valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Merhabalar, Thosiba a200-1bp kullanıcısıyım; cure 2 duo 2 ghz 2 gb ram 512 mb go 7300 ekran kartı var sistemde. sistem minimum gereksinimleri zorda olsa karşılıyor olmasına rağmen tavsiye edilen gereksinimleri karşılamıyor. ekran kartı, fason diyebileceğimiz bir ekran kartı. makinemde aoc nin oynanabilir olup olmadığına emin olmadan oyunu almak istemiyorum. oyuna sahip olan biri buddy key ini benle paylaşabilirse özel mesaj dan çok sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yok mu bır yardım sever? 23 unde boxu alınca filan buddy keyi paylaşabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Normal acc.lerde buddy key varmı ki? Sadece CE de 5tane mi ne buddy key olduğunu okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 normal acc lerde bir, ce lerde 5 var diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Arkadastan haber bekliyorum o almazsa sasna gonderirim keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Valla biri de bana yollarsa cok minnettar kalırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 core2duo 1.6MHz 2GB 667MHz ram geforce go 7400 laptop bu sistemde minimumda rahat çalışıo.. tabi 48vs48 de nasıl çalışır göricezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 paket gelsin yollarm kime lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 arkadaşlar boxlarını alan varsa buddy key yollayabilecek var mı?:) bizim gamersoot da yattı gibi bi kaç gün::( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 laptopta cekilicek eziyet degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 gamersloot buddy key yollamıyor mu : ? kutudan cıkması lazım oysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aslında yollaması lazım normal key ile. bende o yüzden sordum gamerslootdan keylerini alanalara gelmişsse buddy key falan belki bi hayırserver cıkar diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bana gelmedi buddy key, bi tek retail key geldi... hatta my cd-keys bolumunden early access key'im de silinmis, bi olayı kalmadı artık da, ilk kez gamersloot kullanıyorum, bi sure sonra siliniyor mu key'ler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Evet Gamersloot buddy key yollamıyo onlarıda kendileri kullanıyodur belki :) Ama retail key geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Nası buddy key yollamazlar ya? Yapışın yakalarına, buddy key'im nerde deyin. Vermiyolarsa tehdit edin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bencede yapışın, sorun beyler o keylerle burda bir cok insanın hayatını kurtarabilirsiniz:P misal benim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Daha retail key i vermediler ne buddy si :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu retail key yalan oldu zaten. biz daha 3 gün önce falan sipariş verdik ki bize key gelirsede en son postada gelir... gamerslootun herkes 23 ünde alacak lafına güvendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Dün bide 23 ünde kesin alıyoruz dediğimde, gülen suratla beraber evet demişlerdi. Duygularımızla oynadılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Hello, We don't have any buddy key but we can send you the retail key as long as we have stock. Gamersloot.net Gamersloottan buddy key için gelen yanıt :) yani buddy key alamicaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yok buddy key filan aldım ben normal kutulu. 2 tane cd var bide kitapcık o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oha hem pahalılar hem gec geliyo hemde budy key yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Legenden said: yok buddy key filan aldım ben normal kutulu. 2 tane cd var bide kitapcık o kadar iyide ben gamersloottan alanlar için yazdım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 her türlü arkadaşım soğumadan haberimiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet benim box da da yok buddy falan. sanırım ce lerde var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar