Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

theCio said:

you look just like her

you look just like her geyiği nedir video varmı o bölümün?

ya juliet terapistiyle konuşurken terapist ben sana aşık diyodu juliet de şaşırıyodu terapist de "are you really surprised? You look just like her." diyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

son

beni vurduğuna göre ölürse eğer gelecekteki ben bu zamana geri dönebilir o zaman

spo

nasıl dönsün gelecektekinin de ölmesi gerekmez mi? ben in öldürdükleri canlanır locke falan sayidin ben yüzünden öldürdükleri tekrar canlanır falan filan yok be çok karıştı

Sosyal ağlarda paylaş

ölmez - zaman kavramı - richard niye yaşlanmıyo hedehödö

Şundan eminim ki Ben kesinlikle ölmeyecek. Said iki üç el ateş etmedi çünkü zamanın gidişatında olay aynen böyle oldu ve değiştirilemiyor Faraday'ın dediği gibi. Ben Sayid'le çalışırken bütün zaman boyunca Sayid'in onu zamanında vurduğunu biliyordu mesela demek ki ,bunu anladık. Ben'in üstünden zırh bile çıkabilir diye düşünüyorum vurulduğunda hem kanvari bir görüntü yoktu hem de çok az şok yedi gibi geldi bana. Emin olduğum tek şey ölmeyeceği.

Onun dışında Richard yaşlanmıyo tıbbi mucize felan denmişte alakası yok. Richard yaşlanmıyor çünkü Richard'da bir zaman gezgini. amanda geriye gittiğinizde asıl zamanınıza gelene kadar yaşlanmıyorsunuz. Locke ve adını hatırlayamadığım kanser hastası kadında hastalıklarından kurtulmuşlardı çünkü adaya düştükleri zaman adanın zamanı onların daha hastalığa yakalanmadıkları tarihler içerisindeydi ve adada bulundukları sürede hiç biri yaşlanmadı aslında. Locke asıl zaman döndüğünde hatırlarsanız yine bacağı kırıldı ve sandalyeye geri döndü. Kısaca zaman kendi gidişatını korumak için herşeyi yapıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

cok fena bitti, gecen bölüme göre baya iyiydi.
heycanla bekliyoruz 11'i.

lost oldum gözlerinin baht-î diyarlarinda oy benjamin oy oy

bi dahaki bölümde kesin john locke u görürüz. benji öle ölemez zaten, dizinin hic bi anlami kalmaz o zaman. daha revenge of john'u görcez yani. mantiken ölmemeli!

Sosyal ağlarda paylaş

bence yukardaki teorilerin birinde yazdığı gibi juliet onu kurtarıcak. ama kurtarmış olsaydı juliet bunun farkına varmaz mıydı?

bu arada micheal tekneye binerken sayid'in neden çağırılmadığını öğrenmiş olduk aslında. onu vurduğu için demekki.

amma velakin dediğim gibi juliet farkında olurdu heralde onu krutardığını, belki de o kurtarmıcak jack kurtarıcak ama gözlerini açtığında juliet orda olcak ve o zaman ona aşık olcak filan bu da bir teori.

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bir yanılgı var. "Şunu yapmış olsaydı hatırlamaz mıydı?" diye. Ben'in Sayid tarafından vurulduğunu hatırladığı falan da söylenmiş.

Gelecek değiştirilemiyor da, geçmiş değiştirilebiliyor daha önce gördüğümüz gibi. Faraday Desmond'a gidip "Agalatör, git annemi bul, elini öp" dediği zaman Desmond geçmişin değişmesiyle birlikte hatırladı o anı. Paralel zamanda Faraday Desmondla konuşana kadar böyle bir şey Desmond'un hafızasında yoktu, sonradan eklendi.

Bunun gibi Ben paralel evrende Sayid tarafından vurulduktan sonra hatırlayacak Sayid tarafından vurulduğunu. Daha önce Sayid'e onu bunu vurdurturken böyle bir şey daha olmamıştı, haberi yoktu böyle bir şeyden.

Aynı daha önce Juliet'in Ben'i kurtarmamış olduğu gibi, eğer Juliet Ben'i kurtarırsa bu zamana yeni eklenmiş bir data olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

Spidee o herkes için geçerli değil sorun bu sanırım. Faraday, Desmond'a sen diğerleri gibi değilsin sen çok özelsin derken bunu kastediyordu. Yani geçmişte yaşanan olayların değiştirilen döngünün Desmond'ın hafızasına gelecekte anı olarak eklenmesinin sebebi onun bazı sebeplerden ötürü özel olmasını düşünmesiydi. Bu konuda net bilgimiz olmasada aynı niteliğin Ben'de olduğunu ya da bunun genel bir etken olduğunu sanmıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...