roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Aldığımız verdiğimiz gördüğümüz muazzam kaydadeğer ayarları tarihe not olarak düşelim arkadaşlar. İlk ayar SlyOne'dan geliyor. Slickers gayet masum bi biçimde tepkisini dile getirmek istedi ve bunu yaparken de Sly One a benzer bir şey bulmalıyım diye düşündü. Sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 güzel topicmiş az yukarı alalım x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 noluyor ulan dedim başlığı görünce o_O saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sülo'nun daha güzel ayarları var. Bu ilkokul seviyesinde bir kapışma olmuş ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 evet yani ben gurur duymuyorum o olaydan mesela =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ekmek vs. cons ve ekmek vs. dev kapışmalarındaki ayarlar legendary idi. hepsinde yenilen belli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ah ah ekmek arasi sucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 slickers çelik ayna deseymiş sly giderdi bu diyarlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 lünk atın da okuyak biraderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Lancelion said: ekmek vs. cons ve ekmek vs. dev kapışmalarındaki ayarlar legendary idi. hepsinde yenilen belli tabii. ekmek vs dev nasıldı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar