Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

kaç sene önce abi?

2006'da En İyi Televizyon Draması dalında Altın Küre ve 2006'da En İyi Oyuncu Kadrosu dalında SAG Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödülün sahibi oldu.

bu kadar ses çıkartan dizinin bu kadar az ödül alması beni destekler. 5 senede hemde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinema ve dizi tarihinde bu tür olaylar son derece normaldir. Nice ödül bile almamış yapımlar vardır ki geniş kitlelerde inanılmaz etki yaratmış ve takdir görmüşlerdir. Bu sebepten ötürü aa sadece 2 ödül almış ıyk çok bayık demek bence oldukça saçma.

Lostu beğenmeyebilirsin bu çok normal ancak beğeni ifadesi ile genel hüküm vermek arasında fark var bu ince çizgiye dikkat etmek gerek. İfaden resmen küçük görmek gibi olmuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

heroes gibi, cok karakter var dizi de o yuzden karakter bazinda odul cok zor. mesela himym veya entourage izlersen supporting actor adaylarini gorursun. house, dexter felan izlersen lead male gorursun. tscc izlersen lead female gorursun felan. nasil ki film odulleri icin resmi olmasa da belirli kriterler var diziler icinde gecerli. o yuzden basariyi odullerde aramak pek dogru olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
kaç sene önce abi?

2006'da En İyi Televizyon Draması dalında Altın Küre ve 2006'da En İyi Oyuncu Kadrosu dalında SAG Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödülün sahibi oldu.

bu kadar ses çıkartan dizinin bu kadar az ödül alması beni destekler. 5 senede hemde.

The Shawshank Redemption 7 Oscara aday oldu ama 1 tanesini alamadi toplam 24 ödül almiş bu onu kötü bi film yapmaz.

Lost az ödül almiş olabilir biz onu böyle sevdik
Sosyal ağlarda paylaş

bak benim demek istediğimi ekşide daha iyi anlatmışlar. biraz sert anlatmış ama :)

said:
şimdi alınmayın ama sadık lost izleyicileri otisabi hayranı yazarlar gibidir. * kendilerin o kadar kaptırmışlardır ki her türlü boku açıklayacaklar olum diye geçiştirmektediler bizleri. çok pis göt olacaklar ama sadece dizi finalinde göt olmaları yetmeyeceği için ben şimdiden mesai yapmaya, kafa bulmaya başladım. yara yer değiştirir açıklanacaktır, zamanda yolculuk yapılır açıklanacaktır hem de başında üstüne basa basa her şey realistik aq diyen senaristler tarafindan. ha sezon bölüm sayısını bile tutturamayan senaristler nasıl yumurtlayacaksa yumurtlayacak bizimkiler heyooo, holaaaa, oleeeey nidaları eşliğinde kutlayacaklardır. şimdi sana benjamin bakireden doğdu deseler ona bile inanırsın beyni artık yumurta sarısı kıvamındaki lost takipçisi. nasıl ki sen otisabi nin yazdıkarından bi bok anlamayıp ohhh şit nasıl yazmış be adam diye sarıyorsan ortamda aynı şekilde de bu dizide geçen olayların artık hangisinin mantıksız, mesnetsiz, götten sallama olduğunu anlayamayacak derecede bunamış 71 yaşındaki alzheimer hastası dede gibisin. o yüzden gel biraz aklı selim ol, yaranın yer değiştirmeyeceğini kabul et en azından. böyle olmamalıyıd lost. ayıp ettin.

o değil de zamanın ötesine 1. sıradan girmezse ona yanarım bak. hatta belki haftanın boktan entryleri kategorisine bile girmeli bence. hala sadık lost takipçisi olduğunu söyleyen ve herşeyin üstüne basılarak söylendiği gibi metafizik bulaştırmadan[ki burası senin sıçtığın nokta dostum] açıklanacağını düşünen insanın aklında şüphe duyuyyorum çok ciddi bir şekilde. yardım falan alın lan.

bi de hepsi spoilermiş gene aq.

said:
tamamen boku çıktı dizinin. sırf sonu nasıl bağlanacak diye meraktan izliyoruz. abc sitesinde lost untangled mi öyle bişi var, dizinin kendisinden daha zevkli onu izlemek.
bi nevi yalan rüzgarı izler gibiyiz. bunca zaman izledik, bıraksan olmuyor, bırakmasan sıkılıyosun izlerken, napıcağımı şaşırmış durumdayım.
zaman yolculuğu, adanın yer değiştirmesi filan içine etti dizinin, şimdi kim merak ediyor black smoke nedir diye? veya jacob kimmiş diye? ne olsa yeriz artık. jacop peygamber çıksa veya mısır firavunu çıksa veya uzaylı çıksa, "vay be!" diyecek durumda mıyız? veya dizideki en sevdiğimiz karakter ölse üzülcek miyiz? ya zaman kayar ya da adaya döner dirilir nasılsa..
tek beklentim bol aksiyonla çekilir, izlenir kılsınlar dizinin devamını, mantık filan aramıyoruz biz kardeşim, hele o kate jack sawyer juliet duygusallıklarına filan hiç girmeyin, beşinci sezon her şeye rağmen iyi başladı dedik ama o krediyi de tükettiniz, yok yüzleri saklayıp geç göstermeler filan (hani la fleur'de sawyer'ı göstermek için oyaladınız ya kapıdaki tiplerle, o rezillik, altıncı his sanki, şamayalan mıdır nedir o şarlatan mı dahil oldu lan diziye!)
gördüğün gibi çok dertliyim sözlük, diziler sıralamasında 24'ü ilk sıraya aldım, 45 dakika saf aksiyon, biraz da gelecek bölüm merakı, yeter de artar bile..
ha, lostpedia okumak zevkli, o ayrı konu.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...