roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hepimiz protesto edelim kişiseli dory de rahat etsin aklıma şöyle bi hikaye geldi. zamanında babamın çalıştığı şirketlerin birinde yöneticilerden birini işten çıkarmak istemişler fakat patron aşırı pinti bi herifmiş. tazminat cart curt ödememek için yöneticinin maaşını düşürmüşler, adam çıkmamış. kötü davranmışlar, inada bindirmiş. en sonunda tüm yetkilerini almışlar. öyle ki adam kendinden sorumlu yönetici olmuş. ama yine de çıkmamış. kendinden sorumlu mod. düşünsene kendi yazıyor, şş geyik yapmayın garbıça yollarım diyor falan. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 "kürelsel ısınma adam ol adam alırım ayağımın altına." benim kişisel iletimde bu yazıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dory said: son donem kişisel iletileri bi moka benzemediği icin kizabilirim. topiğin konusunu saptırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 haha valla hic sikilmam yazarım kendimi uyaririm falan "dory, kişisel 1 hafta" falan derim kendime cok eglenceli olur. siz hiç beni anlamiyosunuz, ben hergun hiç alakam olmayan olaylar hakkında 365432 tane post okuyorum orda. sen yazıp geciyorsun, belki konuya "too long didnt read" diyosun, ben too long but.. diyip okuyorum. üzerimdeki baskinin farkinda bile değilsiniz hep beni bi ezme cabasindasiniz arkadas diyoruz patilerims diyoruz ama lakin en ufacik bişeyde cadi avi yaratıyorsunuz cok dertliyim ben cok ama yine de THIS IS NOT GARBAGE AND IM NO CONS poliitikamdan vazgecmeden gece gunduz manyak ve mutlu bişekilde post okumaya devam edicem inaniyorum ki bir gün..!! ok ben yatsam iyi olcak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 mod konuştu gereken cevabı verdi. işte işin başında adam gece 3.5 bile olsa. önce ben yazmıştım. püf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 konudisinda kapişak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Cons Liberal bir yönetici dory ise daha bir conservative republican modunda. savaşa gidio gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 3.5 4 farketmez cons sever affetmez tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 çinlilerin depremi bile kanser yapar. çin malı deprem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 MSN e geLin kapısalm lan ! :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mortis said: Cons Liberal bir yönetici dory ise daha bir conservative republican modunda. savaşa gidio gerekirse. evet güzel bir benzetme. şöyle de diyebiliriz, cons adeta garbıçı pazarlamakla mükellefken, dory bir castro'ymuşcasına kişisel bölümünün bağımsızlığını savunur ve onu korur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 konu çok pis ateşlenmiş yetişemiorum okumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben neymişim yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 konuyu okumaya gerek yokki kimsenin okuduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 garage veya kişiselden biri kubaya benzetilcekse ence garbage dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 araya girme postunu silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bak biri daha girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 başlıktan feci saptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben find'a key wordleri koydum sex meme ban fake bonzi diye garabage'da onları takip ediyorum bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yetkilerini kotuye kullanıyor sikayet edicem seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 etmezmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sormayın yav. geçen açtığım konu kilitlendi garbıçta. konuda hakaret var kural ihlali kitleyen de big boss olduğundan bişi yapamadım. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 umarım bir gün bu entryi silmek zorunda kalmam. okuyunca icim kıyıldı yemin ediyorum. beklentisi bol insanlardan hoşlanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kapatılmış konuyla ilişkili yazdıysan hakkaten öyle beklentinin bol olmasıyla falan alakalı değil ya dh çok çok büyüdü ve gitgide kalabalıklaştı. işine yarayan bilgiyi bulmak için saatlerce arama yapman gerekiyor, zira konular amacından çok sapıyor. en kötüsü de bilgisiz insanlarla dolup taşması. neyse bunu başka yerde tartışırız gerekirse. yani nicel gözleme dayalı bi yargı o :) edit: öyle ciddi bi mesaj yazmışım ki garbıçın ruhuna aykırı. olmamış diyor ve konu başlığındaki konudan devam etmeyi öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oha garbıcda ciddi mesaj. ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar