Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

eagle_dnz said:

bebek tahmini

locke 56 doğumlu sawyer richard a 1974teyken 20yıl önce john locke sana liderinizim dedi falan filan demişti ya orada john locke pusula mı ne vermişti buna 2 sene sonra doğacağım beni bul falan diye.

bebek sawyer çıkabilir sonuçta adada daha önce bulunmuşlukları çıkacak gibi görünüyor ve horace ın saçlar aynı sawyer :) ki sawyer ben daha olmamıştım gibi bi laf etti doğumdan 3 sene önce niye böyle bir diyalog koysunlar ki :)

adam annesini babasını tanımazmı la

Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
eagle_dnz said:

bebek tahmini

locke 56 doğumlu sawyer richard a 1974teyken 20yıl önce john locke sana liderinizim dedi falan filan demişti ya orada john locke pusula mı ne vermişti buna 2 sene sonra doğacağım beni bul falan diye.

bebek sawyer çıkabilir sonuçta adada daha önce bulunmuşlukları çıkacak gibi görünüyor ve horace ın saçlar aynı sawyer :) ki sawyer ben daha olmamıştım gibi bi laf etti doğumdan 3 sene önce niye böyle bir diyalog koysunlar ki :)

adam annesini babasını tanımazmı la

spo

:):) gerçek annesiyle ki sanırım babasını tanımıyordu hiç büyümediyse tanımaz :)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
yazımın başında izlediğim bir belgeselden bahsetmiştim.Zeitgeist..Bu belgesel , bazı görüşleri ile bir sapkınlık yapıyor.O sapkınlık bölümlerinden birinde Hz.İsa ile Horus arasındaki benzerlikler sıralanıyor.

cahil bu adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Benjamindir diye sormamiştim zaten olamaz az biraz araştirdim. Benjamin adaya babasi ile geldiginde babasi(roger) Horace ile biraz tartişiyolar filan Benjamin 1977'lerde çocuk olduguna göre Sawyerla filan tanişabilir.

Bernand ve Rose'a ne oldu hala bilmiyoruz.

Benjaminin anasi

http://tviv.org/w/images/thumb/0/00/Lost_EmilyLinus.JPG/300px-Lost_EmilyLinus.JPG

Sosyal ağlarda paylaş

richard hakkında kişisel zırvalıklarım

richard tanrı gibi birşey, lider olarak seçtiği adamlarda dönemlik peygamberleri gibi birşey. ilk sezonda ve son bölümde gördüğümüz heykelin yüzünün de richard'a ait olabileceğine inanıyorum. bence binlerce yıldır yer yüzünde o herif. Heykelin anubis'e benzemesi (senaryoya göre anubis richard'a benziyordur falan aasdada) ve elinde ankh tutuyor olması da richard'ın hiç yaşlanmamasını ve john'un öldükten sonra RESURRECTION (peygamber style) açıklıyor olabilir. ölümü ve ölümden sonrasını kontrol edebiliyor olması falan işte.. ne bileyim şimdi sıktım tüm bunları ama düşününce gayet bağlayabilirler böyle birşeye.. ayrıca o heykelin yüz kısmı %100 richard'a ait abi.. kesin yani, bahse bile girerim :P

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...