Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar

Serverda sadece 1 tane Turk guıld ı olması ve o guıldınde her turlu classı kabul etmemesı(Assasin barbarian )sebebıyle bır guild kurduk. Isteyen herkes guildimize katılabılır. Ozellıkle level kastıgımız su gunlerde bırbırımıze destek olabılırız.

Guild adı GraveGuard

REcruting icin Qual ve Kilagon a msj atabılırsınız yada buraya yazabılırsınız.

Tesekkurler...
Mesaj tarihi:
Thebestfb said:
Serverda sadece 1 tane Turk guıld ı olması ve o guıldınde her turlu classı kabul etmemesı(Assasin barbarian )sebebıyle bır guild kurduk.

Hangi guild bu?
Mesaj tarihi:
daha öncede yazdım birileri sabah akşam nolife kasar, sonra level 60 70 gibi guildde yapacak şey bulamıyorum, başka arkadaşlarla takılıyorum hadi bana eyvallah der giderler.sonunda tam kadro değişir.türklerde istikrar yoktur.
Mesaj tarihi:
aslında bitane chat channel acsa suan oynayanlar bizde girdigimizde direk oraya gireriz butun pati aynı guildde olmasa dahi en azından birbirimizi oyun icinde herzaman bulabiliriz
Mesaj tarihi:
ya kanal acma vardır da biz bulamadık bence =)... item linklemeyi de bulamadım ben nasıl linkleniyor ? ilk gun gordum adamın teki linkledi bi item'ı...
Mesaj tarihi:
kfg said:
ya kanal acma vardır da biz bulamadık bence =)... item linklemeyi de bulamadım ben nasıl linkleniyor ? ilk gun gordum adamın teki linkledi bi item'ı...

insallah siz bulamamıssınızdır :D cunku kanal baya bir huzur verir
Mesaj tarihi:
Thebestfb said:

Ozellıkle level kastıgımız su gunlerde bırbırımıze destek olabılırız.

Bana komik geldi, şu sıkıntılı günlerimizde aydınlıga kavusabilmek birbirimize destek olalım. Her beraber bu günleride atlatacagız :)
  • Yeni Oluştur...