Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 anger management terapisi gör bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 gittim terapiye.. bi işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 terapiyi doğru adresten almamışsın ondan. sen ne zaman geliyordun ankaraya ? arkadaşlarla bi karşılama töreni yapalım, hayatının terapisini eline verelim LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Quibble said: gittim terapiye.. bi işe yaramadı. sende hiç bişey yok bence kendin yapıyorsun kendin ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dur olm bismillah istanbula yeni adım attım. daha uyuyamadım bile. ama gelirim yakınlarda. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 gelir kanka gelir sen merak etme o zaman böbreklerini kesin alın ama gidemesin bidaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 baluu hep senin yüzünden herşey dökücektin o suyu dökücektiiiin!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aile var dedik girmedik. Bir dahaki sefere sürahiyle dökücem snn için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 canımsın >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Llama said: Quibble said: gittim terapiye.. bi işe yaramadı. sende hiç bişey yok bence kendin yapıyorsun kendin ediyorsun evet oda bi ihtimal. ya bilmiyorum anlatabiliyor muyum hissettiklerimi o kriz anında. Kontrol gerçekten bende olmuyor.İsteyerek yaptığım birşey değil.Bildiğiniz gözüm kararıyor. Yoksa karı kıza vurmak değil amacım. Güven problemim falan da yok. Ha keşke olsa, öle çözüleceğini bilsem öle çözerim. Tekrar sölüyorum isteyerek yada seçerek yapmıyorum. Hah buna gücüm yeter bi sinirleniyim demiyorum. İki katım adamın azını burnunuda kırdım, kendimden küçük adamdan dayakta yedim, hatta 1 yıl önce 3 kişiye sinirlenip evde 1 haftada yattım. Kadınlara vurulur gibi bişeyide savunmuyorum, şiddet yanlısı da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Baluu said: aile var dedik girmedik. Bir dahaki sefere sürahiyle dökücem snn için. lan bende bişey yapıcan sandım. Balu ılık su dök ! ilkokul fişi gibi oldu ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben kaynar demiştim ama sen lex'in dediklerini duycaktın ona kalsa ölmüştün sen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 tamda lex e sığıncaktım. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aman diim, lexe sığınacağına, git bi kedi gibi kasap'a sığın. belki et atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 olmadı benzetme. lexe sıgıncagına koyun ol kasaba sıgın diyecektin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kasap olup koyuna sığınsam? ne komikim aman yarrabbim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yazı çok emoymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Quibble said: Kadınlara vurulur gibi bişeyide savunmuyorum, şiddet yanlısı da değilim. Ama kendinden büyük adamın ağzını burnunu kırmışsın :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dier solediklerimi de oku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hacı naptın sen ya. nolmuş buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Quibble said: dier solediklerimi de oku.. Okudum zaten. Şaka yapıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Spastik_Serce said: hacı naptın sen ya. nolmuş buralarda. oldu bi kere kanka.. self control uzerinde calisiyorum simdi. sanada gecmis olsun az ic artik :D Arma said: Quibble said: dier solediklerimi de oku.. Okudum zaten. Şaka yapıyorum sadece. peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok hacı bıraktım zaten bundan sonra pure malt harici birşey içersem adam değilim. onuda bırakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar