Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ulaşmazsında ciddi resim koyup inandır bizi 8) bak sly-one da bekliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben de koymadım hiç herkes bilio ama kız olduumu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ama Sly-One bu resmimi çok begenmiş öyle dedi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yenilere güven olmasss!! :/ kıymetlimsss :P bence kalsın.. eğleniyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sly-One said: ya bakın bu kadar harassladınız zaten.bu kızı banlatırsanız HEPİNİZİ YAKARIM. fake de olsa olmasa da kız yok patide az seviye pls, hem malzeme çıkıyor. patide kız yok derken ? bir de tabi veştitsa'nın kız olmasından emin olma durumu var.. abooov.. Bu laf çok konuşulur, sen şimdi bir çok pati dişisine ooooff ne dedin olm sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: ben de koymadım hiç herkes bilio ama kız olduumu benim sen kız degilsin hadi kız degilsen bile bayan da degilsin hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kişi kendinden bilir işi diyip kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: Mortis said: ben de koymadım hiç herkes bilio ama kız olduumu benim sen kız degilsin hadi kız degilsen bile bayan da degilsin hahahah ayıp ama ben seni koruorum bu kadar sen benim kızlığıma laf atiosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yani sayıları az erkeklere oranla anlamında dedim. yoksa patinin kızları candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yaf beni istemiyosanız aranızda bi daha da takılmam olur biter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 lex cevabını sen ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bi de kızdın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 istiyoruz ama pati kültürü böyle bişey.. baştan gösteriyoruz.. :) biraz daha pati kültürü aşılıyoruz sana.. eski topic uplamak falan fake kokan hareketler. sen dikkatli olursan biz nie bu kadar üstüne gelelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 neye kızdım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 pati kültürü falna dedik de neler dönüomuş biz farkında değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 farketmez herhangi bişeye kızdın mı patide yaşadığın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Lexius said: istiyoruz ama pati kültürü böyle bişey.. baştan gösteriyoruz.. :) biraz daha pati kültürü aşılıyoruz sana.. eski topic uplamak falan fake kokan hareketler. sen dikkatli olursan biz nie bu kadar üstüne gelelim.. eski topıc uplamak mııı ): buna da mı fake damgası vuruyonus yaf siz iyice paranoyaklaşmışsınız acil ciddi bi terapi lazım size ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben sana kızıyorum baluu git su dök artık ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bana da feyk dediydiler çok alınmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Veştitsa, son kez ciddi açıklama yapıyorum sana bak. Hem herşeye maydanoz oluyorsun, hem kızım diyorsun ki patide çok fazla sayıda kız yok. Bir de diretiosun tartışmalarda falan yağ gibi üste çıkıosun, normal yani bu ilgi bu tepki falan. Çünkü senin bu yaptığını eğlenme amaçlı yapacak bir erkek olabilir fake account ile. BU nedenden dolayıdır ki bizim görüntü ya da ses e ihtiyacımız var erkek olmadığını, yalan söylemediğini anlayıp seni de kabul edebilmemiz için aramıza. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 adamınbiri said: ben sana kızıyorum baluu git su dök artık ya:( yeter be olm okula gidicek biri var yani.. 7-8 gibi dökeriz.. saat 3 lan insaf olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Baluu said: farketmez herhangi bişeye kızdın mı patide yaşadığın ? ne kızıcam yaf sonucta sanal bi ortam ama saygı seviye istiyorummmmmm ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ses'e ihtiyaç yok görüntü kâfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yeni gelenlere öğütleri falan oku bence :) iyi niyetle yazıyorum sana ama benim bile işi geyikten ayara vurduğum noktalar oluyo hele kolonya içmişken. güldüm eğlendim falan ciddi olursak fake meyk bahane insan korkutmak şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Baluu said: adamınbiri said: ben sana kızıyorum baluu git su dök artık ya:( yeter be olm okula gidicek biri var yani.. 7-8 gibi dökeriz.. saat 3 lan insaf olm :D sabah dök ama tamam mı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar