Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara no Kyokai / Garden of Sinners

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pronoit said:

valla görsel olarak süper. müzikler süper. sesiz sakin de. tam benlikmiş. hemen 2. filme geçiyorum. ama endingin müzik süpermiş.

ilk filmden beri soundtrack 3-4 gecede bir dener bende. Dedigin gibi harika.
Mesaj tarihi:

3. bölüm

3. bölümde bi flashback tarzı bi yer var okulda. bizim gözlüklü eleman kızın yarasına bakıyor falan o kısmı anlamadım ya bizim elemanla kızın arasındaki olay ne ki ? ve şey 3. bölüm 1 den önce mi geçiyor? 3. bölüm kafamı karıştırdı heh ama soundtrackler eziyo gene

Mesaj tarihi:

Aynı lisede okumuşlar zamanında onlar. Liseden beri hoşlanıyor fujino kokutoudan. Ayağı sakatlanınca sırtında taşıyor falan flashbackten hatırlarsın. 3. bölüm 1 den önce geçiyor evet. 3 te kolunu kaybediyor shiki sonra touko ona yeni kol yapıyor. 1. filmde o hayaletin gırtlağını onunla yakalıyor zaten

şu ana kadar çıkan filmleri kronolojik olarak izlemek istiyorsan

2,4,3,1,5
Mesaj tarihi:
kronolojiyi çikarttim abi izleyince de o flashbeki kavyamamıştım. bir de o kizlar birbirine çok benzio ya iyice kafam karişmişti saol. 4. bölümün endinginden sonra güzel açiklayacı oldu zaten.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
karanlık olsun başımın üstünde yeri var, boncuklu meyc gibi. bayıklıkta sınır tanımadı başroller, neyse bitiyor kurtulduk. fsn filmini de böyle fransız filmi içine saklamazlar umarım.
Mesaj tarihi:
Kaede ilede konuşmuştuk adamlar tutupta UBW hikayesini yaparlarsa direk heroic bir anime geliyor demektir. (Neden UBW = Unlimited Blade Works derseniz resimdeki Emiya'nın UBW'si archer'ın değil).

Tabii gönül isterdi ki Heaven's Feel'i yapsalardı. UBW heroic ise Heaven's Feel Epictir.
Mesaj tarihi:
tabi gönül hf isterdi, gönül yavaştan parçalanan shirounun dramını görmek isterdi, master hali ile servant kesen imba beyfendileri animated görmek isterdi, shirou vs kotomine sahnesini ayakta izlemek isterdi ama gelenle idare edicez işte ki anti-klimatik sonu dışında UBW de iyidir. Kim ne derse desin shirou archer falan hikaye UBW lancer gibisi gelmedi gelmez :>

KnK neyseki başyapıt oldu da fsn animesini seven shounen fanboylara kapak oldu. Nasudan karanlık, sert ve dramatik şeylerin de çıkabileceğini gösterdi
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
a study of murder. çıktı düştü mü bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz bakilinilcak yerleri. bir de extra chapter çıkma olayı varmiş ilerleyen zamanlar da nese hayirlisi olsun.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...