theCio Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Lost 5x9 fragman http://www.dailymotion.com/video/k24MCdU3lO1GnNYozL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 richard richard enteresan hakkaten 54 de aynı 74 de aynı 08 de yine aynı adam ölü mü yoksa ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 eagle_dnz said: bebek tahmini locke 56 doğumlu sawyer richard a 1974teyken 20yıl önce john locke sana liderinizim dedi falan filan demişti ya orada john locke pusula mı ne vermişti buna 2 sene sonra doğacağım beni bul falan diye. bebek sawyer çıkabilir sonuçta adada daha önce bulunmuşlukları çıkacak gibi görünüyor ve horace ın saçlar aynı sawyer :) ki sawyer ben daha olmamıştım gibi bi laf etti doğumdan 3 sene önce niye böyle bir diyalog koysunlar ki :) adam annesini babasını tanımazmı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 theCio said: Lost 5x9 fragman http://www.dailymotion.com/video/k24MCdU3lO1GnNYozL sayide niye kötü davranıyor be bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 valla bnde çözemedim 4 kere izledim bişey mi kaçırıorum yanlış mı anlıorum acaba diye ama bildiğin kötü davranıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Llama said: eagle_dnz said: bebek tahmini locke 56 doğumlu sawyer richard a 1974teyken 20yıl önce john locke sana liderinizim dedi falan filan demişti ya orada john locke pusula mı ne vermişti buna 2 sene sonra doğacağım beni bul falan diye. bebek sawyer çıkabilir sonuçta adada daha önce bulunmuşlukları çıkacak gibi görünüyor ve horace ın saçlar aynı sawyer :) ki sawyer ben daha olmamıştım gibi bi laf etti doğumdan 3 sene önce niye böyle bir diyalog koysunlar ki :) adam annesini babasını tanımazmı la spo :):) gerçek annesiyle ki sanırım babasını tanımıyordu hiç büyümediyse tanımaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 spo bebek için ethan, 9. bölüm promosundaki gözlüklü adam için de radzinsky diolar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 looosstttt bunu neden yapıyosuuuuun madem çok günaaaaah oyunu sen bozuyosuuun sebebi yoook şeytan diyorki git amerikaya bul dizinin senaristlerini herşeyi öğren bi şekilde bu ne lan manyadı bunlar iyice ama heykel'e açıklık gelmesi çok iyi oldu sevindim ben açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 obsesifik said: spo bebek için ethan, 9. bölüm promosundaki gözlüklü adam için de radzinsky diolar :S ethan degıldır cok alakasız kalır ethan yan bı karekterdı bı olayı yok onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bebe bence çocuk charlie. metalci babanın rocker oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bence bebek ethan arkadaşlar, yarın yazıcam bişeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bence yazısının ardından uzun bişeyler bekliodum hayal kırıklığına uğradım Laorx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Velet Abi Sawyer olamaz bebe, gözünün önünde babası anesni öldürmüştü. Çarli de olmaz adamın bir kardeşi vardı. Tanıdığımız biri çıkmaz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Laorx said: bence bebek ethan arkadaşlar, yarın yazıcam bişeler. Ethan Benjamin tayfasindan deil miydi o deildir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 fail o bebek kimsenin çıkmaz inşallahda sayfalar boyunca yazdıklarınız boşa gider mwhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bebek locke'ın aradığı kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 adam iyi yazmış http://www.ozguroz.com/modules/smartsection/item.php?itemid=24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 said: yazımın başında izlediğim bir belgeselden bahsetmiştim.Zeitgeist..Bu belgesel , bazı görüşleri ile bir sapkınlık yapıyor.O sapkınlık bölümlerinden birinde Hz.İsa ile Horus arasındaki benzerlikler sıralanıyor. cahil bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bebek=jackın babası adadan ayrılınca hızlı yaşlanmış =p , ne takıyonuz bukadar yakında kokusu cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 üstteki spoilera hitaben olamaz ki 1974teler jackin babası daha büyük. jacobtır belki dicem ama o da değildir muhtemelen. richard nasıl hiç yaşlanmıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bebek desmond olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Benjamin kac doğumlu oldugunu biliyor muyuz ve Benjamin adaya kaç yaşinda geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 benjamin olamaz.. gördük benjaminin doğumunu falan diye hatırlıorum hatta annesi öldü doğum yaparken ormanda doğumuştu.. bana göre en mantıklısı ethan ki birçok forumda da aynı şey söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ben Benjamindir diye sormamiştim zaten olamaz az biraz araştirdim. Benjamin adaya babasi ile geldiginde babasi(roger) Horace ile biraz tartişiyolar filan Benjamin 1977'lerde çocuk olduguna göre Sawyerla filan tanişabilir. Bernand ve Rose'a ne oldu hala bilmiyoruz. Benjaminin anasi http://tviv.org/w/images/thumb/0/00/Lost_EmilyLinus.JPG/300px-Lost_EmilyLinus.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 richard hakkında kişisel zırvalıklarım richard tanrı gibi birşey, lider olarak seçtiği adamlarda dönemlik peygamberleri gibi birşey. ilk sezonda ve son bölümde gördüğümüz heykelin yüzünün de richard'a ait olabileceğine inanıyorum. bence binlerce yıldır yer yüzünde o herif. Heykelin anubis'e benzemesi (senaryoya göre anubis richard'a benziyordur falan aasdada) ve elinde ankh tutuyor olması da richard'ın hiç yaşlanmamasını ve john'un öldükten sonra RESURRECTION (peygamber style) açıklıyor olabilir. ölümü ve ölümden sonrasını kontrol edebiliyor olması falan işte.. ne bileyim şimdi sıktım tüm bunları ama düşününce gayet bağlayabilirler böyle birşeye.. ayrıca o heykelin yüz kısmı %100 richard'a ait abi.. kesin yani, bahse bile girerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar