Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 şimdik ben 1.78 boyunda 67 kilo ağırlığında flinta gibi bir delikanlıyım :P gelgelelim rüzgarlı havalarda ayakta durmak zor oluyor ve nekadar tıkınsamda kar etmiyor benimde canıma tak etti şu protein tozumudur amino asitmidir her ne haltsa onlardan falan alıp kaşık kaşık yemeyi düşünüyorum ama zerre bilgim yok bilgisi olan ya da "şu forumda bu işlerle ilgileniyolar" falan diyeniniz varsa pek mesut olacağım. eğer ki açıklamayı bizzat kendiniz yapacaksanız benim kafamdaki sorular şunlar 1. hangi ürün 2. illede düzenli spor yapmam gerekiyomu 3. ciddi işe yarıyomu 4. nekadar kullanmam gerek falan filan, teşekkürler, saygılar... p.s aranızda kilo vermeye çalışan varsa ben fazla kilolarınıza talibim ehiehi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kilon bence gayet iyi. napıcan fazla kiloyu.bi de illa da alıcam diyosan ama ne bulursan ye.senin kilondayken gider pizza hutta 20 küsür dilim pizza yerdim sınırsız olayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ha bide kişisele daha uygun olmaz mıydı konu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ne gerek var o tür şeylere, düzensiz beslen zaten yeterince kilo alırsın. Zaten şöyle 4-5 kg alsan yeter 1.78e (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben 1.89 um 83 kiloyum memnunum halimden ufak bi göbek dışında. bence de 4-5 kilo yeterli olur protein tozu aminoasit falan alma kontrolden çıkarsın. bol bol ekmek ye yemeğin yanında bi de yemeği hızlı ye çok ye alırsın kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kilo al almasına da, öyle löp yağ yapma. hani uygun bir çalışma sistemiyle birlikte, doğru bir şekilde de beslenirsen hem fizik edinirsin hem de kilon istediğin gibi olur. bir spor salonuna gidip bilgi alman daha idealdir, ama hemen protein tozu isterem diye gitme. bi baksınlar doğal beslenerek yetemiceksen önerirler zaten protein tozu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 o tür kimyasal maddeler karaciğere zarar veriyor diye biliyorum. O yüsden gerek yok bence. Düzensiz beslen ve arkadaşın dediği gib bol hamur işi + hızlı ye. Aslında en garantisi 3-4 hafta günde 3 öğün mc'donalds'tan yesen 3-4 değil 5-10 bile alırsın da ölüm tehlikesi var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 şu önerdiğiniz kilo alma yöntemiyle de kırkına kalmaz kalp krizi geçirir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kimyasal değil onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Spacecake said: ben 1.89 um 83 kiloyum memnunum halimden ufak bi göbek dışında. bence de 4-5 kilo yeterli olur protein tozu aminoasit falan alma kontrolden çıkarsın. bol bol ekmek ye yemeğin yanında bi de yemeği hızlı ye çok ye alırsın kilo. yahu o boy o kilo nası göbek oluyo allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 aborcin göbeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kilo almak isteyen insanlara uyuz oluyorum.(evet şişkoyum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Marl0_on said: şu önerdiğiniz kilo alma yöntemiyle de kırkına kalmaz kalp krizi geçirir heralde. yahu 3-4 hafta dedik, sende öldürdün adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 o besinlerin mc donaldstan daha zararlı olduğunu sanmıyorum (yemiyo muyum? evet yiyiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Cons said: aborcin göbeği yok lan nicke bakmadım mesaj atarken. aborcin göbeği filan değil hafif böyle karında yağlanma onun dediği dgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 chesterfield said: o tür kimyasal maddeler karaciğere zarar veriyor diye biliyorum. O yüsden gerek yok bence. Düzensiz beslen ve arkadaşın dediği gib bol hamur işi + hızlı ye. Aslında en garantisi 3-4 hafta günde 3 öğün mc'donalds'tan yesen 3-4 değil 5-10 bile alırsın da ölüm tehlikesi var :/ bu tür birşey deneme sakın. fast food ile kilo almaya kalkarsan yalnızca bel bölgesinden alırsın sonra bir de vermeye uğraşırsın tekrardan. kaliteli şeyler ye yiyeceksen. boyun kilon da iyi aslında ama taktıysan kafana bir spor salonuna git ordan toz da tavsiye ederler zaten sana. spor yapmadan kilo almanın pek bi mantığı yok kim neden ister ki yağlı olmak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Cons said: Cons said: aborcin göbeği yok lan nicke bakmadım mesaj atarken. aborcin göbeği filan değil hafif böyle karında yağlanma onun dediği dgdfh arkadaşım ağır konuşuyorsun aşağa inip yan bloka gidip zili çaldırtma bana. ya şöyle göbek oluyo.ben dümdüz olsun istiyorum olmuyo kollar iyi bacaklar iyi ayıptır söylemesi popo da iyi göbeğe gidiyo fazlalar bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 aga kardiyo yapçan malesef zuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bugüne kadar yaptım yararını görmedim hayvan gibi yedikten sonra pek işe yaramıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 EVET SANIRIM GALİBA ONDAN GERÇEKTEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 SANIRIM GALİBA GERÇEKTEN. bi ara gelip kaslarını check edeceğim bu arada merak ediyorum ortada bazı laflar dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bana bunun tam tersi lazim etrafimda PROTEIIIIN diye deliren tipler var kutu kutu protein aliyorlar bana ise doktor proteini kes diye bikbik ediyor hayat hic adil degil :( ETOBUR YASAM ENGELLENEMEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 belli miktarın üstüne çıkmamak lazım günlük, karbonhidrat da çok önemli. toz alacaksanız da birine danışın öyle alın bu zararsızları var onlardan alın. ben de konuşuyorum hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım asdf. ama önemli olan kas güzelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Kilo alıcam diye çok uğraşma, ben uğraştım şimdi bir göbeği yok etmeye çalışıyorum..1.85 boyum var 92 kiloyum ve iğrenç bir göbek. yok illa kilo alcam diyosan sana söyliyeyim. bilgisayar başında geçir vaktini abur cuburla yani çokfazla hareket etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 parayi kiy diyetisyene git. en iyi o aciklar. kan $ekerini olctur, insulin, testosteron ve kortizon seviyene baktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar