sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Lost'dan daha iyisi varsa söleyin onada bakalım bi ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hangi dizileri izledin mesela da lost en iyisi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 en iyisi değil ama en iyilerden biri. heroestan iyi olduguna eminim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 weeds,heroes,ga,tscc,fringe,supernatural,himym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 supernatural su andaki sezonu lost un bu sezonundan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 heroes lost'un kicinin kenari olamaz da.. o ayri konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 O kadar ağır eleştirilecek bir dizi değil Lost,o ekşideki yazıların yarısından fazlası saçmalık bence ama ciddi anlamda bazı şeyleri iyi söylemiş. Yani ben artık izlerken sıkılıyorum,2 haftadır indirip izlemiyordum bu sabah dersler erken bitti diye sabah geldim geçen haftanın Heroes'iyle birlikte izledim 2 bölümü,ha benim için birşey ifade etmemeye başladı.Bitirmek için izliyorum adeta, kimsenin sevmediği o 3. sezonda bile bir esrar bir eğlence vardı ama 4-5 ne bileyim,5 güzel başlamıştı aslında ama sıkıcı gelmeye başladı bana. Finale yaklaştıkça kan kaybediyor dizi gerçekten bunu kabul etmek gerek,ha ne derseniz diyin hala bunları diyip çıktığı gibi indiriyorsam diziyi ve merak ediyorsam bu dizi iyidir.Piyasaki en iyi dizilerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Buyse troll'leme konuyu lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 5x12 guzel bolumdu agalitler Yavas yavas black smoke'a cevaplar aliyoruz. Antik misir mitolojisiyle alakali oldugu ortaya cikti. Ben pennyi oldurseydi birakicaktim izlemeyi yemin ediyorum, icim titredi bi an. cok guzel lan penny. ne kate ne juliet askim pennydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 aSMFKDFMaskdmaskdmd EFSANE. HASTAYIM BU DIZIYE ULAN. GELMIS GECMIS EN IYI DIZI BE. Super bolumdu, Locke'u ozlemisim. Cevaplari veriyorlar artik ard arda. Sonu efsaneydi. Bolumde efsaneydi. Dizi zaten efsaneydi, bende efsaneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Yani biraz ilginc... Bir efsaneydi bir efsaneydi senle beraber olmak. Artik diziyi TV'den izliyorum. S-VIDEO kablosu aldim. Canli yayinda izlemek varken divx indiriyorum. Cunku sacma sapan bir suru kanala 30 dolar para bayilmak istemiyorum. :( John Locke alemin krali mi simdi nedir tam olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Kinkaudonau said: Buyse troll'leme konuyu lütfen şaka mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 dead is dead çok güzel özetledi konuyu aslında bu. john ada dışında ölü bunu garantiye aldık. ben ise çok güzel bir sınavdan geçti, yani hatanı anla, zaten sana ihtiyacımız var gibi bişey oldu. peki bu karaduman neden eko'yu öldürdü acaba. neyse. o içerden mommy diye çıkınca ben'in öldürmeyeceği belli oldu ve tahminlerimizde tuttu. penny babası yüzünden ölümü bile kabul etti yani. yazık onu üzmesinler desmondla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 benjamin artık nasıl diyim, bir timsahın altından bile yürüyerek geçebilecek kadar aşağılık bir adam. ikinci kez locke u öldürmeyi geçiriyormuş kafasından o durumda bile. şimdilik ayarı aldı bakalım ama belli olmaz ne yapacağı mendeburun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 MÜKEMMEL bir bölümdü. (tu)(tu) Ben ile ilgili yegane çözümlenmemiş en önemli olayın kızının öcünü almamış olması olduğunu düşünürken tam o anda Widmore ile telefon görüşmesi sahnesi girdi. Penelope'nin ölmesini bekliyordum ama senaryo ters köşeye yatırdı ve bunu yaparken Ben'in geçmişiyle harmanladı. Geriye Ben'in Locke'ı kabullenememesi ve tehdit olarak görmesi kalmıştı. Kendi tabiriyle "scares the living shit outta me". Emir büyük yerden geldi. Buna rağmen bahsi geçen şahıs Ben, işlerin ne kıvama geleceğini ilerde göreceğiz. Bütün bunlar olurken Ben ve Locke'un o garip durumdaki diyalogları ayrı bir tat kattı. Ben'in "It's not a train, it doesn't run on a schedule" açıklaması gülmekten yarıldığım an olmakla birlikte monster'ın tren olduğuna dair teorimi resmi ağızdan çöpe attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 şimdi bizim charlie, desmondın oğlu charlie değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 5x12 Dead is Dead Süper bölümdü gerçekten. Penny'i öldürdüğü yönünde zaten düşüncelerimiz vardı birde Charles'ı arayınca artık emin olmuştuk ki son anda ters köşeye yattık :) Duvarda kabartmalarda tekrar anubisi gördük tekrar diyorum çünkü ben hala heykelin anubis olduğunu düşünenlerdenim. http://img22.imageshack.us/img22/9968/anubis2.jpg Nessarien said: Güzel bir bölümdü çok kısa bir süre için bile olsa 4 parmaklı heykelin kendisini görebilediğimiz bir bölüm oldu bu da parlamalar esnasında birkaç yüzyıl hatta bin yılı aşkın bir süre geriye gidildiğini gösterir. Heykelin Anubis olma ihtimali çok yüksek çünkü gözümüzün önüne paulun ''ankh'' kolyesi 2 kez sokuldu.. Heykelin elinde birşey olduğunu görüyoruz ama bu açıdan kestirmek zor.. Kulaklara bakacak olursanız aşırı sivri ve diki olduğunu görebilirsiniz. Birde aşağıdaki resme bakalım.. Anubisin elinde ne var ? Ölümden sonraki sonsuz yaşamın anahtarı olan, yaşamı simgeleyen Ankh. Mısır mitolojisine yabancı olanlar için ufak tanımlar yapalım. Anubis Nephthys ve Seth'in oğludur. Görevi, ölüleri korumak ve onları yüceltmektir. Ölen kişiler diğer dünyada yargılanırken Anubis ona yardım eder. Anubis diğer dünyada ölülerin koruyucusu ve ölüler kentinin efendisidir. Anubis tanrılar arasında en korkutucu olanıdır Ölüleri tekrar hayata döndürme özelliği olduğu kabul edilmektedir. Yanlış hatırlamıyorsam 5. sezonda heykele bir bölümde çok az bir süre verileceği daha önceden söylenmişti ve 6. sezona kadar üzerindeki sır perdesi aralanmayacak. Bu da dizi açısından gerçekten çok önemli bir yere sahip olduğunu gösterir. Bunun dışında güzel bir bölüm oldu benim açımdan favori 2 sahneden biri buydu diğeri Richard'ın tek başına Dharma kampına gelip onlara yaşattığı korku ve Sawyer ile konuşmasıyıdı. Gelecek bölüm ''Namaste'' 1 haftalık aranın ardından ekrana gelecek yani 18 martta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 FromTheHell said: şimdi bizim charlie, desmondın oğlu charlie değil di mi? 5x12 Dead is Dead hayır değil tabiki :) Bu konuda hiçbir teori üretilemeyecek kadar kesin verilere sahibiz. Charlie'nin flashbacklerinde babasını çocukluğunu herşeyi gördük zamanında. Zamanla ilgili bir teori üretip ''aa bu charlie olabilir'' diyemeyecek kadar kesin verilere sahibiz. Bu arada Benjamin Sun Locke ve Lapidus evin içindeyken bir sahnede gözümüzün içine duvardaki portre sokuldu. Sol üst köşedeydi Juliet olduğunu düşünüyorum. ''You look just like her'' konusuyla bir bağı çıkabilir ya da 77'deki lostilerimizin resimleri duvarlarda belirmeye başladı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 locke resmen ermis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bomba bölümdü(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 @Nessarien amma velakin ayak parmak sayıları tutmuyor. bence şu doğumla ilgili olan daha mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 iyice kafam karıştı bunun sonunda bidahaki sezon Mısır da geçerse şaşırmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 nasıl yani lock ölmüş mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 imdi yürek yırtılur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 DeBuffAndHeal said: Prawler said: Spoiler'a almazsan yazdigini sen de kafana sopa yiyebilirsin dostum. Izlemeyenler olabilir.izlemeyenin 5. sezon topiğinde ne işi olsun. Merak etmistir belki. Mesela heykel resimleri falan var onceki sayfalarda. Ucuncu sezonda olabilir kendisi, arkadasi da demistir bak su topicte su sayfada heykel resmi var diye. (Yuh artik, cevir kazi yanmasin!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar