DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Selam arkadaslar ben gecenlerde laptop aldim Acer Extensa 5620. Cok memnunum bilgisayardan ama tek derdim ekran karti. Laptoplar konusunda pek bilgim yok acaba ekran kartini 8800gt ye upgrade edebilir miyim? Su an ki ekran karti Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family diye bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 o/b ekran kartı senin laptopdaki. harici slot var mıdır koymuslar mıdır öyle bişey, sanmıyorum. unut.8800gt takıcam olayını zaten unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Harici slot olsa bile mobile ekran kartı son kullanıcıya nerden satılır, kaça satılır bilmiyorum. Yoktur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Hadi ya :( wow oynamak istiyorum ama ben :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Benim 2004 model laptopum ile 3.5 sene sorunsuz WoW oynadım. Graifkleri min.da tutunca oynanıyordu. Senbin laptopun yeni nesil oldugunu varsayarsak sorunsuz oynaman lazım. Benim yeni laptopda sorunsuz oynuyorum şu an. Çözünürlükten biraz fedakarlık yapman lazım elbette. :) Ve rami 2gb falan tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Fistan said: o/b ekran kartı senin laptopdaki. harici slot var mıdır koymuslar mıdır öyle bişey, sanmıyorum. unut.8800gt takıcam olayını zaten unut. aynen öyle. ama wow u bi deneyebilirsin. low da falan çalışabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 O ekran kartiyla en fazla 17 fps falan aliniyor. O da 2 gb ram'le. Bir ara epeyce bakmistim ona. Dur bakayim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ahanda buldum http://www.bit-tech.net/news/2007/01/09/ASUS_unveils_external_notebook_GPU/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya o tarz çözümler var evet, ama hiç yaygın değil bulmak immkansız gibi bir şey yani. ben de zamanında acer 5920g için araştırmıştım, MXM slot kullanıyorlarmış, ama o slota uygun kart yok piyasada. yani tr de imkansız, yurtdışında da çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 aynı chipsetli ekran kartı olan laptop,benim oda arkadaşında var, wow oynanıyor ama,şehire falan girince fps 7-8 lere düşüyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar