roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hakaret var ben de normal davranmıştım artık davranmicam TITSORGTFO!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 SéLam ! aha quib den aldm taktiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yavşak var.banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kız var banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 var oğlu var. banlansın ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ama hala meme yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ne alaka arkadaşım kimi yavşarken gördünüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bLackcha0s said: Özgüveni yok işte abi çirkin olduğu için ya gerçekten çok çirkinim (: göz zevkiniz bozulsun istemedim (: ya beyler ben bu siteye erkek arkadaşım sayesinde üye oldum, baktım ortam rahat, eglenceli, e ben de takılayım dedim, ama siz ipin ucunu kaçırdınız iyice, ben toparlamaya çalıştıkça siz dagıttınız, e benim şarteller de atıyo zaman zaman yani agresifeem gompleksliyem şimdi erkek arkadaşının nickini ver dersiniz, kim bilir belki aranızdan biri, söylemicem işte, çatlayın ama biraz seviyeli olmanızı istiyorum sizden kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 meme dendi.silinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 az sabredin koycak foto öle ya da böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 diğer sayfaları okumadım da, hala resim yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ahha yalana gel zor ayak kızları ama yemez bunlar güzelim niohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 @veştitsa eğer erkek arkadaşın feykse benim nicki verebilirsin? no problemo.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 forumda "ya beyler" diyen kız gördüm.kayıtlara geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yahu bu resim isteyenleri de anlamıyorum. Güzelse koyar zaten resmini, güzel değilse niye zorluyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 PassivE_KesH said: SéLam ! aha quib den aldm taktiği taklitlerimden sakının :P:P eğer çok rahatsız ediyorsa arkadaşlar seni ÖM den devam edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 güzellik görecelidir emre belki bana göre güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hayır ben gayet ciddiyim inancım üzerine yemin ederim ki erkek arkadaşım bu forumda takılıyor, ben de ondan alıştım buraya zaten, yoksa ben takılmam zaten böyle yerlere pek (: hadi selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ivy said: ahha yalana gel zor ayak kızları ama yemez bunlar güzelim niohahaha ahah tam onu yazacaktım bariz salladı :) şit. birazdan bi özel mesaj gelirse küfürlü, umarım editlemek zorunda kalmam burayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oğğ meeennnn vattıfaka inancımın üstüne yeminler olsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: hayır ben gayet ciddiyim inancım üzerine yemin ederim ki erkek arkadaşım bu forumda takılıyor, ben de ondan alıştım buraya zaten, yoksa ben takılmam zaten böyle yerlere pek (: hadi selametle dur gitme ya.. ne güzel muhabbet ediyorduk. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Asteroth said: Yahu bu resim isteyenleri de anlamıyorum. Güzelse koyar zaten resmini, güzel değilse niye zorluyorsunuz ki? ahahaha çakal var national geographic gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yine gelir merak etme yiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ne gidiyorum ne de kalıyorum size ne yaa ister gelirim ister gelmem hesap mı vericem bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 YOKSA! LAN! veştits said: erkek arkadaşım bu forumda asteroth said: Yahu bu resim isteyenleri de anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar