Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ilk sezondaki bi bölümdü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kuşların ölmesi denmiş ama 1 tane kuş öldü :) kuşlarla alakası yok onun yani orda ne olsa ölcekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 time loop teorisinin bir kısmı doğru olabilir. ada nın zaman çizgisi dış dünyadan farklı burası kesin. ama bu kadar detaylı bir teori üretmek için çok erken. uçak enkazının fake olduğu gösterildi. Hatta pilotun parmağıdna nişan yüzüğü olmadığından dolayı şu diğer pilot olayı fark etti. yani kısaca su altındaki enkaz fake. paralel evrende çakılan uçak felan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bence bu adamları alıp büyük tüplerde alternatif sanal gerçeklik deneyleri yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Red said: kuşların ölmesi denmiş ama 1 tane kuş öldü :) kuşlarla alakası yok onun yani orda ne olsa ölcekti :) DeBuffAndHeal said: SturmVogel said: 3- Walt'ın sinirlenince civardaki kuşların ölmesi bu 3. olay nerde oldu.Ben hatırlayamadım :S bir kuş Michael'in ilk flashback'inde öldü diğer kuş ise mobisodes'un bir bölümünde öldü hatta others'lardan bir kadın ölü kuşlardan birini görünce Ben'e Walt'ı bırakmaları gerektiğini söyledi Lexius said: bence bu adamları alıp büyük tüplerde alternatif sanal gerçeklik deneyleri yapıyolar senaristler ve yönetmenlerce reddedilen bir başka dead end idea: buna göre tek bir kişinin gördüğü halisünasyon/paranoya , herkesin koma şeklinde uykuda olduğu toplu bir rüya (Matrix gibi) , uzaylılar (X Files) , herkesin zaten baştan ölü olduğu bir tür Araf alemi yada Truman Show benzeri bir sahte düzen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Su son bolumu bekliyorum artik others ortaya cikti ve su richard midir nedir hic yaslanmayan adam bence onunla aciklicaklar adadaki zaman kavramini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yalnız topicte çok feci spoiler var ve ben daha yeni 3. sezonu bitirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 güzel teoriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ı-ıh eksik veya yanlış teori. bad command or filename gibi oldu sdfsa bi çok şey havada kalıyo bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 DiadanLocke said: Su son bolumu bekliyorum artik others ortaya cikti ve su richard midir nedir hic yaslanmayan adam bence onunla aciklicaklar adadaki zaman kavramini. eğer senaristlerin zaten 4. sezondan evvel birşeyleri açıklama dertleri olsa Mikhail, Rousseau yada Richard'dan herhangi birine flashback yaptırır bu sayede adam gibi tutarlı teoriler görebilirdik. Ne yazık ki ben Richard'a asla flashback yaptıracaklarını düşünmüyorum. Açıkçası şu anki halde dizideki gizemi az biraz azaltabilecek yegane karakterler Charlotte , Miles yada Daniel'in 5. sezonu görecekleri de şüpheli geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Adanın altında yatır var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ahuahuahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Arma said: Adanın altında yatır var.ahhahahahah 2 saat tüm teoriyi okudum snra tüm başlığı..ama buna inandım ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 acun gelcek en sonunda. asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Red said: hurley televizyonun karşısında uyuya kaldı ve böyle bi rüya gördü.finaldede hurley uyanıcak :) Vedat Özdemiroğlu'nun dediği gibi "bitsin..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar