Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hemen ama hemen oynamak istesem?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an çılgınca oynamak istesem yapabileceğim birşey var mı yoksa illaki 23ünü mü beklemem lazım?
DVDleri ankarada birinden bulup yükledim falan diyelim veya DW ettim yani oyun hazır olsa tek eksik account olsa :)
Ve tabi ankarada bana DVDleri isolayıp veya kopyalayıp verebilecek kimse var mı boyle bir durum için? :) Masraflar bana ait olacak elbette. E-bayde falan var mı account birde?
Evet bi anda canım çektide :)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Şu an çılgınca oynamak istesem yapabileceğim birşey var mı yoksa illaki 23ünü mü beklemem lazım?
DVDleri ankarada birinden bulup yükledim falan diyelim veya DW ettim yani oyun hazır olsa tek eksik account olsa :)
Ve tabi ankarada bana DVDleri isolayıp veya kopyalayıp verebilecek kimse var mı boyle bir durum için? :) Masraflar bana ait olacak elbette. E-bayde falan var mı account birde?
Evet bi anda canım çektide :)

bildigim kadarı ile cumayı beklicez
Mesaj tarihi:
Aral ı arayıp ce boxların 1 gün erken gelip gelmeyecegini teyit ettirip , şayet o gelen boxları perşembe dagıtıcaklarsa en kısa yoldan nası nerden elde edebilceginizi sorabilirsiniz .

Bu olay kesin deil ama mavishop bana dün ce lerin 1 gün erken gelebilcegini soledi.
Mesaj tarihi:
Forme said:
aradım az önce aralı CE larda aynı gün gelicekmiş.

muhtemelen CE alıcam ama o fiyat farkına değermi verdikleri şeyler hala emin değilim.

bence değmez, sadece deri harita çekici geldi
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
serverlar yeni char kabul etmeyecek kadar dolu :D

Nasıl olur? kaç kişi girdi ki o kadar doldu. Şevrede fazla kişi yok ki dolsun. Herkes başka bir instance de mi? Garip. Doluluk oranlarını görebiliyormuyuz serverleri!?
Mesaj tarihi:
wow daki gibi paketin içinde buddy kart çıkyıor, o keyle 10 günlük deneme sürümü şeklinde oynanıyor.
Eğer lvl cap olayı varsa, buddy key için, tortage den çıkamaz kimse. Böylece spam www.goldsatiyozlan.com gibi reklamlar önemli ölçüde azalıyor.
  • Yeni Oluştur...