KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 1 karton camel filtresiz almayı düşünüyorum ne yazikki son zamanlarda yurtdışına gidecek ya da oradan gelecek arkadaşım olmadığı için bulamıyorum.. internette araştırdım, https://www.habanodirect.com/ http://www.cigarettes-info.com/ adlı siteler buldum.. bu siteler güvenlimidir. gümrükte sorun çıkar mı ya da önerebileceğiniz site varsa memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 +18 online satis hakkinda bilgim yok ama sigaralarin nerede yapildigina dikkat et derim.mesela bizim sigaralar ile balkan sigaralarin arasinda cok fark var. sirp marlborosu yerine samsun 216 icerim daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 içinde tütün geçen kısımlar bunlar çok açık değil hatta hiç açık değil bişi anlaşılmıo 1 1 Yurt dışından Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye mektupla veya posta paketi ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gönderilen ve gerçek kıymeti gönderim başına toplam 100 EURO’yu geçmeyen ve ticari miktar ve mahiyette olmayan alkol ve alkol ile tütün ve tütün ürünleri hariç her türlü eşya gümrük vergilerinden muaftır. 2 2 a) Tütün ürünleri: -Sigaralar 200 adet ve -Sigarillolar (herbiri 3 gr.dan ağır olmayan purolar) 50 adet ve -Puro 10 adet ve -Kıyılmış tütün (200 yaprak sigara kağıdı ile) 200 gr. ya da -Pipo tütünü 200 gr ya da -Ağız tütünü 200 gr ya da -Tömbeki 200 gr ya da -Enfiye 50 gr 3 3 Kara hudut kapısından ülkemizden diğer ülkelere giden ve geri gelenler ile diğer ülkelerden ülkemize gelen ve giden yolcuların gelinen ülkede en az 3 gün geçirmeden geldiklere ülkeye dönmeleri halinde zati eşya hakkı kapsamında “ALKOLLÜ İÇKİ, SİGARA VE TÜTÜN MAMULLERİNİ” ithal etme hakkından ve kendilerine tanınan hediyelik eşya muafiyet hakkından yararlandırılmazlar. (menfi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bende +18 diyeyim bakalım.. turkish & american blend'dir filtresiz camel ve sadece amerikada üretilir. orjinaldir. siteler hakkında bilgisi olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 görsel http://www.online-cigs.com/images/camelnonfilter.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 +18 of ya o nedir abi acayip canim cekti be. dayim getirirdi eskiden hey gidi gunler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 geçen sene bi karton vardı bittii. canı çekior insanın ister istemez. bu aralar taktım işte buna. bi çaresini bulacam artık getirtmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Beşiktaş'ta Taksim dolmuşlarının ordaki dayı satıyor diye hatırlıyorum yakınsan bir bak istersen. Tam geçitin altında büfenin yanında açık tezgah değil kutuların içinde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yok ankara ya da izmirden alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bildiğim kadarıyla alkol ve tütün mamülleri getirtmek yasak yurtdışından yasak değilse bile sorun çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 KillJoy said: görsel http://www.online-cigs.com/images/camelnonfilter.gif Bu camel eskiden türkiye'de de üretimi yapılan camel. Tr'deki yeni camellar berbat, şu medium hard felan çıkmadan karışımı ya da tütünü değişmişti camelların. Bunlar o güzel olanlar.. Canım çekti ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 _ILuVaTaR_ said: bildiğim kadarıyla alkol ve tütün mamülleri getirtmek yasak yurtdışından yasak değilse bile sorun çıkar. yasak geçmez gümrükten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Benim bir arkadaşım(eski) sigara tütünü getirtiyor sürekli. 1-2 kez 10'luk paketten eksik çıktı. Satıcı firmayla yazışınca, kendi gümrük yönetiminizle görüşün gibi bir cevap aldı. Yani içinden 1 paket çekebiliyorlar gümrükte. Tahlil için falan olabilir :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yassak yani hı?_ pff oka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar