Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bluetooth Kulaklık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herhangi bir konu varsa bununla ilgili, Arama yapmadım, kusura bakmayın.

Şirket kullananları için, yaklaşık 20 tane Bluetooth kulaklık almak istiyoruz.

Alınacak telefonlar içinde Nokia modelleri, Motorola, Samsung modelleri var.

Şimdi bu Bluetooth kulaklar, her BT özelliği olan telefona uyar mı?
Bildiğiniz kullanışlı, fiyat/performans açısından uygun kulaklıklar var mı?
Mesaj tarihi:
babam için sordum geçen teknosada mı biyerde, bazı kulaklıklar var mesela nokianın 80 küsür YTL falan, belirli modeller için ayrıca. Ama 39'a bi model gösterdi her telefona uyuyor falan dedi. Bilmiyorum, BT farklı olmaz herhalde
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
$imdi kulaklık aldım bi tane samsung un wep 301 modeli. Eskiden de bir plantronics vardı ucuz model.

ama bu da, telefon cepteyken konuşma yaptırmıyor hışırtıdan.

telefonu ille de görmesi mi lazım bu bluetooth kulaklıkların?
Mesaj tarihi:

Gangren, ben Mediamarkttan aldım 39liaraya Samsungunkini Çok harika... Ses net, sağlam kullanışlı. Şöyle veriyim, sen karar ver. Ama bence bundna al, belirsiz marka alma.

http://www.mobilefun.co.uk/samsung-wep-301-p16758.htm

Mesaj tarihi:
bence bir kulaklığın en önemli özelliği ergonomisi birkaç tane kulaklık denedim hep bir süre sonra acı verici olmaya başladılar şöyle 1 saatten fazla kulakta taşınabilecek rahat bir tane bulamadım :(
Mesaj tarihi:
bende de rotweiler ın aldığı kulaklıktan var.

yani hafif ince, kulak arkası aparatı olmadan da kullanılabiliyor. Ama ne bileyim boyle cok kalite gelmedi bana. 50 liraya almi$tim ben de 2 gun once. Bodrum'da nokia kulaklık bulsam alacaktım. 40 farklı şarj cihazı kullanmak istemiyordum..

Bana boyle daha profesyonel bişi lazım ama onu gordum, pili daha uzun dayanacak, cepte yururken hışırtıya falan sebep olmayacak bişi..
  • Yeni Oluştur...