Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cizimlerim asd.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu konunun gorsel sanatlara gitmesine gerek yok cons.
zira butun cizimlerimin neredeyse konusu var
ama ben bi review yapmak istedim pati kardeslerime
neden istedin dersen;
bilmiyorum, ozendim.

ben ilk zamanlar ona buna laf yetiştirmek yerine cizim yapar koyar f5 tusunu asindirirdim, ozman her bi yer yesillik, her yer kuslar kelebeklerdi.

ozman basliyorum:

cok bol resim

Mesaj tarihi:
o michelangelo'nun resmindeki uzanan ellerin resmini sen yaptıysan kendi kendini çok iyi geliştirmissin bravo doğrusu.

Birde bugs bunny'nin resmini hangi programla renklendirdin painterla fln mı kulağı taşmış kağıdın sağından masayı boyamış :)

edıt:Şimdi bidaha baktımda yan sayfaymış galiba. Renklendirme yok asdasf
Mesaj tarihi:
Masticore said:
o michelangelo'nun resmindeki uzanan ellerin resmini sen yaptıysan kendi kendini çok iyi geliştirmissin bravo doğrusu.

Birde bugs bunny'nin resmini hangi programla renklendirdin painterla fln mı kulağı taşmış kağıdın sağından masayı boyamış :)

edıt:Şimdi bidaha baktımda yan sayfaymış galiba. Renklendirme yok asdasf

eet o uzanan elleri ben yaptim, kitabin kapaginda vardi ders arasinda sikilinca =)

orda program yok, sayfanın kenarı o renkti =)
Mesaj tarihi:
lan benim de eskiden böyle kesip yapıştırdığım ya da çizdiğim falan bişeyler yaptığım iki defterim vardı minik, nerdedir ki onlar :p garfield doluydu onlar da

senin resimlere gelirsek tubağ.
ÇOKÜSELOLMUŞ KANKSHH YHA:D
şaka şaka, hepsi çok kötü, allahım o ne, ellerimle yüzümü kapatıp parmaklarımın arasından baktım resimlere. (döt kalkmış indireyim cicms sdf)
  • Yeni Oluştur...