Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Selam arkadaslar Serverda sadece 1 tane Turk guıld ı olması ve o guıldınde her turlu classı kabul etmemesı(Assasin barbarian )sebebıyle bır guild kurduk. Isteyen herkes guildimize katılabılır. Ozellıkle level kastıgımız su gunlerde bırbırımıze destek olabılırız. Guild adı GraveGuard REcruting icin Qual ve Kilagon a msj atabılırsınız yada buraya yazabılırsınız. Tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 nıck :Tremor .23 unde baslıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 rainfall said: nıck :Tremor .23 unde baslıyorum :) asdasfsdfa sen 23ünde girinceye kadar fury de Tremor00145121 bile alınmış olunur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 :) REserve etmıstır o nıckını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Thebestfb said: Serverda sadece 1 tane Turk guıld ı olması ve o guıldınde her turlu classı kabul etmemesı(Assasin barbarian )sebebıyle bır guild kurduk. Hangi guild bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oyungezer dergisinin guildi sanirim. her classtan max. 5 kisi aliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Şu anda kurulan çoğu guild maksimum 2 - 3 aya full kadro değiştirir, çok heveslenmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 daha öncede yazdım birileri sabah akşam nolife kasar, sonra level 60 70 gibi guildde yapacak şey bulamıyorum, başka arkadaşlarla takılıyorum hadi bana eyvallah der giderler.sonunda tam kadro değişir.türklerde istikrar yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya aslında wow'da da oyle yapmıstım bunda da oyle yapıcam, son level'a kadar solo takılmak en guzeli =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 aslında bitane chat channel acsa suan oynayanlar bizde girdigimizde direk oraya gireriz butun pati aynı guildde olmasa dahi en azından birbirimizi oyun icinde herzaman bulabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kanal acma olayi yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 general chati istila edin asasasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya kanal acma vardır da biz bulamadık bence =)... item linklemeyi de bulamadım ben nasıl linkleniyor ? ilk gun gordum adamın teki linkledi bi item'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 itemi tutuosun sonra huoooop chate sürüklüosun.. al sana nurtopu gibi link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kfg said: ya kanal acma vardır da biz bulamadık bence =)... item linklemeyi de bulamadım ben nasıl linkleniyor ? ilk gun gordum adamın teki linkledi bi item'ı... insallah siz bulamamıssınızdır :D cunku kanal baya bir huzur verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 itemi chat kanalına sürükle bırakla olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ehehe denemedim hic iste =), shift click, ctrl click, alt click falan deneyip durdum =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kişi alımları dewam ediyormu :) Rakmar lvl 22 necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Tabıkı ınvıte atarım oyuna gırınce. Format attım bastan cekıorum patchlerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Thebestfb said: Ozellıkle level kastıgımız su gunlerde bırbırımıze destek olabılırız. Bana komik geldi, şu sıkıntılı günlerimizde aydınlıga kavusabilmek birbirimize destek olalım. Her beraber bu günleride atlatacagız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar