eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 arkadaslar jedi academy sahte olmasina ragmen oynuodum ama simdi KotF oyununu orjinal indirdim ama oyunu actigim zaman cd istio... yardim edebilecek olan varmi?... ps: jed academy internetten indirdim yane cd yok... crackle oynuom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu konu kilitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eregorn said: sebep? arcane said: - Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin [ ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), torrent] verilmesi veya istenmesi yasak. Haliyle crackden doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ne oyunmuş be isme bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 lord_gorthaur said: eregorn said: sebep? arcane said: - Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin [ ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), torrent] verilmesi veya istenmesi yasak. Haliyle crackden doğan sorunlar ve çözümleri yasak. ben ne bunlardan birinin verilmesini istiyorum nede yeni bir link... sagdece sorunun neyden kaynaklandigini ve nasil cozecegimi ogrenmek istiyorum... cozum kural ihlali disinda olursa OM den konusuruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Sorun crack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar