Başarısız bir dış politika izlendi, AB konusunda başarısız olundu. İş reform yapmaktan çok taviz vermeye döndü.

Daha çok şey var ama özetle böyle.. Ama sen bunlara rağmen böyle körü körüne militan gibi savunuyorsan, sen ya da sizinkiler malı sağlam götürüyor herhalde..

Ailede bi kaplancılar vardı, onlarla da bağı kestik zaten.. Keşke irtibatı koparmayaydık bizde yerdik şimdi paraları =(

1. Evet ondan dünya çapında sıralamalarda büyüyen ve güçlü ekonomilerden biriyiz.

2. Tam tersine biçok vergide indirim bazılarında artış yapıldı ki dikkatini çektiyse artış yapılan şeyler ithal maddeler. Yani fiyatını bizim belirlemediğimiz maddeler.Son zamandan bahsediyorsan da dünyada yaşıyorsan nedenini bilirsin.

3. Büyüyen ekonomilerde borç artar bunu bilmeyen yok.

4. Burda cidden komik olmayı aştın , hükümet terörü arttırdı ? hakatten şakasın.

5. Hükümet kadrolaşması normal birşeydir , daha iyi yönetmek içindir. Bunu yapmayan bir parti söyle bana dünyada. Ayrıyetten en fazlası demişsin CHP ?

6. Devlet kurumlarını ele geçirmek nedemek , işgal mi etti ? ne yaptı ? Yetki hükümette değilmi zaten , yabancı bir örgütmü ?

7. Toplumu ikiye bölen yıllardır AKP demek , başı örtülü öğrencileri okula almayan yasak getirenler kim ? toplumu birleştirmek mi oluyor bu yaptırım. Başı örtülü kızlar okuyamaz demek toplumu birleştirmek demek. Vay be.Anlayışına hayran oldum. Din bizim diyen CHP değil sanırım.

8. Tam tersine laikliğin içi dolduruluyor , laiklik ülkemizde birçok kurum tarafından yıllarca dinsizlik şeklinde algılandı ve inançlı insanlar hor görülüp dışarıda bırakıldı. Şimdi bu insanlar yetki sahibi söz sahibi olunca tabi hazmedilemiyorlar. Nekadar yazık...

9. Sence öyle , yıllardır tüm hükümütlerin yapıcaz deyip yapmadıklarını yaptılar , reformlar şart bu ülke için. Eski mantıkla aynen banka hortumlamalar devletin malı deniz yemeyen keriz mantelitesi devam edicekti. Hiç düşündünmü şu zamana kadar kaç hükümet üstüste seçim kazandı veya tam süresiyle icraate devam etti. Neden edemediler ve AKP neden etti ? Çünki halk destekliyor...

10. Tabi ya AB de başarısız oldu hakatten baya komiksin. Şu son madde de kendinide aştın.

Evet görünüşe göre sen tam tersine fanatik anti akp li olarak militanlık yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

işte bu da slat iddianamesii =)) horizon madde madde vermiş ama ben de bi üzerinden geçeyim. bazen fake'im olduğunu iddia ediyolar da fsdfsd

1,2 ve 3e diyecek bişeyim yok, ekonomi uzmanı değilim.

4te bi dur, terör nerde nası bitmiş ve nerde nası başlamış? burada akp'den çok devletin ve askerin tutumu önemli, akp'nin kürt sorunu demokratik yollardan çözmesi "istenmedi", zaten akp de pek niyetli yanaşmadı buna. belki de gözü korktu.

5 de göreceli, gelen her iktidar bal gibi kadrolaştı, adam kayırma, rüşvet, eş-dost-akraba kıyağı bu ülke için yeni bişey değil.

6 ele geçirmek derken? oralar kale çünkü di mi evet.

7 bu savaşı başlatan basbaya aydın doğan emrindeki medyadır, toplumu ikiye bölen ve "aman malezya oluyoruz, iran oluyoruz" diye yayın yapan, türbanlı kesimi öcü gibi gösteren ve sürekli yalan yanlış haberler yapan bu medya yarattı gerginliği.

8 laiklik içi boş veya dolu bişey değildir. tam laik, yarı laik gibi bi tanım yoktur dünyada. ya laik bi devletsindir ya değilsindir. devletin laiklik ilkesi çıkarılan hangi kanunla, hangi mahkeme kararıyla çiğnenmiş lütfen gösteriniz.

9 ohooo

10 yine de en çok ülke gezen ve temasta bulunan, ab meselesini en azından iktidarının ilk yıllarında en çok ciddiye alan parti akp idi. tabi kürt sorunu, kıbrıs sorunu ve ermeni meselesi hallolmadan ab'ye giremeyeceğimiz anlaşılınca biraz yan çizildi. şimdi kapatma davasıyla tekrardan "AB halp, plox"
tadında bi söyleme bürünüldü.

velhasıl, akp ülkeyi pek de iyi yönetememektedir ama öyle sandığınız gibi "rejim düşmanı, ülkeyi sattı, imdak şeriat" tarzı bi oluşum da olmamıştır. belki de beceriksizliğinden, kim bilir =)
Sosyal ağlarda paylaş

akp'nin liboş politikaları gelecekte neye sebep olur bilmiyorum ama şimdilik iyi gibi gidiyorlar. ortalığı batırırlarsa ne yapacağız hiç bi fikrim yok.

gerçi kriz olsa onu da ya asker başlatmış olur ya elitler üfürmüş olur zaten sorumluluk da almazlar.

asker defalarca söyledi;asker bile defalarca söyledi; "terör sadece silahla bitmez" diye. akp yeterli demokratik ve ekonomik kültürel açılımları yapmadı. hala da aynı şey söyleniyor ama kürtlerle ilgili tek hareket bildiğim kadarıyla kömür falan dağıtmak bir de şehirde tıkıp gettolarda asimile etmeye çalışmak. fazlası var mı yok.

eet akp nin eylemsizliği terörün tırmanmasına sebeplerden en büyüğüdür.

türban sorununu süründüren de hala bilerek ve isteyerek çözmeyen de, "biz halk çocuuyuz siz elit o. çocuğu" tripli garip tepkilerin de, her eleştiride, her yergide, hatta her karikatürde karşısındaki saçma sapan suçlayan ötekileştiren "onlar" ı yaratan da akp dir.

şu bez parçasının üniversitede serbest olabilmesi için %70 civarı destek varken, mazlumu oynamak için bilerek ve isteyerek çözmüyorlar.

ülkedeki kurumlar dinsiz değil laik hiç hiç değil. bana dayakla arapça saçmalıklar ezberleten okul varken,(bir de anadolu lisesiydi) üzerine camilerin suyu elektriği benim cebimden çıkıyorken, devlet imam yetiştirirken bu ülke ne dinsiz ne laik ne de seküle; hiç bir bok değildir.

bu ülkenin yüce halkında ne bireysel özgürlük, ne hukuk, ne demokrasi ne çok seslilik ne sanat, ne laiklik için temel bulunmadığından malezya iran ve benzerlerine benzemekten bizi ne alıkoyacak hiç bilmiyorum. karikatür çizersin eblek halk tepki verir, yargıç atamaları adalet bakanlığına bağlanır kimseden ses gelmez, laikçi diye saçma bi kavram oluştururlar zaten laik olmayan devlete dinsiz yaftasını yapıştırırlar, demokrasiyi kendi diktatörlükleri olarak alırlar. farklı fikir belirten hukukçu ve entelektüel veya akademisyen hep "ötekilerden" biridir.. dir dır dır..

bu ülkede kendini malezya olmaktan alıkoyacak kültür açık seçik yoktur. sefil eğitim sistemiyle de olması beklenemez zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
Deliricem hala buyuyen ekonomi yalanina inaniyor mallar ya. Burda, Ingiltere'de buyuk sirketler, banklara Turkiye`nin notunu dusurdu gecen hafta siz hala pembe gozluklerle tayyibinize inanin. Bu kadar AKP yalakligi olmaz ya.

simdi "AKPCI DEGILIZZ ABEY" diyecekler.

Acaba neden düşürdü bilgin varmı acaba , son olaylar olmasın ?? o yok sen uzayda idin o sıra sanırım. Havalar nasıl ?

Yazıcaktım şimdi birşeyler ama sana değmez , seviyene hayran olduğumu belirteyim okadar. Herkes biliyor zaten seni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...