Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oha kartların üzerine bir de serdarın karşı karşıya pozisyonunu kesti resmen. satılmış pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hakem topu eline alıp bizim kalaye bırakıcak gol vericek. o anı bekliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 90.dakikada yedik. it köpeğin istediği oldu. kansız hakem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 deseler ki hakemin başına birşey geldi akşam filan öldü, sakat kaldı üzülmem yani. göstere göstere hakkı yeniyor resmen. yani kameralara yansımayan birşey mi oldu dicem, ama ne olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 son dakika. çok iyi yerden frikik hadi takalım şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yenildik.. neyse pazat 19.00 da fildişi sahilleri ile oynayacağız. onlarla berabere bile kalsak çıkıyoruz yarı finale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kanal 1 de maç başladı. baskılı oyun var. yeneriz heralde fil dişini artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Fil Dişi'ndeki 3 oyuncu aynı zmaanda A milli takım formasıda giyiyormuş. Hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 çalım atabilen, dripling yapabilen, hızlı çıkabilen, tehlikeli olabilen ama şut çekemeyn bir takım gibi bişeyler dedi fil dişi için spiker koptm orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 "şut atamadığı için kaleciyide çalımlayıp gol atmak zorunda kaldılar" spiker bunuda dedi. 1-0 maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 o şut neydi ya ayağı yamuk bu çikolata renkli topçu arkadaşların. ooof 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 2-0 oldu. kötü takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 3 oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 4 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu beşiktaşın gençleri nasıl eğitiliyor acaba, kimler eğitiyor bunları çok merak ediyorum. Geçen hafta batuhan dingili bu akşamda serdar özkan. Adam birinci dakikadan beri bir tane olumlu pas-şut-orta yapmadı. Anlamsız çalım giriişimleri falan. 4 kişinin arasına dalmalar. Beceremiyorsun 2-3 oldu bari tamam de pes et yapma! 90 dakika bunları yaptın. birde 1,40lık kalecimiz çıkınca meydana 4-0 aHA. Zaten çirkef bir futbol oynuyoruz turnuvanın ilk maçından bu yana, Ümit'in hiç bi otoritesi yok bu çocuklar üzerinde. Bide bu hattrick yapan elamnı sinanengin takibe alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bjk altyapısına acil ruhsal destek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Berbattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 abi çok kötü berbat ötesi oynadı takım küçümsediler mi noldu anlamadım hiç beklemiyodum böle bi skor yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 chesterfield said: bu beşiktaşın gençleri nasıl eğitiliyor acaba, kimler eğitiyor bunları çok merak ediyorum. Geçen hafta batuhan dingili bu akşamda serdar özkan. Adam birinci dakikadan beri bir tane olumlu pas-şut-orta yapmadı. Anlamsız çalım giriişimleri falan. 4 kişinin arasına dalmalar. Beceremiyorsun 2-3 oldu bari tamam de pes et yapma! 90 dakika bunları yaptın. birde 1,40lık kalecimiz çıkınca meydana 4-0 aHA. Zaten çirkef bir futbol oynuyoruz turnuvanın ilk maçından bu yana, Ümit'in hiç bi otoritesi yok bu çocuklar üzerinde. Bide bu hattrick yapan elamnı sinanengin takibe alsın. gayette güzel ortalar yaptı. bütün takım bitti suç tek bjk li adama kesildi bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yok bütün takım bitti zaten rezalettik onda hem fikir sanıyorum herkes. Ama ben de maçın en kötüsünü seçseydim Serdar Özkan derdim özellikle ikinci yarıda. Bütün topları ezdi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar