Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 gelir dimi? ben ÖM den bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: ne gidiyorum ne de kalıyorum size ne yaa ister gelirim ister gelmem hesap mı vericem bundan sonra aaa bu sıla çıktı asi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: ne gidiyorum ne de kalıyorum size ne yaa ister gelirim ister gelmem hesap mı vericem bundan sonra verme canım vermeee.. bi ÖM at yeter. tanışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ahhahaha sıla çıktı adfsdg neyse ben bi okula gideyim hadi görüşürüz. ben gelene kadar resim koydurun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 internetten bir resim bulsa aha bu benim dese nasıl anlayacaksınız o olup olmadığını (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tanışmak ya da tanışmamak işte tüm mesele bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 koydururuz merak etme hadi iyi dersler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 'üşeniyorum öyleyse yarın' falan da dersin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: tanışmak ya da tanışmamak işte tüm mesele bu! beni yanlış anlama sakın. pati arkadaşlıkları güzeldir o yüzden tanışalım diyorum. yoksa amacım başka bişi değil zaten sevgilin varmış. benimde vardı bi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bugun foto isteyen yarınnn tel no ister ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 vermezsin, olur biter =p ama foto verirsen bu topic de sona erer direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 aahhaha çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben foto istemedim. ama basamakları atlayabiliriz. tel no vermene gerek yok. msn yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Quibble said: veştitsa said: tanışmak ya da tanışmamak işte tüm mesele bu! beni yanlış anlama sakın. pati arkadaşlıkları güzeldir o yüzden tanışalım diyorum. yoksa amacım başka bişi değil zaten sevgilin varmış. benimde vardı bi ara.. ben de sevgili manasında demedim zaten, sen niye oraya çektin hemen (: kim oldugunu, neyin nesi, kimin fesi oldugunu bile bilmiyorum, nasıl güvenip de msn adresimi söyleyeyim ki sannaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Rahat bırakın lan kızı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: Quibble said: veştitsa said: tanışmak ya da tanışmamak işte tüm mesele bu! beni yanlış anlama sakın. pati arkadaşlıkları güzeldir o yüzden tanışalım diyorum. yoksa amacım başka bişi değil zaten sevgilin varmış. benimde vardı bi ara.. ben de sevgili manasında demedim zaten, sen niye oraya çektin hemen (: kim oldugunu, neyin nesi, kimin fesi oldugunu bile bilmiyorum, nasıl güvenip de msn adresimi söyleyeyim ki sannaa!!! msn den napabilirm ki sana.. tanışırız diyorum. kim olduğumu öğrenirsin hem. valla art niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bi kere ver nolcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben isterim tel no =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sina senn rayka noldu? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Asteroth said: Rahat bırakın lan kızı! nappcannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bakınız beyler!! şu ana kadar yazdıklarımda en ufak bi sahtekarlık yaptıysam yalancılık yaptıysam sizce foto koyma konusunda da sahtekarlık yapmazmıydım he? benim olmayan bi fotoyu buraya koyup size pekala yutturabilirdim ama siz anlamıyosunuz ki hiç bişeyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ne biliim rayka nerde ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ivy said: bi kere ver nolcak ki (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar