di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Selam, Bu civarı çok iyi bilmiyorum. Telekom şubesine gidip faturaları yatırmam gerekiyor. Bildiğiniz telekom bayii'ler işimi görmüyor çünkü kredi kartıyla ödeme almıyorlar. İllaki telekom veznesi olması lazım. Acil biraz. Yardımcı olabilirse biri sevinirim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Caddebostan Migros'tan caddeye çıkıp sola dönüp yürürsen solda göreceksin. Veya Caddebostan Akbank'ı karşına al, onun olduğu sıradan sola doğru yürü, gene görürsün. Caddeden CKM'ye giren sokağın sağında var işte cadde üzerinde =P Kredi kartı şeysini bilemem ama vezne olması lazım, ordan ödemişliğim var fatura falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yoğurtçu Şükrü Sok. No:47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yürüyerek bir kaç dakika uzaklıktayım Akbank'a. Oraya gidip bakayım bir. Yoğurtu Şükrü sokağı bulamadım ama maps.google.com'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 telekomun sitesinde yazıyor bu adres kadıköy telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Oyy o cok alakasiz Caddebostan'la. Gittim ve tahmin ettigim gibi almiyoruz kredi kartindan dediler. Erenkoy Telekom'a kadar yurudum ben de ... Anca dondum, o biraz uzakmis ama iyi oldu. 100 gr daha zayifim artik : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ah canım benimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 faturanın arkasını çevir anlaşmalı bankalara git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Son odeme tarihi gecmis faturalari bankalardan yatiramiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 otomatik ödeme talimatı ver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Hesabinda surekli para bulunan birisi degilim. bu yuzden yas o is. Kaldi ki hesabim ustunden surekli para gidiyor geliyor, adam tam yatircak parayi, gidip cekeyim dicem bi de bakcam ki cat diye cekilmis bana lazim olan para daha fatura gunune 10-15 gun varken. Cik. Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 erenköy telekom derken caddedeki mi istasyonun ordaki mi ? ya da istasyonun orda var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Erenkoy Telekom Mudurlugu diyeyim daha dogru olsun. Minibus caddesi ustunde (tam ustunde degil tabi : p) olan. Caddeden Minibus caddesine ciktim mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Çemenzar olarak geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 O da Çimenzar yaziyodu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar