Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manchester United - Chelsea F.C.


2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

konu hakketmek noktasına gelirse 180 dk nın 160ında barcelona karşısında acizleri oynayan manchester hiç hakketmiyo, bunu sene başından beri kupayı man. kazansın diyen biri olarak söylüyorum yarı finalde gözümden düştüler tek kelimeyle
chelsea herkesi ezip gelmedi belki finale ama hiç bu kdr aciz oynamadı, kolay rakipleri oldu, zorları şansı yaver gitti yendi vs ama hiç ezilmedi bence de önemli olan bu

ek: ha tabi man. kazansın:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o da bana diyo ztn sana diil:)

haklısın adamlar bütün sene ii oynadı vs ama yarı finalde bu kdr aciz ve korkak oynanmaz, eğer sen man. isen böyle oynamaman lazım fb çıksa yarı finale karşısında barca olsa tmm oynasın öle gücü belli vs adamlar 3 pas yapmadılar arka arkaya ilk maçta bundan bahsediyorum sadece, savunma yaparsın tmm da arada atak da yaparsın.

o yüzden dedim konu hakketmek hakketmemek olmamalı diye başka bi amacım yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maçla ilgilie haber bantlarına baktımda bütün kanallarda ronaldo ronaldo başka bişe yok
yani man utd. bi adamla buralara gelmiş diilki alex ferguson bile bu kadar bahsedilmezdi başarılarda direk 1isim üzerine yogunlaşmış medya deli gibi sadece ronaldo üstünden haber yapmışlar 41 gol atmış oda az ayı diil ama kazanırsa kupayı ronaldo kazandırmış gibi göstercek medya şimdiden soylıyım :) ( bide bunda bizim euro08de rakibimiz portekiz oldugu için bi etkisi olabilir kendi medyamızın bu kadar üstüne düşmesinde)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Man Utd'yi MANU diye kısaltmayın lütfen. Manchester taraftarları için bir hakarettir bu. Rakip takımların "manure" benzetmeleri vardır vs. Ciddiyim, kulübün forumlarında birçok taraftarın imzasında sebeplerini görebilirsiniz.


Sebepleri

Why we dont refer to our Awesome Club as ManU -- READ THIS!!!!
Man U is not a term United fans refer to themselves as. The term is only used by other supporters as a complete and utter insult to our club. The "u" is meant to be "you" by the rival fans.

An early example of its usage is this chant by West Brom fans: "Duncan Edwards is manure, rotting in his grave, man you are manure- rotting in your grave". The origin of "Man u" is a song to insult the dead Duncan Edwards.

Liverpool and Leeds fans copied this with their own man you /u versions to insult all of the lads who died at munich.

"Man U Man U went on a plane Man U Man U never came back again"

and..

"Man U Never Intended Coming Home" (if you combine the first letter of each word you get the word "munich").

I hope this makes it clearer that saying man u is an insult, particularly to the older supporters and to see United fans using it now is shameful. I hope a few might read this, understand and spread the word.

So... Please REFRAIN from using this term ever again!!!!!!!!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...