Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo alma problemi

Gerab

Öne çıkan mesajlar

şimdik ben 1.78 boyunda 67 kilo ağırlığında flinta gibi bir delikanlıyım :P gelgelelim rüzgarlı havalarda ayakta durmak zor oluyor ve nekadar tıkınsamda kar etmiyor benimde canıma tak etti şu protein tozumudur amino asitmidir her ne haltsa onlardan falan alıp kaşık kaşık yemeyi düşünüyorum ama zerre bilgim yok bilgisi olan ya da "şu forumda bu işlerle ilgileniyolar" falan diyeniniz varsa pek mesut olacağım. eğer ki açıklamayı bizzat kendiniz yapacaksanız benim kafamdaki sorular şunlar
1. hangi ürün
2. illede düzenli spor yapmam gerekiyomu
3. ciddi işe yarıyomu
4. nekadar kullanmam gerek
falan filan, teşekkürler, saygılar...

p.s aranızda kilo vermeye çalışan varsa ben fazla kilolarınıza talibim ehiehi :P
Sosyal ağlarda paylaş

kilo al almasına da, öyle löp yağ yapma.

hani uygun bir çalışma sistemiyle birlikte, doğru bir şekilde de beslenirsen hem fizik edinirsin hem de kilon istediğin gibi olur.

bir spor salonuna gidip bilgi alman daha idealdir, ama hemen protein tozu isterem diye gitme. bi baksınlar doğal beslenerek yetemiceksen önerirler zaten protein tozu vs.
Sosyal ağlarda paylaş

chesterfield said:
o tür kimyasal maddeler karaciğere zarar veriyor diye biliyorum. O yüsden gerek yok bence.

Düzensiz beslen ve arkadaşın dediği gib bol hamur işi + hızlı ye.

Aslında en garantisi 3-4 hafta günde 3 öğün mc'donalds'tan yesen 3-4 değil 5-10 bile alırsın da ölüm tehlikesi var :/

bu tür birşey deneme sakın. fast food ile kilo almaya kalkarsan yalnızca bel bölgesinden alırsın sonra bir de vermeye uğraşırsın tekrardan. kaliteli şeyler ye yiyeceksen. boyun kilon da iyi aslında ama taktıysan kafana bir spor salonuna git ordan toz da tavsiye ederler zaten sana. spor yapmadan kilo almanın pek bi mantığı yok kim neden ister ki yağlı olmak??
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
Cons said:
aborcin göbeği

yok lan nicke bakmadım mesaj atarken. aborcin göbeği filan değil hafif böyle karında yağlanma onun dediği dgdfh

arkadaşım ağır konuşuyorsun aşağa inip yan bloka gidip zili çaldırtma bana.

ya şöyle göbek oluyo.ben dümdüz olsun istiyorum olmuyo kollar iyi bacaklar iyi ayıptır söylemesi popo da iyi göbeğe gidiyo fazlalar bende.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...