Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Herhangi bir konu varsa bununla ilgili, Arama yapmadım, kusura bakmayın. Şirket kullananları için, yaklaşık 20 tane Bluetooth kulaklık almak istiyoruz. Alınacak telefonlar içinde Nokia modelleri, Motorola, Samsung modelleri var. Şimdi bu Bluetooth kulaklar, her BT özelliği olan telefona uyar mı? Bildiğiniz kullanışlı, fiyat/performans açısından uygun kulaklıklar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla bende alacam şu sıralar. 21 tane alırsan güzel olur. parasınıda öderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 babam için sordum geçen teknosada mı biyerde, bazı kulaklıklar var mesela nokianın 80 küsür YTL falan, belirli modeller için ayrıca. Ama 39'a bi model gösterdi her telefona uyuyor falan dedi. Bilmiyorum, BT farklı olmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 $imdi kulaklık aldım bi tane samsung un wep 301 modeli. Eskiden de bir plantronics vardı ucuz model. ama bu da, telefon cepteyken konuşma yaptırmıyor hışırtıdan. telefonu ille de görmesi mi lazım bu bluetooth kulaklıkların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Eşantiyon gelme "Jabra" marka bir kulaklık var bende de. Pili zayıf olmadığında cebimdeyken ya da 2m falan mesafeden sıkıntı yaratmadan konuşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Taa SonyEricsson K700i aldığım zaman bana bi tane sony bt kulaklık vermişlerdi hala onu kullanıyorum. Hışırtı falan da yok 2 m gitmediğim sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Jabra marka kulaklık kullanıyorum, şu ana kadar sıkıntı çıkartmadı, 40 tl ye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Gangren, ben Mediamarkttan aldım 39liaraya Samsungunkini Çok harika... Ses net, sağlam kullanışlı. Şöyle veriyim, sen karar ver. Ama bence bundna al, belirsiz marka alma. http://www.mobilefun.co.uk/samsung-wep-301-p16758.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bence bir kulaklığın en önemli özelliği ergonomisi birkaç tane kulaklık denedim hep bir süre sonra acı verici olmaya başladılar şöyle 1 saatten fazla kulakta taşınabilecek rahat bir tane bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bende de rotweiler ın aldığı kulaklıktan var. yani hafif ince, kulak arkası aparatı olmadan da kullanılabiliyor. Ama ne bileyim boyle cok kalite gelmedi bana. 50 liraya almi$tim ben de 2 gun once. Bodrum'da nokia kulaklık bulsam alacaktım. 40 farklı şarj cihazı kullanmak istemiyordum.. Bana boyle daha profesyonel bişi lazım ama onu gordum, pili daha uzun dayanacak, cepte yururken hışırtıya falan sebep olmayacak bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar