Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 YAZ GELDİ HAVALAR ÇOK SICAK BEN DE BUNALDIM ALDIM LAPTOPU TAKILIOM ÖLE SİZDEN NABER ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Luinir said: YAZ GELDİ HAVLAR ÇOK SICAK BEN DE BUNALDIM ALDIM LAPTOPU TAKILIOM ÖLE SİZDEN NABER ? bizim miyavlar serin oturuyoruz içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 işsiz misin arkadaşım dasd ne güzel ya balkondan filan. bende istiyorm da kablosuz internet yok :/ olsa boğaza karşı şöyle :( pff odamda anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 diosun ki boğaza karşı evde oturuorm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: diosun ki boğaza karşı evde oturuorm! yok karşımda okul ve bağrışan bir ton çocuk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 daha demedim öyle bişey. istek gelirse derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bira aç bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben de yemek çağırdım balkonda yemek istemiorum ama pc başında yiecem daha zevkli ve irenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bende eve gitmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Luinir said: Mortis said: diosun ki boğaza karşı evde oturuorm! yok karşımda okul ve bağrışan bir ton çocuk var. Şehit Kubilay ilköğretim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 BiTcH_oFBaT said: daha demedim öyle bişey. demedim'i ne demişsin bal gibi gizliden gizliye söylüyorsun burda boğaz manzaralı ewin varmış :D ne mutlu sana BiTcH_oFBaT said: kablosuz internet yok :/ olsa boğaza karşı şöyle :( pff odamda anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 meh! iyi doydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 BiTcH_oFBaT said: ..olsa boğaza karşı şöyle.. burası benim evimmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eve geldim oh be serin serin ya tamam gelmeyin üstüme :( korkmaya başladım. ip mi değiştiriyim dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 niye bukadar sıcak hava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 penis sıcakları var :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Valla izmir cehennem açılışını bu pazar yaptı 32 derece ile artık haziran, temmuzda kaç yapar allah bilir 55-60 dereceye vurur valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ev kaç kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 slayer77 said: Valla izmir cehennem açılışını bu pazar yaptı 32 derece ile artık haziran, temmuzda kaç yapar allah bilir 55-60 dereceye vurur valla =) donum yapıştı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 çok seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben gayet istanbulda mutluyum şu an odamda püfür püfür oturuorm kuzeye bakio diedir ^_^ babam gibi konuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar