LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Hocam ada zamanda yolculuk yapiyor, isinlaniyor, kara duman var, halisunasyonlar var. Jin mi kurtalamayacak yapmayin etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oha çok kötü yerde bitti. ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 halı yıkama şeysi "Canton Rainier" bünyaminin kullandığı vanın üzerinde bu yazıyor. reincarnation kelimesi ise bu iki kelimenin harflerinden gelme. john locke da jeremy bentham olarak öldüğüne göre adaya geri döndü. eloise öldürecek lan bunları. abaw. edit: hap veriyomuş bunlara öldürmeden önce; blue pill red pill muhabbeti auhaha ne gülerim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Juliet biseyler bilmiyosa bende adam degilim!ddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 jin lathspell in dediği gibi amma taktınız ya. blacksmoke, zamanda yolculuk, jacob, inanılmaz tesadüfler vs bunlar geçti bi jin nasıl kurtulduya kaldı. hadi bakalım belki jacob tuttu kolundan kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bolumler cok guzel de, eskisi kadar teori okuyasim uretesim gelmiyor benim. Gecen sene hayal kirikligi oldu zaten. Bicok seyi bilmeyince daha mi zevkliydi simdi hersey baglanmaya baslayinca zevk alamaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Benim icin bir suru soru var hala ve onlarda anca dizi bitimine dogru yani finale dogru aciklanabilir. Umarim istedigim gibi aciklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Faraday, Eloise ve Ben Sagda solda okudum bir suru yazi, kimse suna dikkat etmemis. Bolumun sonunda Desmond bizimkilerle bulustugunda ve Eloise'in Faraday'in annesi oldugunu soylediginde Ben sasiriyor. Ayrica Eloise eger Faraday'in annesi ise ve adanin yerini biliyor ise neden Ben'e yardim ediyor? Cunku Faraday adaya Widmore'un botuyla geldi askerlerle. E widmore'da faraday'e yardim etmis zamaninda. Yani Eloise'in widmore'la bir baglantisi var gibi. Ben'i kullaniyorlar midir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 o başlıktaki zamir olan ben diye algıladım ilk efsane oldu haha amma velakin taraf değiştirebilirler zamanla. yani belkide faraday içlerinde bir spy olabilir. yani belkide sadece kullanıyor olabilirde 2 tarafıda. bende farkettim şaşırdığını ama bunu saklaması değişik geldi ki bana bu bilgiyi bilmemesi ben'in garip olmuş. birşey daha var. faraday'ı adada gördük zamanında. charlotte la faraday arasında da inanılmaz yaş farkı olması lazım o zaman. ama eski faradayla şimdiki arasında fark yok. gariptir ki charlotte'a gelirsem ölüceğimi söyleyen adam sendin demeside gerçek ise faraday'da yaşlanmıyor farkındaysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 DiadanLocke said: bolumler cok guzel de, eskisi kadar teori okuyasim uretesim gelmiyor benim. Gecen sene hayal kirikligi oldu zaten. Bicok seyi bilmeyince daha mi zevkliydi simdi hersey baglanmaya baslayinca zevk alamaz oldum. artık üretemiyorsun ki adamlar sana veriyor artık soruların cevabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 faraday faraday yaşlanmadığı için charlotte'a "adaya sakın geri dönme" demiyor. muhtemelen zaman sıçramalarından birinde diyecek. zaten yaşlanmıyor olmak herşeyi biliyor olmak anlamına gelmiyor. richard eblek eblek baktıydı lock'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mum_Chamber said: faraday faraday yaşlanmadığı için charlotte'a "adaya sakın geri dönme" demiyor. muhtemelen zaman sıçramalarından birinde diyecek. zaten yaşlanmıyor olmak herşeyi biliyor olmak anlamına gelmiyor. richard eblek eblek baktıydı lock'a. hmm ilerde çözüyor zaten richard bu olayıya. o yüzden doğumgünleri ile ilgili bişey diyordu. faraday'da çözmüş olabilir yaş olayını. yada çözemedi nasıl olduğunu anlamaya çalışıyor olabilir. bence o zaman kaymaları john'ın gidişi ile bitmişte olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 jack'in babası ve locke bunlar da bana birbirini anımsatıyo nedense, locke'a adaya onları geri getirmek için gerekirse ölmelisin gibi bişey dediler. ve bu şekilde düşününce jack'in babasının ölümü de belki aynı şey olabilir? jack'i adaya getirmek için. Diğerleri bi şekilde o uçağa binmeye niyetlenmişti zaten.jack'in sebebi de babasının ölümü oldu belki. kafam karışık lan feci sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Llama said: DiadanLocke said: bolumler cok guzel de, eskisi kadar teori okuyasim uretesim gelmiyor benim. Gecen sene hayal kirikligi oldu zaten. Bicok seyi bilmeyince daha mi zevkliydi simdi hersey baglanmaya baslayinca zevk alamaz oldum. artık üretemiyorsun ki adamlar sana veriyor artık soruların cevabını onu diyor işte, cevaplar veriliyor zevk alamıyorum diyorum diyor eheh bence böyle daha iyi. yoksa cevap vermedikleri için, olay kate-jack-sawyer muhabbetine dönüyordu sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 son sahne jack kumsalda gözünü açsa ilk bölümdeki gibi öyle bitse manyak olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 LathspeLL said: Faraday, Eloise ve Ben Sagda solda okudum bir suru yazi, kimse suna dikkat etmemis. Bolumun sonunda Desmond bizimkilerle bulustugunda ve Eloise'in Faraday'in annesi oldugunu soylediginde Ben sasiriyor. Ayrica Eloise eger Faraday'in annesi ise ve adanin yerini biliyor ise neden Ben'e yardim ediyor? Cunku Faraday adaya Widmore'un botuyla geldi askerlerle. E widmore'da faraday'e yardim etmis zamaninda. Yani Eloise'in widmore'la bir baglantisi var gibi. Ben'i kullaniyorlar midir nedir? widmore, faraday ve eloise faradayin annesi adada faraday'e silah tutan hatun ve o arada widmore da orda. %100 eminim widmore faradayin babasi cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 deli küfür ediorum sabah 5 te izledim bölümü uykum falan kaçtı şimcik jacob ve jack in babası olayında bi karışıklık yok mu yani jacob jack in babası olamaz mı? çünkü beni ziyarete geldin diyor locke a.. locke onu deil jacob ı ziyarete gitmişti.. karşısında onu buldu. Black smoke un dönmesi iyi oldu ne zaman işin içine giricek diordum zaten bi de tatmin edici açıklamalar yapsalar bununla ilgili süper olucak.. desmond paçayı kurtaramıcak o da adaya dönücek gibi geliyor ayrıca bana.. elloise bu sefer bunları gönderelim dedi bekleyip göreceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 he bir de kimse mi farketmedi yaa fransızlar sayıları söyleyip duruyordu.. aha dedim sayıların gizemi de çözülecek ama boşa umutlanmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 charlotte charlotte dharma videolarındaki korelinin kızı sanırım bir kaç bölüm önce göstermişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 obsesifik said: he bir de kimse mi farketmedi yaa fransızlar sayıları söyleyip duruyordu.. aha dedim sayıların gizemi de çözülecek ama boşa umutlanmışım :( Radyo Fransızlar sayıları söylemiyordu radyodan geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 LathspeLL said: Faraday, Eloise ve Ben Sagda solda okudum bir suru yazi, kimse suna dikkat etmemis. Bolumun sonunda Desmond bizimkilerle bulustugunda ve Eloise'in Faraday'in annesi oldugunu soylediginde Ben sasiriyor. Ayrica Eloise eger Faraday'in annesi ise ve adanin yerini biliyor ise neden Ben'e yardim ediyor? Cunku Faraday adaya Widmore'un botuyla geldi askerlerle. E widmore'da faraday'e yardim etmis zamaninda. Yani Eloise'in widmore'la bir baglantisi var gibi. Ben'i kullaniyorlar midir nedir? Hah! Valla benim de dikkatimi çekti, Ben bariz şaşırıyor. Seyir bitince üzerinde kafa yordum ama bir sonuca varamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 fizik sorusuna döndu lan dizi, surekli bi teori uretiyoruz ama sonuc yok hehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Todesengel said: obsesifik said: he bir de kimse mi farketmedi yaa fransızlar sayıları söyleyip duruyordu.. aha dedim sayıların gizemi de çözülecek ama boşa umutlanmışım :( Radyo Fransızlar sayıları söylemiyordu radyodan geliyordu. haklısın yaa sağlam kafayla bi daha izlemem lazım şu bölümü =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Acaba bu burun kanamalarinda adanin 31 dakika(yada saniye) geriden gelmesinin bi nedeni var mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Super bolumdu. richard ? Richard acep Jack 'in babasinin genc hali falan mi ya ? Hem birbirlerine benziyorlar, hep surekli ayni angut bakis var ikisinde de. Sac stilleri bile ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar