Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 We are constantly upgrading and tweaking our servers to get everything ready for the big launch in Europe. The EU game servers will come down today at 20:00 GMT for maintenance and launch preparation. We estimate this downtime to last about 5 hours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Neden US serverlerinde başlamadık ki? EU nun bir esprisi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 " get everything ready for the big launch in Europe. " Son bi kontrol işte keyfi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bir anda yığılma olacak ona hazırlık yapıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 saka dımı bu!!!!!! nasıl yanı butun gun calıs ewe gıt 2 saat oyun oynamak ıcın ve bakım ıcın kapalı oldugunu gor!! lutfen bırı saka desın allahım ya butun gun neyıne duruyor aksam servermı kapanır yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 1 milyon kişi pre-order yapmış demişti birisi. Ooynayanlardan duyulan ve forumlardan okuyan bir o kadar da başlayan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 valla doğruymus :( offical formda actım mesaj yzayım dedım bırrı acmıs bu saate servermı kapatılır dıye ılk actıgımda 4 mesaj vardı ben yazıp post deyınceye kadar 30 sayfa olmus hehe ya yanlıs gordum yada mıllet galeyana gelmıs uzerınde funcom calısanıdır yazan t-shirt lu bırını bulsalar fatality yapacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bunlar çalışan, gidip geceyarısı maintenance felan yapacaklar, keyfi prime time da bakımmı olur ya? Adamlar haklı felan demeyin allahaşkına =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 avrupa serverı diye bişey kalmamış demek ki.. en azından başlangıç öncesinde böle olmasını umuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Amerikada oyun official olarak başladı zaten beyler , dün adamlar retail a geçti yani. 2 gün sonrada EU da geçecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 güzel güzel 5 saat daha az oynucanız demek, beğendim bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 20:00 GMT yazıyor launcher da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Evet downtime değişti 23:00-04:00 arası olacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bu iyi oldu dun us serverlar 5 saat kapanınca , 23 unde eu kapanır die dusunuoludu, bizde 23 unu sabırsızlıkla beklediğimiz için sevindirdi bu haber beni : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 downtime 22 gmt den sonra basliyor degisti. türk saati ile 1'de basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bu downlar ileride daha stabil bir server,daha latency si düşük bir bağlantı ve az hata olarak geri dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 download server acıldı bıcır bıcır gelıyor yeni patchler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar