sanchez Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Oldu mu hiç... Bi iş yaptın tam yap üç beş el daha ateş etsene, kafadan vur hatta... Juliet jackten bilgi alır kendisi yapar ne yapılacaksa jackinde hkayesini bozmazlar ama bi yandanda bu jack gıcık bi herif boş durmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 you look just like her you look just like her geyiği nedir video varmı o bölümün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Artık hem 2 farklı zamanımız hemde 2 tane paralel gelişen evrenimiz var. oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 piriviyusli on lost geçen bölümlerde göstermediği bişi gösteriyo başta 10. bölüm yayınlandı dimi kafam karıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 eski bölüm o 2. veya 3. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 imkanı yok ölmez Ben.. Sait salağı bilerek mi tek kurşun yaptı bilmiyorum ama amacım öldürmek olsaydı bırak delik deşik etmeyi, cesedi parçalara ayırıp ayrı yerlere gömerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ben ölür mü ölmez mi bilmiyorum da, eğer sayid bişey yaptıysa kesin doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 mal sayid odun sıksana 2 tane daha nedir yani. bu arada ben'i others bulup yetiştirebilir maymun sütüyle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 theCio said: you look just like her you look just like her geyiği nedir video varmı o bölümün? ya juliet terapistiyle konuşurken terapist ben sana aşık diyodu juliet de şaşırıyodu terapist de "are you really surprised? You look just like her." diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 jin tam benin yanında etkisiz hale gelmesinin bi sebebi var bence. jin kalkar ve beni geri götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Buyse said: mal sayid odun sıksana 2 tane daha nedir yani. bu arada ben'i others bulup yetiştirebilir maymun sütüyle falan. ahaha maymun sütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Lopeth said: son beni vurduğuna göre ölürse eğer gelecekteki ben bu zamana geri dönebilir o zaman spo nasıl dönsün gelecektekinin de ölmesi gerekmez mi? ben in öldürdükleri canlanır locke falan sayidin ben yüzünden öldürdükleri tekrar canlanır falan filan yok be çok karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Soranlar olmuş you look just like her meselesini buyrun: http://www.youtube.com/watch?v=lblxMmFZpsU 02:06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 küçük ben'i richard ve tayfası bulucak ve yetiştiricek bence richard sonuçta yaşlanmıyor hiç bir sırrı var onların, ben'i de hayata döndürebilirler gibi geliyor böyle birşey olursa bu işin sırrda 6. veya 7. sezonda dizinin sonunda belli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 7. sezon diye birşey olmayacak. 6. sezon son sezon (: Ayrıca ben tam kalbinden vurulmadı öldü diyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 7 çekilmeyecekmıydı ya? herneyse ama kalbimde vuruldu be o mesefaden ordan vurulanda ölür şimdi işin gerçeği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 6. sezonda capitol otoparkinda kaybolucaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ölmez - zaman kavramı - richard niye yaşlanmıyo hedehödö Şundan eminim ki Ben kesinlikle ölmeyecek. Said iki üç el ateş etmedi çünkü zamanın gidişatında olay aynen böyle oldu ve değiştirilemiyor Faraday'ın dediği gibi. Ben Sayid'le çalışırken bütün zaman boyunca Sayid'in onu zamanında vurduğunu biliyordu mesela demek ki ,bunu anladık. Ben'in üstünden zırh bile çıkabilir diye düşünüyorum vurulduğunda hem kanvari bir görüntü yoktu hem de çok az şok yedi gibi geldi bana. Emin olduğum tek şey ölmeyeceği. Onun dışında Richard yaşlanmıyo tıbbi mucize felan denmişte alakası yok. Richard yaşlanmıyor çünkü Richard'da bir zaman gezgini. amanda geriye gittiğinizde asıl zamanınıza gelene kadar yaşlanmıyorsunuz. Locke ve adını hatırlayamadığım kanser hastası kadında hastalıklarından kurtulmuşlardı çünkü adaya düştükleri zaman adanın zamanı onların daha hastalığa yakalanmadıkları tarihler içerisindeydi ve adada bulundukları sürede hiç biri yaşlanmadı aslında. Locke asıl zaman döndüğünde hatırlarsanız yine bacağı kırıldı ve sandalyeye geri döndü. Kısaca zaman kendi gidişatını korumak için herşeyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 cok fena bitti, gecen bölüme göre baya iyiydi. heycanla bekliyoruz 11'i. lost oldum gözlerinin baht-î diyarlarinda oy benjamin oy oy bi dahaki bölümde kesin john locke u görürüz. benji öle ölemez zaten, dizinin hic bi anlami kalmaz o zaman. daha revenge of john'u görcez yani. mantiken ölmemeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Süper bitti be, helal olsun valla. Ben Ölmez o şerefsiz ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bi de ölürmüş, herkes "Ölmez laaaaan" derken. Hepimiz göt gibi kalırmışız, 10 bölüm "Ben ne zaman dönecek lan acaba" diye bekleyip sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Spidee said: Bi de ölürmüş, herkes "Ölmez laaaaan" derken. Hepimiz göt gibi kalırmışız, 10 bölüm "Ben ne zaman dönecek lan acaba" diye bekleyip sdf. valla yüksek ihtimal öyle yapıcaklar patlıcak içimizde gibi gelio bana da >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bence yukardaki teorilerin birinde yazdığı gibi juliet onu kurtarıcak. ama kurtarmış olsaydı juliet bunun farkına varmaz mıydı? bu arada micheal tekneye binerken sayid'in neden çağırılmadığını öğrenmiş olduk aslında. onu vurduğu için demekki. amma velakin dediğim gibi juliet farkında olurdu heralde onu krutardığını, belki de o kurtarmıcak jack kurtarıcak ama gözlerini açtığında juliet orda olcak ve o zaman ona aşık olcak filan bu da bir teori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Şimdi şöyle bir yanılgı var. "Şunu yapmış olsaydı hatırlamaz mıydı?" diye. Ben'in Sayid tarafından vurulduğunu hatırladığı falan da söylenmiş. Gelecek değiştirilemiyor da, geçmiş değiştirilebiliyor daha önce gördüğümüz gibi. Faraday Desmond'a gidip "Agalatör, git annemi bul, elini öp" dediği zaman Desmond geçmişin değişmesiyle birlikte hatırladı o anı. Paralel zamanda Faraday Desmondla konuşana kadar böyle bir şey Desmond'un hafızasında yoktu, sonradan eklendi. Bunun gibi Ben paralel evrende Sayid tarafından vurulduktan sonra hatırlayacak Sayid tarafından vurulduğunu. Daha önce Sayid'e onu bunu vurdurturken böyle bir şey daha olmamıştı, haberi yoktu böyle bir şeyden. Aynı daha önce Juliet'in Ben'i kurtarmamış olduğu gibi, eğer Juliet Ben'i kurtarırsa bu zamana yeni eklenmiş bir data olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Spidee o herkes için geçerli değil sorun bu sanırım. Faraday, Desmond'a sen diğerleri gibi değilsin sen çok özelsin derken bunu kastediyordu. Yani geçmişte yaşanan olayların değiştirilen döngünün Desmond'ın hafızasına gelecekte anı olarak eklenmesinin sebebi onun bazı sebeplerden ötürü özel olmasını düşünmesiydi. Bu konuda net bilgimiz olmasada aynı niteliğin Ben'de olduğunu ya da bunun genel bir etken olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar