dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bu konunun gorsel sanatlara gitmesine gerek yok cons. zira butun cizimlerimin neredeyse konusu var ama ben bi review yapmak istedim pati kardeslerime neden istedin dersen; bilmiyorum, ozendim. ben ilk zamanlar ona buna laf yetiştirmek yerine cizim yapar koyar f5 tusunu asindirirdim, ozman her bi yer yesillik, her yer kuslar kelebeklerdi. ozman basliyorum: cok bol resim
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bence kopya kagıdıyla ustunden gecmısın :P
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 B)-Aaa bnm çizimlerim nerden buldun bunları ?
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 =) iltifat olarak şeediyorum tesekkurlers
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 offff dory sen ne sevgi dolu bir insansın öyle
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dorynin çizimlerini de gördükten sonra huzurlu huzurlu yatarım ben iyi sabahlar dilerim.. siz de fazla ayakta kalmayın yatın bakiim! bik bik!
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eski sevgilimi aricam lan o da çiziyordu dsadsad edit:tüh keşke mortisle arana girmeseydim fdsfs
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Dory çizimli rüyalar ve kus cıvıltılarıyla uyumaya gidiorm ben. Hadin iyi geceler.
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 teskur ettim =) mutlu oldum ehu ben de yatiyim herkese nn
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Resimler mutluluk hormonu salgılatıyor. teşekkürler dory ve iyi sabahlar.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 o michelangelo'nun resmindeki uzanan ellerin resmini sen yaptıysan kendi kendini çok iyi geliştirmissin bravo doğrusu. Birde bugs bunny'nin resmini hangi programla renklendirdin painterla fln mı kulağı taşmış kağıdın sağından masayı boyamış :) edıt:Şimdi bidaha baktımda yan sayfaymış galiba. Renklendirme yok asdasf
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Masticore said: o michelangelo'nun resmindeki uzanan ellerin resmini sen yaptıysan kendi kendini çok iyi geliştirmissin bravo doğrusu. Birde bugs bunny'nin resmini hangi programla renklendirdin painterla fln mı kulağı taşmış kağıdın sağından masayı boyamış :) edıt:Şimdi bidaha baktımda yan sayfaymış galiba. Renklendirme yok asdasf eet o uzanan elleri ben yaptim, kitabin kapaginda vardi ders arasinda sikilinca =) orda program yok, sayfanın kenarı o renkti =)
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oha tugba, kiz olsam veririm yeminle
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Quibble said: bence kopya kagıdıyla ustunden gecmısın :P Yok ya, kopya kağıdıyla bu kadar fail olmazdı. *tease*
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Sanatın ve sanatçının dostu olarak ben de Fare Albırt arkadaşımızın vesikalığını koyuyorum o vakit;
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 lan benim de eskiden böyle kesip yapıştırdığım ya da çizdiğim falan bişeyler yaptığım iki defterim vardı minik, nerdedir ki onlar :p garfield doluydu onlar da senin resimlere gelirsek tubağ. ÇOKÜSELOLMUŞ KANKSHH YHA:D şaka şaka, hepsi çok kötü, allahım o ne, ellerimle yüzümü kapatıp parmaklarımın arasından baktım resimlere. (döt kalkmış indireyim cicms sdf)
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Uzun süre seni bu resimlerle bağdaştırdıktan sonra SYL konusu açtığını görünce sağlam dumur olmuştum :)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 foruma üye olacak hanım zadelerin dory gibi fil imajı çizmesi lzm ki rahat etsinler. ne kadar kendinle barışıksın asker :)
Öne çıkan mesajlar