dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bu konunun gorsel sanatlara gitmesine gerek yok cons. zira butun cizimlerimin neredeyse konusu var ama ben bi review yapmak istedim pati kardeslerime neden istedin dersen; bilmiyorum, ozendim. ben ilk zamanlar ona buna laf yetiştirmek yerine cizim yapar koyar f5 tusunu asindirirdim, ozman her bi yer yesillik, her yer kuslar kelebeklerdi. ozman basliyorum: cok bol resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bence kopya kagıdıyla ustunden gecmısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 B)-Aaa bnm çizimlerim nerden buldun bunları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 =) iltifat olarak şeediyorum tesekkurlers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 küfrette samimi olalım ulan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Aman yarabbi çok güzeller, ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 patrick baya orjinali gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 offff dory sen ne sevgi dolu bir insansın öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 fil çok çirkin, garfield yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dorynin çizimlerini de gördükten sonra huzurlu huzurlu yatarım ben iyi sabahlar dilerim.. siz de fazla ayakta kalmayın yatın bakiim! bik bik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eski sevgilimi aricam lan o da çiziyordu dsadsad edit:tüh keşke mortisle arana girmeseydim fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bni çiz bni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Dory çizimli rüyalar ve kus cıvıltılarıyla uyumaya gidiorm ben. Hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 teskur ettim =) mutlu oldum ehu ben de yatiyim herkese nn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Resimler mutluluk hormonu salgılatıyor. teşekkürler dory ve iyi sabahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 o michelangelo'nun resmindeki uzanan ellerin resmini sen yaptıysan kendi kendini çok iyi geliştirmissin bravo doğrusu. Birde bugs bunny'nin resmini hangi programla renklendirdin painterla fln mı kulağı taşmış kağıdın sağından masayı boyamış :) edıt:Şimdi bidaha baktımda yan sayfaymış galiba. Renklendirme yok asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Masticore said: o michelangelo'nun resmindeki uzanan ellerin resmini sen yaptıysan kendi kendini çok iyi geliştirmissin bravo doğrusu. Birde bugs bunny'nin resmini hangi programla renklendirdin painterla fln mı kulağı taşmış kağıdın sağından masayı boyamış :) edıt:Şimdi bidaha baktımda yan sayfaymış galiba. Renklendirme yok asdasf eet o uzanan elleri ben yaptim, kitabin kapaginda vardi ders arasinda sikilinca =) orda program yok, sayfanın kenarı o renkti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oha tugba, kiz olsam veririm yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 FOTOKOPYAHEPSILANSENKIMIYIYONLANLAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Quibble said: bence kopya kagıdıyla ustunden gecmısın :P Yok ya, kopya kağıdıyla bu kadar fail olmazdı. *tease* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Sanatın ve sanatçının dostu olarak ben de Fare Albırt arkadaşımızın vesikalığını koyuyorum o vakit; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 lan benim de eskiden böyle kesip yapıştırdığım ya da çizdiğim falan bişeyler yaptığım iki defterim vardı minik, nerdedir ki onlar :p garfield doluydu onlar da senin resimlere gelirsek tubağ. ÇOKÜSELOLMUŞ KANKSHH YHA:D şaka şaka, hepsi çok kötü, allahım o ne, ellerimle yüzümü kapatıp parmaklarımın arasından baktım resimlere. (döt kalkmış indireyim cicms sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Uzun süre seni bu resimlerle bağdaştırdıktan sonra SYL konusu açtığını görünce sağlam dumur olmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 foruma üye olacak hanım zadelerin dory gibi fil imajı çizmesi lzm ki rahat etsinler. ne kadar kendinle barışıksın asker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar